Programmer » Multimedie » Billed-behandling

PhotoFiltre Studio download

PhotoFiltre Studio er et fremragende billedredigeringsprogram, som kan prøves gratis, med et hav af spændende funktioner. Programmet kan downloades lige her.

Hvis man gerne vil arbejde med billeder på sin computer, får man brug for et godt billedbehandlingsprogram – her er det, at PhotoFiltre Studio kommer ind i billedet. PhotoFiltre Studio er nemlig et billedbehandlingsprogram, der ovenikøbet kan være gratis, og så er det let at bruge.

Der findes tre versioner af programmet:

To gratis versioner, der kan bruges af privatpersoner samt af ikke-profitskabende organisationer og af uddannelsesinstitutioner.

En betalingsversion, der indeholder flere funktioner. Betalingsversionen hedder PhotoFiltre Studio. Hvis man skal bruge programmet til professionelt og kommercielt brug, er det således Studioudgaven, man skal have. Det er muligt at downloade en 30 dages gratis version af PhotoFiltre Studio, så man kan afprøve, om det er et program, man gerne vil betale for. Det er denne version, som du finder her på siden.

Her kan du finde og downloade de forskellige udgaver af PhotoFiltre. Programmet fås også på forskellige sprog herunder dansk. De forskellige sprog-udgaver kan downloades her.

Muligheder med PhotoFiltre Studio

PhotoFiltre Studio er, hvad firmaet selv kalder for, et komplet billede-retoucheringsprogram.

Med programmet kan man både lave simple justeringer på et billede såsom at retouchere en bums væk og mere avancerede justeringer som for eksempel at gøre en ældre dame ung. Programmet giver dig også mulighed for at tilføre forskellige filtre til dine billeder. Med PhotoFiltre får du også avancere pensler og andet sejt værktøj, som kan hjælpe dig med at lave nogle super cool billeder. Du får en del forskelligt værktøj med PhotoFiltre, og meget af det er det samme som i andre billedbehandlingsprogrammer.

Du får selvfølgelig flere ting med og har flere muligheder, hvis du køber PhotoFiltre Studio i stedet for at bruge gratisudgaven, men for mange vil gratisudgaven i hvert fald i starten være rigelig fint – og så giver gratisversionen og også de 30 dages prøvetid jo muligheden for, at man kan opleve programmet og se, om det er brugbart for én. Så kan man altid senere vælge at købe det, hvis man får mod på mere.

denne side kan du læse mere om PhotoFiltre, og du kan se eksempler på, hvad man kan med programmet.

Design

Mange billedredigeringsprogrammer ligner hinanden, så hvis du er vant til et program, vil PhotoFiltre nok virke bekendt. Som man kender fra mange andre programmer (også andre end billedbehandlingsprogrammer), har PhotoFiltre barer med værktøj. Værktøj, som man skal bruge, når man arbejder med sine billeder. Højre side af brugerfladen består af tegne- og formværktøj og en farvepalet.

Øverst i brugerfladen er de essentielle justerings- og billedredigeringsværktøjer. Her er der en ting, der er ærgerlig, og som kan have betydning for brugervenligheden, og det er, at man kan ikke tilpasse brugerfladen, så man kan vælge, hvor man vil have de værktøjer, som man bruger mest – og gemme dem væk, man aldrig bruger.

Brugervenlighed

Programmet er brugervenligt, og det er det blandt andet, fordi det kan fås på dansk. Hvis man som dansker har svært ved fremmedsprog, bør det ikke være en hindring for, at man kan lave gode billeder, og det vil det ikke være, så længe man bruger PhotoFiltre. Du kan downloade den danske udgave af PhotoFiltre her. Udover at være enkelt på grund af sproget, så er programmet også bare nemt at bruge. Det er enkelt og intuitivt, og det er ikke det store problem at lære at bruge programmet. Som det meste andet kræver programmet selvfølgelig noget tilvænning, og man skal lære at bruge programmet og dets mange funktioner, for at man kan få det maksimale ud af programmet – men det skulle altså ikke være så svært for de fleste, så selvom du ingen erfaring har med billedbehandlingsprogrammer, burde PhotoFiltre være til at finde ud af. PhotoFiltre bliver også både installeret hurtigt og starter op hurtigt, når man skal bruge det. Det er en fordel, så man slipper for at sidde og vente.

