Programmer » Multimedie » Billed-animatore

Wallpaper Engine download

Download Wallpaper Engine og gør din baggrund levende

De fleste af os har nok prøvet at eksperimentere med forskellige baggrunde på vores computer - de allerede installerede baggrunde på din computer (som kommer med installeringen af windows) kan selvfølgelig også noget, men mange af os nyder muligheden for at tilpasse baggrunden til at reflektere vores personlighed. Med Wallpaper Engine kan du gå skridtet videre - ikke alene er det muligt for dig at vise din personlighed, du kan også gøre dette med et helt nyt niveau af flair og sofistikerethed. 

Wallpaper Engine er nemlig et program, som gør det muligt at få dine (eller andres kurerede baggrundsbilleder) til at bevæge sig, hvilket giver dem helt nyt liv - og dermed også kan være med til at give din computer helt nyt liv. 

Brugervenlighed

Programmet er ualmindeligt nemt at komme i gang med at bruge - du køber blot softwaren fra Steams bibliotek, installerer den og åbner programmet. Derefter vil du blive mødt af en introduktionsskærm - og så er det faktisk bare med at komme i gang med at bruge det derefter. I toppen af skærmen har du tre hovedkategorier: ‘Installeret’, ‘Gå på opdagelse’ og ‘Workshop’. Under ‘installeret’ finder du alle de levende baggrunde, som du selv har installeret og som du du derfor nemt og hurtigt kan vælge imellem. 

Hvis du gerne vil se de bedste af de bedste (de mest installerede, mest synes om, eller lignende), så skal du gå til ‘Gå på opdagelse’ eller ‘Discover’, hvor du finder de mest populære baggrunde lige nu. Baggrundene vil her ligge i de kategorier, som flest personer søger efter. Bemærk, at der nogle gange kan ligge materiale, som er NSFW på denne og de andre sider, hvis du ikke aktivt har valgt dette fra (du skulle meget gerne blive spurgt hvorvidt du ønsker at se NSFW materiale eller ej, når du åbner programmet op for første gang). 

Hvis du til gengæld ikke lige føler, at det, der ligger på ‘Discover’ er noget for dig, så kan du gå ind i workshoppen gennem appen og søge efter specifikke søgeord, som matcher dine yndlings karakterer, franchises eller helt generelle termer, såsom ‘Dyr’, ‘Biler’, eller hvad du nu måtte have interesse for. Med mere end 1 million forskellige live wallpapers, har Wallpaper Engine noget til enhver smag, så det er bare med at gå ind og finde din næste yndlings baggrund i dag. 

Sikkerhed - i forhold til online downloads

Hver gang du downloader noget fra internettet, er der en chance for, at du udsætter dig selv for korrupte filer, som kan beskadige din computer. Derfor uddeler skaberne af Wallpaper Engine visse ‘medaljer’ til de filer, som de har tjekket for viruslignende software, så du i det mindste ved, at der ikke er nogen risiko ved download af disse filer. 

Men som det gør sig gældende med alt, du foretager dig på internettet, så er det altid en god idé at tænke dig ekstra godt om og træde varsomt, når du vælger at installere noget på din computer, inklusiv interaktive baggrundsbilleder eller -videoer. Vi har dog aldrig haft problemer med at programmets downloads indeholdt spam filer eller virus, men programmet gør også noget ud af at informere dig om denne fare, så du selv kan være opmærksom på det og dermed for eksempel kun vælge downloads, som programmørerne selv stoler på. 

Hvis du gerne vil have mere sikkerhed på din computer i det hele taget, så vil vi råde dig til at kigge gennem vores katalog over programmer, der hjælper med at øge din sikkerhed. Der kan du finde en lang række af essentielle programmer, som beskytter dig både aktivt og passivt, mens du bruger din computer. 

