Spil » Diverse

Steam Client download

Steam Client er verdens populæreste spil-klient, hvor du kan downloade flere tusinde spil. Download programmet gratis her.

Med spil-klienten Steam kan du få adgang til køb, download og afspilning af tusindvis af spil. Er du Windows-, Linux- eller Mac-bruger, kan du gratis her på siden downloade programmet og lynhurtigt blive en del af det store Steam-fællesskab.

Valves Steam startede tilbage i 2003 som en spil-klient til at downloade Valves egne spil Half Life og Counter Strike, hvorefter det hurtigt udviklede sig til at indeholde langt flere spil fra mange flere udbydere. I dag er det verdens største, og det er med god grund. Du finder nemlig ikke en bedre spil-klient.

Destiny 2 og andre gratis spil

Populære spil som Counter Strike og Football Manager kan købes, downloades og spilles gennem Steam, men det er altså ikke kun købe-spil, som findes i programmets bibliotek. Du kan nemlig også downloade en masse gratis spil, der giver dig timevis af gratis underholdning.

Blandt andet kan du downloade det helt nye Destiny 2, der udkom den 1. oktober 2019, og som er blevet skamrost af kritikere verden over.

I spillet kan du både spille solo, mens du også kan udforske den store Destiny-verden i multiplayer-delen, hvor du spiller online med dine venner og andre spillere.

Spil med venner og andre gamere

Netop når du skal spille med dine venner eller andre gamere, er Steam ideelt til dig. Programmet er nemlig udviklet som et kæmpe stort fællesskab, hvor du kan tilføje dine venner til din venneliste, og dermed skrive og tale med dem gennem Steam. Du kan også blive en del af de mange fællesskaber i programmet, som ofte centrerer sig omkring et spil, hvorfra du kan møde mange nye venner.

Download software gennem Steam

Spil er ikke det eneste, der kan downloades på Steam. Du får også adgang til at downloade en masse software, som du kan udforske og gøre brug af.

Eksempelvis kan du med softwaren Wallpaper Engine skabe dine egne skrivebordsbaggrunde i den bedste kvalitet. Det er selvfølgelig skræddersyet til, at du kan benytte screenshots fra dine spil, hvilket giver dig en masse muligheder.

Brugervenlighed

Programmet er udviklet med brugerne i fokus. Derfor er det super simpelt at navigere rundt i de forskellige faner, mens du også guides igennem de forskellige processer. Klienten installeres på dansk, og du opretter dig med din mail på få minutter.

Konklusion

Steam er en nødvendighed for dig, der ønsker at spille spil på din computer. Programmet giver dig adgang til verdens største spil-bibliotek, hvor du både finder populære spil-serier som Counter Strike og Football Manager, mens du også kan downloade gratis spil fra mindre kendte udviklere. Det er ideelt til at spille online med dine venner, mens i simpelt kan kommunikere igennem programmet imens.

DownloadSteam Client
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.711

Windows, Mac & Linux

Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Valve
Detaljeret Information
1.711
Kontakt os via email
Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Valve
1 0 1
0

Afinstallering af Steam Client

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Steam Client fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Steam Client, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Steam Client være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.