Programmer » For virksomheder » Tekstbehandling

WordWeb Dictionary / Thesaurus download

Download WordWeb Dictionary gratis og få styr på dit sprog

Det er altid positivt at have et godt, velformuleret og nuanceret sprog. Men nogle gange kan vi som danskere have svært ved at finde lige netop det ord, vi leder efter, på engelsk. Selvom konceptet med ordbøger virker forældet, gammeldags og støvet, så er den digitale ordbog kommet for at blive: med en større tilgængelighed og hurtigere brugeroplevelse. 

Vælg den engelske ordbog, du har brug for

Det engelske sprog har i løbet af årene udviklet sig til mange forskellige versioner af samme sprog, som det jo gør sig gældende for alle sprog, på tværs af kulturer, tid og geografisk lokation. 

Med WordWeb English dictionary and thesaurus, får du mulighed for at vælge mellem de forskellige typer af engelsk, som er understøttet: American, British og Australian - alle disse (og flere) kan tilføjes ved et simpelt klik fra deres hjemmeside

Det gode ved digitale ordbøger: hav engelsk hjælp med på farten

Med en digital ordbog, har du altid muligheden for at kunne tage den med dig, uden besvær. I stedet for at skulle gå rundt med en bog på flere tusinde sider, som både vejer meget og er svær at håndtere og bladre i, med dens tynde blade, så kan du have den direkte på din computer, mens du arbejder. 

Du kan også installere den på din iPhone, så du kan slå ord op mens du sidder i bussen, eller hvis du godt vil have den liggende ved siden af din arbejdsstation. Du kan selvfølgelig også downloade den til Android telefoner

WordWeb free > < WordWeb Pro

Den digitale version fungerer, ligesom du ville forvente at en ordbog fungerede. Du kan søge efter et ord, se hvordan ordet kan bøjes, hvilken type ord det er og derudover kan du også se en forklaring af hvordan ordet skal udtales (dog ikke i original fonetisk beskrivelse, men med almindelige bogstaver). 

En af de store salgspunkter ved WordWeb Pro er, at du kan søge efter ord på hjemmesider og i dokumenter direkte ved at klikke på Ctrl + højreklik med musen. 

Du kan også søge på hele beskrivende sætninger, hvis du ikke ved hvilket ord du leder efter. Hvis du for eksempel søger efter en hunræv på engelsk, men ikke kan huske hvad den korrekte definition er, så kan WordWeb Pro hjælpe dig ved at fortælle, at ordet du leder efter, er ‘vixen’. 

Programmer, som fungerer godt sammen med denne ordbog

Hvis du er vant til at bruge Microsoft Word, men ikke har en dansk stavekontrol installeret, for eksempel fordi, du har købt din office pakke i udlandet eller online, så kan du downloade den fulde danske stavekontrol her.

Hvis du gerne vil have et noteprogram, som du kan skrive såvel danske som engelske noter i (og her er det jo smart at kunne slå op i en engelsk ordbog), så er Simplenote et godt bud, hvis du som person gerne vil arbejde med minimalistiske programmer, som ikke skaber unødige forstyrrelser. 

Hvis du derimod gerne vil tage noter i et moderne, æstetisk program, som giver dig en masse forskellige muligheder, som du kan gøre brug af, så kan du installere Evernote.

Hvis du slet ikke har et skriveprogram på din computer, så kan du spare penge ved at downloade den gratis klon af Microsoft Office, kaldet Apache OpenOffice. Programmet tilbyder de samme elementer som Microsoft, men uden at du skal betale noget. Du kan lave tekstdokumenter, tegninger, regneark og præsentationer i programmet. 

Konklusion

WordWeb Dictionary er et simpelt, men alligevel funktionelt software program, som gør det muligt at skrive så flot og korrekt engelsk som muligt. 

Den gratis version er ganske fin at starte med - pro versionen tilbyder dig nogle ekstra funktioner, som kan gøre din brug af programmet endnu nemmere. 

Programmet bliver opdateret løbende - og med mulighed for at bruge softwaren på såvel computer som telefoner, vil du altid have mulighed for at slå engelske ord op, ligegyldigt hvor du befinder dig. 

Download WordWeb Dictionary / Thesaurus 9 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
182

Version
9

Tilføjet
27-09-2021
Kompatible systemer
Windows, MacOS, iOS, Android

Størrelse
0 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
https://wordweb.info/
https://wordweb.info/contact.html
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
182
Version
9
Tilføjet
27-09-2021
Kompatible systemer
Windows, MacOS, iOS, Android
Størrelse
0 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
27-09-2021
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
https://wordweb.info/
0 0 1

Afinstallering af WordWeb Dictionary / Thesaurus

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere WordWeb Dictionary / Thesaurus fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find WordWeb Dictionary / Thesaurus, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle WordWeb Dictionary / Thesaurus være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.