Programmer » Generelt » Underholdning & Viden

Couchtuner download

Se film og tv-shows online gratis med Couchtuner her

Hvis der er noget i Danmark, vi elsker at bruge vores fritid på, så er det at se film og tv-serier. Har man haft en travl dag på studiet, skolen eller arbejdet er overskuddet ikke det største, det kan vi alle erkende. Derfor er det noget så fristende at lægge sig ned i sengen, tænde for skærmen og hygge sig til sine yndlingsfilm og serier.

Med Couch tuner kan du finde alle dine favoritfilm og serier gratis, online og samlet på ét enkelt sted. Det kan ikke blive nemmere.

Stream film og serier gratis i høj kvalitet med undertekster på forskellige sprog

I dag bliver vi bombarderet med en hulens masse forskellige tjenester til video streaming, der hver især byder på forskellige film og serier. Det kan være The Walking Dead, Game of Thrones, The Simpsons, Friends etc. Alle sammen fra forskellige tjenester, du er tvunget til at abonnere på, hvis du vil se det hele. En enkelt streaming tjeneste laver ikke det største hul i pungen, men hele tre og op? Det bliver en dyr fornøjelse. Men hvad gør man så, hvis man vil spare nogle penge?

Couchtuner er det simple svar. Med Couch tuner kan du omgå disse besværligheder, og undgå at din pung tømmes for en enkelt krone. At se online movies bliver en leg med Couch tuner, der med sit store arsenal af film og serier kan tilfredsstille enhvers appetit.

Couch Tuners database af filmisk materiale bliver hovedsageligt udvidet af dedikerede brugere af siden, der holder den opdateret med de nyeste serier, film, sæsoner, hvad end du kan forestille dig. Dette lider kvaliteten dog ikke af, da langt det meste af indholdet fås i krystalklar HD. Tit får du også adgang til undertekster, hvilket er en luksuriøsitet, man ikke skal tage for givet.

Hold dig opdateret om de seneste film- og serienyheder med Couchtuner

Udover at Couch tuner tillader dig gratis streaming af dine yndlingsfilm og serier, kan du også nemt holde dig opdateret om potentielle nyheder vedrørende disse. Er der rygter om en ny sæson? Hvilken ny skuespiller bliver en del af den nye Avengers-film? Mange forskellige emner behandles her, og derfor er det et godt sted, hvor man kan holde sig opdateret omkring den filmiske verdens turbulente tilværelse.

Couchtuners nyhedssektion opdateres op til flere gange dagligt, så hvis der sker noget interessant eller banebrydende, kan du være sikker på, du finder det. Alt i alt er Couch tuner ikke blot en streamingtjeneste, men et kæmpe forum, hvor man kan dyrke den filmiske kultur.

Gør aftenerne of weekenderne lidt sjovere med Couchtuner

Vi har alle brug for at slappe af. Et hulrum i dagen, hvor man ikke behøver at tænke på livets store problemer, som hvor meget mælk man har tilbage i køleskabet, hvem der skal handle ind i morgen etc. Enten tager vi ud for at drikke, tager en morfar, går en lang og dejlig tur i solskinnet. Men det kan skam også være hyggeligt at smide sig selv ned i sofaen, eller med en ven, og se nogle kvalitetsserier og film.

Couchtuner med dens næsten uendelig udvalg af online videos er derfor ideel for dig, der har brug for en velfortjent pause med god underholdning, så du er frisk og klar til resten af ugens strabadser.

En streamingtjeneste der opdateres hurtigt

Couchtuner er en third party software. Det vil sige, de ikke er affilierede med HBO, AMC etc. De lancerer derfor ikke nye episoder på samme tidspunkt som dem. Men typisk står brugerbasen klar ganske få timer efter, episoden er udkommet på de officielle platforme. Så når den nye Game of Thrones sæson udkommer, er det bare med at sætte sig klar med drinks og snacks, ventende på det spændende øjeblik, hvor den første episode optræder på startsiden, hvor tusinder af andre brugere selv venter i spænding.

Det er det unikke ved Couchtuner: dens dedikerede fanbase, der altid gør sit yderste for at bringe dig god kvalitet så hurtigt som muligt. Og har du modet på det, kan du selv være med. Der er med garanti en skare af mennesker, der ville værdsætte det højt.

Simpelt og overskueligt design

CouchTuner er ikke en hjemmeside, der har investeret mange kræfter i at skabe en køn hjemmeside. Men det kan vel også være lige meget, så længe at den gør, hvad den skal på effektiv manér. Du vil alligevel bruge det meste af tiden i fuld skærm under dine film og serier.

Her er der dog ros at give. Selve streaming-afspilleren er komfortabel og nem at bruge. Den supplerer dig med de funktioner, du eventuelt vil komme til at bruge såsom undertekster, nat/dag-mode, lyd og kvalitetsniveau.

Det eneste mindre behageligt ved siden er det hav af reklamer, der er plastret på den, som var den ved at bløde ud. Disse reklamer er de typisk scam-reklamer, der lover guld og grønne skove. Er det for godt til at være sandt, så er dette tilfældet.

Lad være med at klikke på noget som helst reklamemæssigt derinde. Eventuelt installér en effektiv adblocker. Det gør brugen af siden meget mere behagelig.

Alternativ software

Ønsker du et aktuelt program til gratis streaming fremfor en internetside, da er der muligheder for dette. Et ideelt program til dette ville være Popcorn Time af producenten Genericom. Popcorn Time gør det samme som Couch tuner: en brugerbaseret streamingtjeneste, der tillader dig gratis streaming af movies og tv-shows.

Popcorn Time er dog til forskel et stykke software, ikke en hjemmeside. Og med Popcorn Time kan du endda downloade film og serier ned på din computer, så du kan tage dem med på farten, hvor du kan risikere, der ingen WiFi er (som på et fly for eksempel). Popcorn Time kan downloades gratis her.

Lovligt eller ej?

Med programmer og hjemmesider, som tilbyder dig gratis materiale, der måtte ligge under en hvilken som helst form for copyright, skal man være en smule varsom med. Disse sider tilbyder nemlig disse ydelser som et third party selskab, der typisk ikke har tilladelse til dette. Derfor kan det være ulovligt at bruge disse sider.

Om det er det for dig, afhænger af i hvilket land du bor og landets love (eller mangel af) på denne front. Det er derfor dit ansvar at sætte dig ind i, om du har tilladelse til at bruge disse hjemmesider og programmer.

Eventuelt kan du anskaffe dig en VPN, der maskerer din internetaktivitet, ved at route den igennem en udenlandsk server. En sådan VPN kunne være FastestVPN af producenten FastestVPN. FastestVPN kan downloades gratis her.

Konklusion

Couch tuner er en fantastisk hjemmeside til dig, der ønsker alle dine yndlingsfilm og serier samlet på samme sted til ingen penge. Med en let overskuelig brugerflade burde man ikke opleve noget besvær med at navigere rundt på sidens store udvalg af film og serier. Couchtuner kan klart anbefales så “go watch online!” med Couch tuner.

Download Couchtuner 1.0 her
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
867

Version
1.0

Tilføjet
05-04-2019
Kompatible systemer
Windows & iOS

Størrelse
0 Mb

Licens
Streamingtjeneste

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Couchtuner
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
867
Version
1.0
Tilføjet
05-04-2019
Kompatible systemer
Windows & iOS
Størrelse
0 Mb
Licens
Streamingtjeneste
Opdateret
29-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Couchtuner
0 0 1

Afinstallering af Couchtuner

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Couchtuner fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Couchtuner, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Couchtuner være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.