Lav dine egne bevægelige baggrunde med deres Wallpaper Engine Editor

Skulle sektionen ovenfor have gjort dig utryg i forhold til download af baggrunde, så kan du altid gå en anden vej og gøre dine egne billeder levende med den smarte Wallpaper Engine Editor. I dette program får du mulighed for at låse op for redigeringsværktøjer, som lader dig forvandle helt stillestående billeder til levende filmiske oplevelser. 

Andre brugere har også importereret videofiler og brugt disse enten sammen med lydfiler eller uden, til at have ikoniske videoklip kørende i baggrunden. 

Tager Wallpaper Engine kræfter fra din computer, mens baggrunden kører?

Wallpaper Engine er generelt skabt med henblik på ikke at stjæle unødig CPU fra din computer, mens du bruger programmet. Men alt med måde selvfølgelig - det er klart, at for eksempel interaktive baggrunde vil optage mere hukommelse end en simpel baggrund, som skifter et billede ud hvert femte minut. Men overordnet set, er der netop tænkt på, at programmet blot skal være en ting, der kører i baggrunden, uden at du kan mærke, at programmet kører, på dine spil eller videoer. 

Skulle din computer dog være lidt ældre eller have en meget lille hukommelse indbygget, så kan du heldigvis bruge muligheden for at pause baggrundens funktionalitet og afspilning, så længe andet materiale er åbent. På denne måde starter og stopper programmet selv, når du for eksempel åbner din internet browser op, eller når du starter et spil. Processen kan automatiseres gennem programmets indstillinger, således at du ikke engang behøver at huske at slå baggrunden fra og til selv. 

Vælg selv om du vil have dit yndlings musikstykke til at køre ved start, eller om du foretrækker komplet stilhed

En sjov ekstra ting, som er blevet tilføjet til programmet, er muligheden for at lade musik spille i baggrunden. Du kan selv vælge om musikken bare skal spille hele tiden (dette er for eksempel meget populært med visse baggrunde, med faldende regn, som kan være med til at skabe en hyggelig atmosfære) eller om musikken automatisk skal spille eller slukke afhængigt af om baggrunden fungerer som det primære vindue, eller du arbejder på andre ting. 

Nogle baggrunde har selvfølgelig heller ikke nogen lyd koblet til sig, men hvis du for eksempel er stor fan af Arthas fra warcraft universet, så vil du nok blive ganske imponeret den første gang, du installerer et af de meget populære Lich King baggrunde. Baggrunden begynder at spille den kuldegys-indgydende sang ‘O Thanagor’, mens Arthas - iført the Helm of Damnation og sin ikoniske hullede kappe - står i Northrends golde is landskab og stirrer køligt på dig med døde, blå øjne, mens sneen fyger om dødens konge. 

Dette er blot ét eksempel på hvordan Wallpaper Engine kan hjælpe dig med at personliggøre noget så trivielt som din opstarts oplevelse, hver gang du tænder for din computer. 

Konklusion

Wallpaper Engine er et ‘must have’, hvis du godt kan lide at tilpasse din skrivebordsbaggrund eller pauseskærm og gerne vil friske din computer lidt op. Alle, både unge såvel som ældre mennesker kan få glæde af en sej eller sød baggrund. Og selvom at programmet kun bliver mere og mere populært for hvert år der går, så vil du sikkert stadig kunne overraske flere af dine venner og bekendte, når de ser, at baggrunden pludselig ændrer sig eller tilpasser sig når du bevæger din mus. 

Download Wallpaper Engine 2.0.9 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
225

Version
2.0.9

Tilføjet
30-05-2022
Kompatible systemer
Windows, Android

Størrelse
500 Mb

Licens
Media

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Wallpaper Engine Team
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
225
Version
2.0.9
Tilføjet
30-05-2022
Kompatible systemer
Windows, Android
Størrelse
500 Mb
Licens
Media
Opdateret
13-06-2022
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Wallpaper Engine Team
0 0 1

Afinstallering af Wallpaper Engine

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Wallpaper Engine fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Wallpaper Engine, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Wallpaper Engine være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.