Programmer » Lyd » Lyd Konvertering

MP4 Converter download

Download en gratis prøve af MP4 Converter lige her. Med denne software kan du konvertere ligeså mange MP4 filer, som du har behov for.

MP4 Converter er en alt-i-én-software for DVD til iPod Converter og video til iPod Converter designet til at konvertere AVI, MPEG, WMV, ASF, ASX og DVD VOB filer til MP4 iPod Video formatet. Programmet er udviklet til Windows, og er desværre ikke tilgængeligt til Linux styresystemer, så hvis du benytter en af de systemer, så henviser vi til vores lydkonverteringskategori. Der finder du anmeldelser af diverse lydkonverteringsprogrammer, og helt sikkert et, som opfylder dine behov. Du kan finde Mac-versionen af programmet ved hjælp af dette link.

Konverteringsmuligheder

MP4 Converter tilbyder en række forskellige konverteringsmuligheder som blandt andet:

  1. Konverter AVI til MP4 IPAD Video format.
  1. Konverter AVI til MP4 iPhone Video format.
  1. Konverter AVI til MP4 iPod Video formatet.
  1. Konverter MPEG til MP4 iPod Video formatet.
  1. Konverter WMV til MP4 iPod Video formatet.
  1. Konverter ASF ASX til MP4 iPod Video formatet.

Med så stort set konverteringssortiment, så er du sikker på næsten alle dine konverteringsønsker kan opfyldes.

Kvalitet

Langt de fleste konverteringsprogrammer har den store ulempe, at når de konverterer filerne, så mindsker det kvaliteten af filen. Med MP4 Converter har du selv mulighed for at vælge i hvor høj opløsning, og FPS (frames per second) at filen skal konverteres til. Det betyder at du ikke får nogle uventede overraskelser, og ender med et skuffende resultat. Programmet konverterer uden at du mister kvalitet, med mindre at du ønsker at nedskære kvaliteten.

Format understøttelse

Fordelen ved at have et konverteringsværktøj er, at rigtig mange medieafspillere ikke understøtter særlig mange forskellige formater. Med MP4 Converter kan du altid konvertere din yndlingsfilm, så den kan afspilles på din smartphone, iPod, tablet osv.

Hvis du alligevel skulle risikere at sidde med fil, som du ikke kan få afspillet med de præinstallerede medieafspillere, så kan vi godt anbefale vores sides mest benyttede VLC Media Player. VLC Media Player er verdens mest populære medieafspillere, og det er ganske forståeligt. Denne software kan afspille alle tænkelige video-og musik formater. Derudover, så er programmet udgivet på dansk, så alle kan være med. Det er også muligt at importere undertekster, så hvis din yndlingsfilm ikke har undertekster, så kan du altid finde dem ved hjælp af en hurtig googlesøgning, dernæst downloade dem, og importere dem til VLC Media Player.

Benyttelse

MP4 Converter har et simpelt design, og det er op til den enkelte om man er fan eller ej. Uanset hvad, så er designet passende, da det simple design gør at man hurtigt kan finde ud af at benytte programmet. Det kræver ikke den store teknologiske erfaring at finde ud af hvordan man tilføjer, og dernæst konverterer sin ønskede fil. Det er også let at finde ud af, hvor man vælger de forskellige konverteringsmuligheder, og de er forholdsvis godt beskrevet, så man ved hvilket resultat man kan forvente. Selve konverteringsprocessen er også generelt ret hurtig, men det er selvfølgelig lidt anhængig af din filstørrelse.

Alternativer

Der findes en del forskellige konverteringsværktøjer, og ofte er de udviklet til specifikke filformater. Hvis vi forbliver ved MP4-konvertering, så er det værd at nævne programmet Free M4a to MP3 Converter. Dette program er specifikt udviklet til at konvertere MP4-filer til MP3-filer, og er derfor ret så hurtig til at klare opgaven.

Hvis du ikke er fan af specifikke softwares, men nærmere søger en pakkeløsning, så vil vi henvise til dBpowerAmp Music Converter. Denne software er utrolig effektiv, gratis at benytte sig af, dog i en begrænset prøveperiode og prikken over i’et er, at programmet er udviklet til både Windows og Mac OS, så de fleste af os kan være med.

Konklusion

MP4 Converter har et formål, men programmet formår også at udføre dette formål til perfektion. Hvis du ønsker et simpelt program, som hurtigt kan konvertere din MP4-filer, så er MP4 Converter helt sikkert programmet for dig. Der bedes opmærksomhed på, at det kun er en prøveperiode, som du kan downloade hos os. Men under din prøveperiode kan du selvfølgelig konvertere så mange filer, som du har lyst til.  

Download MP4 Converter 2.3 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
15.456

Version
2.3

Tilføjet
12-12-2006
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
2.7 Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
mp4-converter.com
Detaljeret information
Downloads
15.456
Version
2.3
Tilføjet
12-12-2006
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
2.7 Mb
Licens
Shareware
Opdateret
26-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
mp4-converter.com
2 0 17

Afinstallering af MP4 Converter

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere MP4 Converter fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find MP4 Converter, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle MP4 Converter være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.