Programmer » For virksomheder » Tekstbehandling

PDF Reader download

Download PDF Reader gratis her

Dette program kan muligvis være lige det, du står mangler, hvis du eksempelvis er studerende eller er arbejdende. For hvis du står i det tilfælde, så har du sikkert oplevet, at du ikke kunne gøre det med din PDF, som du gerne ville gøre med det.

Men med PDF Reader får du et program, som altid kan hjælpe dig i den situation, da det er lavet med det formål, at du skal kunne ændre i din PDF fil, som du har brug for det. Det er dermed slut med at skulle blive irriteret og frustreret over, at du ikke kan gøre, som du har lyst til med din PDF fil – hvilket er en frustration, som rigtig mange har oplevet. Så du vil kun gøre dig selv en tjeneste, hvis du vælger at hente PDF Reader til din PC. Du finder hurtigt ud af, hvor godt det er at have liggende på din computer.

Programmets funktion

Hvad kan PDF Reader så helt præcis hjælpe dig med? Som nævnt, så kan det gøre det meget lettere for dig at håndtere din PDF filer, hvilket ellers kan være mere eller mindre problematisk, da disse filer virkelig ikke er lette at komme til. Overordnet kan dette program altså gøre det muligt for at se, ændre og udskrive PDF filer, hvilket ellers godt kan være lidt af en kamp, hvis du ikke har PDF Reader – selv om det muligvis lyder som en opgave, der ikke burde kræve det store.

Det skal nævnes, at du ikke kan gemme dine ændringer, hvis du kun downloader en gratis version af programmet. Men hvis du i sidste ende vælger at købe programmet, så kan du se frem til muligheden for at tilføje, ændre og slettet tekst. Du vil ligeledes kunne indsætte billeder og derefter printe det ud. Det vil i sidste ende blive en leg at have med en PDF fil at gøre. Hvis du tit arbejder med PDF, så kan det sagtens anbefales at bruge dette program.

Hvis du gerne vil læse lidt mere om programmet, så kan du eksempelvis besøge producentens hjemmeside. Her kan du finde en masse information om programmet, som du måske ikke finder her. Således kan du yderligere sætte dig ind i, hvad det er for et program, du overvejer at downloade. De har gjort det let og overskueligt at se, hvilke ændringer der er kommet med de nyeste versioner af PDF Reader. 

Undgå virusangreb

Måske ligger du allerede ind med Adobe Reader, hvilket giver god mening, da det længe har været forbrugernes foretrukne program, når de skulle i gang med at arbejde med en PDF fil. Dette er hackerne godt klar over, så det er dermed også blevet det program, som rigtig mange hackere vælger at angribe, da det er en let vej til mange privatpersoner. Hvis du gerne vil undgå at være så udsat med Adobe Reader, så er det en rigtig god ide, hvis du vælger at hente PDF Reader i stedet for, da der ikke er helt så mange, som har dette program endnu. Det er i hvert fald en rigtig let uden om virusser, hvis du føler, at du får mange angreb af virusser, malware og spyware.

Hvis du gerne vil blive lidt klogere på Adobe Reader, så har vi også lavet en anmeldelse af dette program her. På den måde kan du lidt lettere sætte de to programmer op imod hinanden, hvis du gerne vil have en god basis for at kunne vurdere, hvilket program du skal fortsætte med. Det kan være svært at vurdere, hvis du ikke helt har styr på, hvad de to forskellige programmer kan gøre for dig. I sidste ende kan de dog overordnet tilbyde dig nogenlunde det samme, så det handler nok lidt om smag og behag i dette tilfælde.

Alternative programmer

Har lyst til at prøve nogle andre programmer end lige PDF Reader? Så er der selvfølgelig også en masse andre muligheder, som du kan se lidt nærmere på. Hvis du kun er på udkig efter programmer, der kan hjælpe dig med dine PDF filer, så kan du eksempelvis også overveje PDF Annotation, som vi også har lavet en lille anmeldelse af. Du kan derfor let sætte dig ind i, hvad der for et program, som du gratis kan downloade en prøveperiode af. Du kan eksempelvis prøve de to programmer hver for sig og derefter bedømme, hvilke et af dem du gerne vil beholde og bruge fremadrettet. Et lille notat til PDF Annotation er, at du får redskaber både fra Paint og Word, som formentlig er programmer, du kender. Dermed vil det være rimelig let at komme i gang med.

Hvis du ikke allerede har Office pakken på din computer, så kunne det være en god ide at hente den ned på dette link, da det er program, som de færreste kan leve uden. Det vil komme til at koste dig en sum penge i sidste ende, men det er i den grad et program, der er pengene værd. Du får ikke andre programmer på markedet, som kan leve op til dette.

Konklusion

Alt i alt kan du se frem til et program, der gør det meget lettere at håndtere PDF filer, hvilket ellers nok har været lidt af et besvær for dig førhen. Dette program, PDF Reader, gør det nemlig meget lettere for dig at ændre og tilføje i PDF filer. Det gør også en lille opgave som at åbne filerne muligt – førhen kan du sagtens have oplevet problemer med dette, hvilket virkelig kan gøre en almindelig arbejdsdag mere besværlig end nødvendigt.

Måske har du førhen benyttet dig af mere populære programmer, hvilket er forståeligt. Men disse programmer er også de helt store mål for hackere, da der netop er mange, der bruger dem. Så hvis du vælger dette program i stedet for, så står du ikke helt lige så meget for skud. Der er også mange andre programmer, som du kan bruge, hvis du gerne vil prøve nogle andre af. Disse programmer blev nævnt under ’Alternative programmer’.

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
15.114

Version
5.5

Tilføjet
22-02-2005
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
8.60 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Cad-Kas
info@cadkas.com
Detaljeret information
Downloads
15.114
Version
5.5
Tilføjet
22-02-2005
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
8.60 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
15-10-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Cad-Kas
3 0 5

Afinstallering af PDF Reader

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere PDF Reader fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find PDF Reader, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle PDF Reader være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.