Spil » Adventure

World of Warcraft download

Download World of Warcraft gratis her, og fordyb dig i en spændende fantasiverden fyldt med magi, monstre, drager og meget mere!

World of Warcraft udkom for første gang i 2004, og spillet har haft over 10 millioner spillere siden dengang. Dertil er der også bliver udgivet en del udgivelsespakker, som har fornyet spillet og holdt det i live i så mange år.

Verden i World of Warcraft er stadig levende, og hvis du er en af de få, som aldrig har prøvet spillet, så har du altså nu muligheden for at se hvad det er, som alle snakker om.

En verden af interaktion

World of Warcraft er et Massive Multiplayer Online Roleplaying Game (MMORPG). På trods af at mange tror det, så var World of Warcraft dog ikke det første MMORPG, men det er det mest succesfulde. Spillet er udviklet af Blizzard Entertainment, som er velkendt for at udvikle spil, som de selv har lyst til at spille. Et MMORPG betyder at du er en del af spillet, og alle de karakterer som du imødekommer er spillere fra overalt i verden. De andre spillere og dig har mulighed for at bekæmpe monstre og redde verden, som hedder Azeroth.

En del af spillet

Efter download og installation af World of Warcraft, skal du lige oprette en konto, og dernæst kan du kaste dig i spilverden. Din første opgave bliver at skabe dig din helt egen karakter. Du kan vælge imellem forskellige racer som: menneske, dværg, gnom, elver, ork, trolde og mange flere. Når du har besluttet dig for en race, så kan du vælge hårtype, hårfarve, øjenfarve og ansigtsudtryk. Når alt dette er gjort, så har du en sidste beslutning inden at du logger ind i verden. Du skal vælge din rolle. Er du kriger, troldmand, jæger, druide eller noget helt andet?

Du har selvfølgelig mulighed for at skabe flere karakterer, og dit valg er langt fra endeligt.

Når din karakter er skabt så loader du ind i World of Warcraft, og det er afhængigt af dit racevalg hvor du starter henne. Men uanset hvor det er, så vil du møde en masse andre spillere og lokale non playing characters (NPCs) som har brug for din hjælp. Hjælpen er i form af missioner, hvor du eksempelvis skal slå et bestemt antal monstre ihjel og dernæst kan du aflevere din mission og få erfaringspoint, penge og måske et helt nyt våben.

Erfaringspoint er en af de vigtigste ting, som spille indeholder. De fungerer således: hver gang du klarer en mission eller slår et monster ihjel får du et bestemt antal erfaringspoints. For at stige i level, skal du bruge et bestemt antal. Så, så længe at du at fortsætte med at få erfaringspoints, så vil du stige i levels, og levels har forskellige goder. Jo højere level, så mere skade udfører du. Derudover kan du benytte dig af bedre våben, rustning osv. du får desuden også flere evner. Hvis du eksempelvis har valgt at spille troldmand, så kan du i et bestemt level kaste kraftfulde ildkugler, som du nødvendigvis ikke kan i laveste level.

Tag dine venner med

Alle spil er altid sjovere når vennerne er med på eventyr. Men især i et spil som World of Warcraft hvor i kan hjælpe hinanden med de forskellige missioner. Hvis du ønsker at tage vennerne med i spillet, så kan det anbefales, at i vælger samme race, da de forskellige racer har forskellige startområder. Så hvis i har valgt to forskellige racer, så kan der godt gå noget tid inden at i møder hinanden. Men når i først har mødt hinanden, så kan i altid spille sammen. Med det sagt, så har World of Warcraft trods alt millioner af spillere, så selvom at i ikke vælger samme race derved samme startsted, så kan i stadig skabe jer nye bekendtskaber, som i altid kan tage med jer senere hen.

 

Begrænset spilletid

Når du downloader spillet herfra siden, så kan du spille ligeså meget du – indtil level 20. Når du rammer level 20, så er du altså nødsaget til at tegne dig et abonnement, da World of Warcraft er abonnementsdrevet. Prisen lyder på cirka 100 DKK om måneden, og er egentlig ret acceptabel. Dertil kan du ende med at være nød til at købe de forskellige udvidelsespakker, men det kommer an på hvor meget du har lyst til at spille.

I bund og grund kan du udforske ligeså meget du vil indtil level 20, hvilket tager noget tid at komme i. Dernæst kan du selv vurderer om det er et spil, som du har lyst til at forsætte med at spille.

Den gode udvikler

World of Warcraft er som sagt udviklet af Blizzard Entertainment, som har ry for at være de gode spiludviklere. De har ingen skjult dagsorden og ønsker umiddelbart kun at deres spillere skal elske deres spil, ligeså meget som de selv gør. Det er også Blizzard Entertainment, som har udviklet de ekstrem populære spil: Heroes of the Storm og Hearthstone. To spil som vi tidligere har anmeldt, og var ekstrem positivt overrasket over. Faktisk spiller vi dem stadig den dag i dag, når vi altså kan komme til det.

 Konklusion

Blizzard Entertainment har i mange år udviklet fantastiske spil, som alle har været værd at prøve. Og nu har de givet os lov til at prøve World of Warcraft helt gratis indtil level 20, og det er en mulighed, som er svær at sige nej tak til. Den kæmpe verden ligger klar til udforskning, og den episke fortælling om dæmoner, som du skal stoppe fra at ødelægge verden er alt sammen en unik oplevelse for alle aldre. Hvis du bliver træt af at level, så kan du altid kaste dig ud i kampmarken og slås mod andre spillere fra modsatte faktion. Du kan også altid besøge en storby, og møde nye venner, som du kan skrive med. World of Warcraft er fyldt med millioner af venner, som du ikke har mødt endnu, og efter vores erfaring er de utrolig hjælpsomme. Vi anbefaler spillet til alle vi kender, og du får helt sikkert også en god oplevelse.

Så kald dine venner til kamp og udfordre jer selv i dette fantastisk afhængighedsfremkaldende spil. God fornøjelse.    

DownloadWorld of Warcraft
Video
Screenshots
Detaljeret Information
Windows & Mac

Mb

Trialware

06-07-2018
Kontakt os via email

Klik her

Blizzard Entertainment

Detaljeret Information
1.316
Kontakt os via email
Mb
Trialware
06-07-2018
Kontakt os via email
Klik her
Blizzard Entertainment
16-05-2023

5 0 4
0

Afinstallering af World of Warcraft

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere World of Warcraft fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find World of Warcraft, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle World of Warcraft være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.