Programmer » For virksomheder » Organisering

Evernote download

Tag de bedste noter med Evernote - download gratis her

Evernote er et af de mest brugte notat programmer, sammen med OneNote, som er udviklet af Microsoft og derfor helt naturligt har en stor brugerkreds. 

Evernote har dog skabt et navn for dem selv og er brugt af både professionelle og privatpersoner. Programmet har massevis af vigtige funktioner, som kan være med til at gøre dit liv lidt nemmere, når det kommer til organisering, planlægning og notetagning. 

Hvad kan man bruge evernote til? 

Evernote kan mere specifikt bruges til at gemme vigtig eller ligegyldig information. Alt, som er værd at skrive ned, eller som det er vigtigt, du husker på et senere tidspunkt, kan skrives ind i programmet og gemmes til når du får brug for det. 

Dette præmis giver selvfølgelig evernote en masse brugbarhed. Om du vil skrive din mors opskrift på grydesteg ind et sted, hvor den ikke forsvinder, om du er i gang med at planlægge en fest og leder efter en skabelon til at organisere planlægningen, eller om du skal gemme store mængder informationer, så kan Evernote hjælpe. 

Webklipperen

Den enorme brugbarhed bliver også hjulpet godt på vej af Evernotes web klipper, som er en internet browser add-on, som gør dig i stand til at glemme artikler, opskrifter, videoer og billeder direkte fra din internet browser. Efter at du har ‘klippet’ den hjemmeside, som du ønsker at gemme, bliver den herefter sendt direkte over i Evernote programmet, hvor du herefter kan markere den med en overskrift, tilføje et mærkat eller tilføje den til en bestemt mappe, så du altid har nemt ved at finde den fremover. 

Du kan læse mere om webklipperen og downloade den gennem dette link.

Mere miljøvenlig note-tagning og fil-opbevaring

I denne moderne tid er mange fokuseret på miljøet og på at leve så miljørigtigt, som det kan lade sig gøre. Hvis du er en person, som gør brug af store mængder papirer, kan det være en god idé at blive en såkaldt ‘paperless’ person, som minimerer sin brug af papir.

En god start ville være at skifte over til et digitalt note program, som samtidig også har mulighed for at indlejre og gemme dine PDF-filer. 

Du kan også redigere og annotere i dine filer direkte i Evernote, så hvis du for eksempel skal bruge en tekst til en forelæsning, så behøver du ikke engang printe den ud og købe overstregningstuscher: alt dette får du i dette smarte program. 

Hvis du gerne vil læse mere om dokumentscanning og hvordan du kan optimere dine noter, både miljømæssigt og rent funktionelt, så kan du tilgå denne artikel fra evernotes egen hjemmeside. 

Hvordan bruger man evernote?

Svaret på dette spørgsmål afhænger af, hvad du helt nøjagtigt har tænkt dig at bruge programmet til. Men der kan godt gives et generelt overblik, hvis vi tager udgangspunkt i, at du har installeret programmet for at skrive noter.

Programmet åbner op til din egen skærm, som du selv kan redigere så den passer til dig, hvis du har en af de betalte versioner. Herfra har du et overblik over dine noter, notesbøger og der er også en lille lyn-note lap, som du kan skrive på, hvis du pludselig kommer i tanke om noget vigtigt, som du endelig ikke må glemme. 

Når du laver en ny note, kan du vælge hvilken mappe (notesbog), du vil lægge den i. Du kan også vælge at tilføje en påmindelse til noten. Du skriver blot hvornår noten er relevant; du kan vælge dette ud fra en dato, samt et tidspunkt. Herefter kommer noten også til at ligge i et nyt vindue, som hedder ‘Påmindelser’, som i listevisning ligger i rækkefølge ud fra hvornår påmindelsen er sat. 

Når først noten er skabt, kan du frit skrive i den, eller importere og implementere filer og billeder, som du har lyst. Derudover får du hurtigt et overblik over dine noters indhold med de smarte overskrifter, som du kan vælge i en drop-down menu mens du skriver. 

Du kan også ændre skriftfarve og highlighte din tekst i forskellige farver. 

Det er også muligt at lave deciderede to-do lister, som du kan krydse af, samt at skrive i punktform, hvis du gerne vil liste ting op. 

Når du er blevet færdig med en note (eller hvis du lige har åbnet en op), kan du dele den med en ven, kollega eller andet. Programmet giver dig rig mulighed for at dele ud af dine noter og filer, hvilket gør det til et meget alsidigt program i det professionelle arbejdsmarked. 

Men det er også smart, hvis man for eksempel har lavet en personlig rejse-dagbog, og gerne vil dele sine indlæg med sine kære. 

Lyst eller mørkt tema

Nogle mennesker har stærke præferencer i forhold til hvordan deres programmer skal se ud. Med mere moderne versioner af Windows og MacOS er der sågar indarbejdet muligheden for at computeren skal køre med mørkt eller lyst tema - og dette er Evernote også tilpasset til. Hvis du vælger mørkt tema bliver alle dine noter og menuer sorte. 

Tekst fremstår hvidt og highlights og alternative tekstfarver fremstår klart og tydeligt mod den mørke baggrund. Så ligegyldigt hvad du kan lide at kigge på, så kan du vælge det til eller fra med denne simplificerede model af Evernote programmet. 

Studierabat for universitetsstuderende

At være studerende kan være dyrt - og der er ofte ikke så mange penge at gøre godt med heller. Dette er folkene bag Evernote klar over og de tilbyder derfor studierabat til visse universitetsstuderende.

Så hvis du ender med at blive glad for Evernote til dit skolearbejde, så kan du få et års personligt abonnement til halv pris (50% off). Du kan tjekke på denne hjemmeside, hvorvidt din studiemail giver dig adgang til rabatkoden eller ej.

Konklusion

Evernote er et utrolig stærkt program, selv i den gratis version. Ligegyldigt hvad du bruger programmet til, vil du ikke blive skuffet over hvor hurtigt og effektivt programmet er. 

Med dets mange funktioner, såsom organiseringsmetoder og delingsmuligheder, er der masser af måder hvorpå du kan udvide måden du bruger Evernote. 

Programmet er rimeligt nemt at finde ud af - men har også indbygget hjælp, som guider dig igennem dets mange funktioner, så du ikke ender med at blive tabt i alle de mange spændende ting, du kan med programmet. 

Download Evernote 10.21.5 her

Video
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
42

Version
10.21.5

Tilføjet
13-09-2021
Kompatible systemer
Windows, MacOS, iOS, Android

Størrelse
891 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Evernote
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
42
Version
10.21.5
Tilføjet
13-09-2021
Kompatible systemer
Windows, MacOS, iOS, Android
Størrelse
891 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
14-09-2021
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Evernote
0 0 1

Afinstallering af Evernote

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Evernote fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Evernote, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Evernote være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.