Programmer » Lyd » Lyd Konvertering

dBpowerAMP Music Converter download

Download en gratis prøveperiode af dBpoweramp, som er et af de mest benyttede programmer til ripning af CD'er og konvertering af lyd-filer.

Af og til står man med filer, som skal konverteres, eller cd’er der skal rippes. Man kan her spørge sig selv, hvilket program man bør downloade til formålet. Svaret får du her: dBpowerAmp Music Converter er et effektivt program til disse ting.

Bag om programmet

dBpowerAmp Music Converter er to gode programmer samlet i ét, idet programmet forbinder en MP3-Converter med en CD-Ripper. Programmet er udviklet af Illustrate, og er blevet downloadet af mere end 30 millioner mennesker. dBpowerAmp er et af de mere kendte programmer til ripning af CD’er og konvertering af lydfiler. Versionen, du kan downloade på denne side, er en 21-dages prøveversion.

Programmets funktioner

Det gode ved dBpowerAmp er dets todelte formål. Først og fremmest ripper dBpowerAmp dine CD’er lynhurtigt og uden nogen former for fejl. Ved denne ripning tilføjes der metadata i form af titler, kunstnernavne og andre informationer til disse rips. Disse metadata findes ud fra fire forskellige kilder, så du kan være sikker på, at de informationer, der tilføjes på dine tracks, ikke er fyldt med fejlinformation. Derudover giver dBpowerAmp dig rig mulighed for at kunne konvertere imellem en masse forskellige lydformater. Hertil kan du være sikker på at ID tags, album arts og lignende elementer gemmes til disse nye kopier, og at de integrerer sig i Windows. Hvis du højreklikker, så kan du få værdifuld information om musikfilerene. Processerne foregår i en fornuftig hastighed, så ventetiden ikke bliver en irritationsfaktor. Programmet egner sig godt til brugere, som kan lide en solid konverter kombineret med et organiseringsprogram, som hurtigt får styr på dine filer. På den måde slipper du for en masse irriterende titelløse filer, som ikke har nogen yderligere information at give.
Langt de fleste typer formater understøttes til denne proces, herunder mp3, mp4, m4a (iPod & iTunes), Windows Media Audio (WMA), Ogg Vorbis, AAC, Apple Lossless, Monkey’s Audio samt FLAC (from Codec Central). Programmet bliver ofte kaldt the Swiss Army Knife of Audio grundet det faktum, at programmet kan konvertere stort set alle formater.

Kompatible systemer

Versionen der kan downloades på denne side, passer til Windows, men programmet fås også kompatibelt med MacOS, og du kan downloade MacOS versionen ved hjælp af dette link.

Alternative programmer

Det er vigtigt, at man inden download læser om de forskellige programmer og deres funktioner, så man ikke pludselig sidder med et program, som ikke kan det ønskede. I tilfælde af at dBpowerAmp ikke helt er det, du leder efter, så kommer der her et par gode alternative programmer, som måske vil passe bedre til dine behov. Programmerne er henholdsvise Free Mp3 Wma Converter og All Audio Converter. Free Mp3 Wma Converter kan konvertere lydfiler nemt og hurtigt, ligesom dBpowerAmp. Programmet er en freeware, som kan konvertere til og fra mp3, wma, ogg, wav, flac og aac m.m.  Med dette program kan du konvertere dine yndlingssange til et format, som kan afspilles fra andre enheder. Musikken er tilpasset enheder som Windows, Mac, iPod og ganske almindelige mp3 afspillere. Programmet her er imodsætning til dBpowerAmp helt gratis at downloade, hvilket gør Free Mp3 Wma Converter til et attraktivt og populært valg. Programmet er ligeledes så nemt at bruge, at selv uden at have den store teknologiske erfaring, så kan man med lethed benytte det. Dette skyldes programmets brugervenlige design. All Audio Converter er et gratis program, som kan optage enhver lyd, som din computer afspiller, for herefter at kunne gemme det i lydfiler som bl.a. mp3, wave, wmaog ogg. Ligeledes kan dette program CD-rippe ligesom dBpowerAmp. Dette program byder på en lang række muligheder, da det er en fuldt integreret pakke af software, der kan behandle digital musik og skabe cd’er. I tilfælde af at dine behov ikke bliver stillet ved nogen af ovenstående programmer, så er du velkommen til at skimme vores kategori ”lyd konvertering” igennem, og se, om du kan finde et program, der tiltaler dine behov mere.

Konklusion

Dette program anbefales varmt af download.dk. Programmet er yderst effektivt, og lever på den måde op til sit navn både som CD-Ripper og som musik konverteringsprogram. Alt i alt er programmet let at bruge grundet dets brugervenlige design. Uanset om du skal rippe cd’er eller konvertere lydfiler, så foregår processen i en fornuftig hastighed. Det faktum at metadata tilføjes til ens rips og konverterede filer, sikrer orden og overblik, hvilket er rart, hvis man har mange filer, man skal holde styr på.
Har du brug for et godt program, der både kan rippe CD’er og konvertere filer i høj hastighed med tilføjelse af tilhørende metadata, så er dette program det helt rigtige valg for dig. Vi var positivt overrasket over programmets funktionalitet, og hvis beskrivelsen af programmet passer til dig og dit behov, så er vi slet ikke i tvivl om, at du også vil blive glad for det.

Download dBpowerAMP Music Converter 16.4 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
26.989

Version
16.4

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows, Mac OS

Størrelse
31.9 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Illustrate
Detaljeret information
Downloads
26.989
Version
16.4
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows, Mac OS
Størrelse
31.9 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
24-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Illustrate
4 0 81

Afinstallering af dBpowerAMP Music Converter

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere dBpowerAMP Music Converter fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find dBpowerAMP Music Converter, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle dBpowerAMP Music Converter være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.