Programmer » Browsere » Add-on

Facebook Pro download

Undgå at skulle åbne din browser for at benytte Facebook. Facebook Pro er gratis, og downloades her.

Første gang du åbner Facebook Pro, bliver du henvist til din browser. Dette er blot for at indtaste dine oplysninger, for at programmet kan have din profil klar. Efter opsætning har du ikke brug for at åbne en browser, for at benytte Facebook længere. Når du bruger Facebook Pro er det stort set identisk med den Facebook side du ville have foran dig, hvis du havde benyttet en browser. Det skal dog siges at, ved at benytte Facebook Pro er din Facebook fuldstændig reklamefri.

Vi kan umiddelbart ikke se en stor fordel ved at benytte Facebook Pro, udover at vores Facebook er reklamefri. Facebook Pro er skuffende i design, vi havde håbet, at vi ville have mulighed for at kunne ændre og personliggøre vores startside og profil. Men at programmet blot viser vores Facebook profil, som hvis vi havde benyttet en browser er skuffende.

Der er dog fordele ved at benytte Facebook Pro. Som tidligere nævnt, så slipper du for reklamer på din Facebook side. Du slipper for at skulle åbne din browser, hvilket vi ser brugbart hvis du eksempelvis er administrator for diverse Facebook sider.  

Download Facebook Pro 3.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.161

Version
3.0

Tilføjet
08-08-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
1.08 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Regedanzter
Detaljeret information
Downloads
1.161
Version
3.0
Tilføjet
08-08-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
1.08 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
25-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Regedanzter
5 0 3

Afinstallering af Facebook Pro

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Facebook Pro fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Facebook Pro, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Facebook Pro være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.