Hvilke styresystemer ProtoFiltre Studio kan bruges sammen med

Man kan bruge PhotoFiltre til Windows. Følgende udgaver af Windows er kompatible med programmet PhotoFiltre.: Windows 10, Windows 8, Windows 7, Vista, Win XP, Win NT, Win 2000. Man behøver således ikke at have den nyeste udgave af Windows for at kunne bruge PhotoFiltre Studio.

Alternativer til PhotoFiltre

Der findes virkelig mange forskellige billedbehandlingsprogrammer på markedet.

Et eksempel er Adobe Photoshop. Photoshop er er meget populært program, der efterhånden er kendt af mange. Photoshop kan virkelig mange ting, hvilket både kan være godt og skidt. Godt, fordi man kan lave nærmest alt og skidt, fordi programmet kan være lidt svært at finde ud af. Photoshop kan mere end og er mere avanceret end PhotoFiltre – også selvom det ikke nødvendigvis er tydeligt for begyndere.

En anden ulempe ved Photoshop er prisen, for det er ikke et helt billigt program. Et andet eksempel på et billedbehandlingsprogram er GIMP (GNU Manipulation Program). Det er et godt og ovenikøbet gratis program, der ligesom PhotoFiltre er værd at prøve. Hvis du gerne vil vide mere om forskellige billedbehandlingsprogrammer, kan du trykke på dette link. Ved at gøre det kommer du videre til en side med en hel liste af programmer, der kan bruges til at lave sjov med billeder.

Hvorfor du skal vælge netop PhotoFiltre

PhotoFiltre har det de fleste (i hvert fald de fleste ikke-professionelle) har brug for i et billedbehandlingsprogram. Programmet har mange muligheder og værktøjer, så du kan gøre alt muligt sjovt ved dine billeder. Hvis du ønsker den fulde version af programmet, kan du afprøve det gratis i 30 dage for at se, om det fungerer for dig. Alt i alt er der mange plusser ved dette program.

Historien bag PhotoFiltre

PhotoFiltre blev skabt tilbage i 2001, så programmet har efterhånden nogle år på bagen. Siden opstarten er der løbende kommet ændringer og nye versioner af programmet.

Konklusion

PhotoFiltre er et godt billedredigeringsprogram, som du ovenikøbet kan afprøves gratis – du risikerer således ikke at købe katten i sækken. Med PhotoFiltre Studios mange værktøjer har du mulighed for at gøre mange forskellige ting ved dine billeder. Programmet er nemt at bruge, og hvis du allerede er bekendt med andre billedredigeringsværktøjer vil det sikkert være legende let for dig at tilgå PhotoFiltre Studio, for mange billedredigeringsprogrammer ligner hinanden.

Hent den danske sprogpakke til programmet her.

Ønsker du mere info omkring PhotoFiltre? Så se DLC.dk's anmeldelse ved at klikke her.

Download PhotoFiltre Studio 10.12.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
12.080

Version
10.12.1

Tilføjet
25-10-2010
Kompatible systemer
Windows 10, Windows 8, Windows 7, Vista, Win XP, Win NT, Win 2000

Størrelse
10.6 Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Antonio Da Cruz
Detaljeret information
Downloads
12.080
Version
10.12.1
Tilføjet
25-10-2010
Kompatible systemer
Windows 10, Windows 8, Windows 7, Vista, Win XP, Win NT, Win 2000
Størrelse
10.6 Mb
Licens
Shareware
Opdateret
07-11-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Antonio Da Cruz
4 0 6

Afinstallering af PhotoFiltre Studio

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere PhotoFiltre Studio fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find PhotoFiltre Studio, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle PhotoFiltre Studio være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.