Programmer » Internet / Netværk » Fildeling

BearShare download

Download BearShare gratis her, som er et fildelings-program, der benytter sig af et fuldstændigt decentralt p2p netværk.

Mange kender BearShare, som er et peer-to-peer fildelingsprogram, hvor man både kan høre musik, se musikvideoer og interagere socialt med andre mennesker, der benytter BearShare. Peer-to-peer vil sige, at man deler filer direkte imellem de andre brugere. Programmet havde sin storhedstid lige i begyndelsen af 00’erne og er stadig aktuelt, du kan downloade den seneste version, der hedder BearShare 12. Det er nemt at overføre sange fra BearShare til iPod, MP3 eller iPhone, hvis man også gerne vil høre musik på vej til skole eller hjem fra arbejde. Derudover har man også mulighed for at vælge imellem forskellige farvetemaer på brugerfladen, hvis man gerne vil have sin yndlingsfarve vist hele tiden. Ved at downloade gennem BearShare er der en risiko for virus, som gør det nødvendigt at have et antivirusprogram installeret på computeren. Hvis du ikke allerede har et antivirusprogram, har Download.dk en række gode bud på stærke antivirusprogrammer, du kan downloade.

Historien bag BearShare

BearShare blev grundlagt af Free Peers Inc. for Microsoft Windows d. 4. december år 2000. BearShare kommer i tre versioner: Pro, Lite og Free. Den version, der hedder Free, er som navnet også afslører nemlig gratis. Den gratisversion har dog den ulempe, at den i højere grad kan blive udsat for virus, hvilket er derfor at man bør have installeret et antivirusprogram. Sørg derfor for at du enten allerede har et antivirusprogram installeret eller se hvad Download.dk tilbyder af gratis versioner, der kan beskytte computeren. Den gratisversion er dog hurtigere end versionen, der hedder Lite. Den version, der hedder Pro, er en udgave som man bliver nødt til at købe. Det kan dog være pengene værd, da denne version er mere sikker end de to andre versioner. BearShare Pro har ingen reklamer eller andet forstyrrende på brugerfladen, så man kan trygt benytte sig af denne købeversion, hvis man ikke ønsker for meget uoverskuelighed på brugerfladen.

Sådan virker BearShare

Programmet er nemt og overskueligt at benytte, da programmet efterhånden har en del år på bagen og ikke er blevet udviklet videre i nogle år. Det fungerer sådan, at man kan skrive med andre mennesker på BearShare, der er et gratis musikbibliotek og et supportforum til hjælp for brugerne. Derudover kan man søge på al musik lige fra Adele til Metallica. Øverst i programmet er der en række mapper, hvor man bl.a. kan se hvilke musikfiler man har downloadet og hvilke man selv har uploadet, hvis man har gjort det.

Fordele ved BearShare

En af fordelene ved at bruge BearShare er, at programmet ikke blot er til at høre og dele musik på, men at man også kan skabe bekendtskaber med nye mennesker virtuelt ved at skrive med dem. Det kan derved kaldes en blanding af LimeWire, iTunes og Facebook Pro. Man behøver ikke kun at skrive om- eller diskutere musik, men det er en oplagt indgangsvinkel, da programmet overordnet handler om musik. Man kan f.eks. se andre brugeres profiler, musikbiblioteker og deres billeder, så man hurtigt kan finde ud af, om man gerne vil i kontakt med vedkommende. Hvis du finder nogen med den samme musiksmag som dig selv, kan det være en nemmere måde at starte en samtale på. BearShare gør det på den måde muligt at få nye venner eller bekendtskaber, og måske kan man endda bruge det til at udvide sit netværk rent arbejdsmæssigt. Det kan være du lige står og mangler et job og via BearShare kommer i kontakt med en eller flere, som kan hjælpe dig med at få et job eller henvise til et sted, hvor de søger medarbejdere. På den måde kan BearShare også ligne LinkedIn på en mere afslappet måde. Det kan også være, at du søger noget andet end venskab og et udvidet netværk eller at du bare bruger BearShares chatforum engang imellem, når du lige mangler en at skrive med. BearShares chatforum kan også bruges, hvis du gerne vil skaffe dig en date, og på den måde kan det også fungere lidt ligesom et datingsite. Der er derfor mange muligheder bare ved at benytte sig af BearShares chatforum.

Alternativer til BearShare

Limewire er det fildelingsprogram, som kommer tættest på de funktioner, som BearShare også har. Limewire har dog ikke det sociale aspekt, hvor man kan interagere med andre brugere, men er ligeledes et gratis program. Programmet blev også udgivet i år 2000 som BearShare blev.

Facebook Pro ligner BearShare på den måde, at det har et socialt aspekt, hvor man kan skrive med andre. På Facebook skriver man dog hovedsageligt med folk, man kender i forvejen og er venner med. Det behøver ikke at være et personligt venskab, men kan også være et Facebook-venskab med bekendte og kollegaer eller medstuderende, for at kunne lave aftaler indbyrdes. Facebook kan dog også bruges til at ansøge folk, man ikke kender og ikke har mødt før, men her er det ikke sikkert, at den man sender en venneanmodning til, har lyst til at acceptere denne og skrive med en fremmed person.

iTunes er et af de nyere computerprogrammer, hvor man kan downloade og høre musik. Det er desuden beregnet til at blive downloadet til iPod eller iPhone, som også er udviklet af Apple. iTunes er hele tiden i udvikling, så man er sikret den bedste version og sikkerhed på computeren. iTunes minder om BearShare på den måde, at man kan downloade og høre musik igennem programmet, men iTunes har dog ikke det sociale aspekt, hvor man kan skrive med andre brugere af programmet.

Konklusion

BearShare er programmet for dig, der ønsker at kunne downloade og høre musik gratis på computeren, din smartphone eller iPod. BearShare har især den fordel, at man kan skrive med andre mennesker online og på den måde finde nogen med de samme interesser som en selv. Det kan derfor være en af de grunde til, at man netop vælger BearShare frem for det ellers meget brugte program iTunes. BearShare er nemlig det oplagte fildelingsprogram at vælge, hvis man ønsker en kombination af, at kunne downloade musik og være social online.

Download BearShare 12 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.234

Version
12

Tilføjet
23-10-2010
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8, 10

Størrelse
1.7 Mb

Licens
Adware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Musiclab, LLC.
Detaljeret information
Downloads
2.234
Version
12
Tilføjet
23-10-2010
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8, 10
Størrelse
1.7 Mb
Licens
Adware
Opdateret
29-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Musiclab, LLC.
4 0 5
100 kr

Afinstallering af BearShare

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere BearShare fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find BearShare, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle BearShare være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.