Programmer » Multimedie » PDF

Adobe Reader download

Download Adobe Reader (dansk) gratis her

De gamle tiders langsommelige og trælse arbejde med dokumenter er en overstået epoke. Den blev slået ihjel af computernes indtog og deres mange muligheder for at lave papirnusseri digitalt.

I sådan en tid er software som Adobe Reader en fantastisk ven at have ved hånden. Om det er til skole- eller forretningslivet kan man spare mange tandpiner ved at gøre brug af programmets mange og hjælpsomme funktioner.

Arbejd med PDF-dokumenter lige meget hvor du er

Adobe Reader er din trofaste ven hvorend du er i verden, så længe du blot har en computer. Med dens evner til at læse og redigere i PDF-filer er det et af den moderne tids ultimative arbejdsværktøjer. Med dens pålidelige visning af dokumenter kan man gøre dagligdagens papirnusseri til en leg.

Man behøver ikke engang at have PDF’erne klar på sin computer. Med Adobe Document Cloud kan du lagre alle dine filer i skyen, så du kan hente dem hvorend du er med en internetforbindelse.

Udfør et hav af dagligdagens gøremål med Adobe Reader

Adobe Reader tilbyder en lang række værktøjer, der gør behandlingen af dokumenter effektiv og divers. Alle formål man kan have med noget skriftligt kan løses med programmet.

Er der nogle dokumenter, du skal have skrevet under på som en kontrakt eller lignende? Så kan du gøre det fint og smukt med Adobe Reader. Det er i hvert fald en bonus i forhold til forretningsanliggender.

Typisk vil man i gymnasielivet også kunne få brug for Adobe Reader. Mange undervisere lægger læsematerialet til undervisning op som PDF. I stedet for at sidde og tage noter til teksterne i hånden, kan du indsætte noter i selve PDF’en med den information, du finder brugbar senere. Så er det bare at åbne dem, når du skal have opsummeret de forskellige afsnit.

Beskyt dine dokumenter mod redigering fra uvedkommendes side

Når det gælder arbejdshenseende er det naturligvis smart at kunne lave kopier af sine dokumenter i PDF-format. Det gør det nemmere at lave arkiv og protokol over sine foretagender, og så fylder de ikke på samme måde fysisk som en stak papirer og binders ville.

Men derfor skal man alligevel sørge for at ens dokumenter er sikre, så det ikke er muligt for uvedkommende at redigere i sine digitale arkiver. Her kan Adobe Reader supplere dig med et beskyttelsesværktøj. Værktøjet forhindrer folk i at redigere i PDF’erne og samtidig kan du også sætte passwords på dem. Denne funktion koster dog en lille sum årligt, men den er helt klart værd at investere i, hvis man bekymrer sig om sikkerheden og troværdigheden på sine dokumenter.

Til dig der vil arbejde med tekst nemt og digitalt

Med Adobe Reader kan du få vist alle de dokumenter, du vil få brug for i din hverdag. Med dens muligheder for at scanne (Adobe scan) fysiske dokumenter og lave smukke PDF’er bliver det nemt for dig at samle alle dine vigtige papirer og sager et overskueligt sted på din computer.

På samme måde, hvis du har skrevet noget i Word kan du med “Adobe Export PDF” lave PDF’er ud af hvilket som helst filformat, du kunne drømme om. På den måde sparer du plads og øger overskueligheden.

Er du typen der gerne vil have styr på dine sager, så er Adobe Reader perfekt for dig.

Som at have et ægte stykke papir på skærmen

Noget af det unikke ved Adobe Reader er dens mange funktioner, der gør behandling af dokumenter digitalt til en aktivitet, der i sidste ende lønner sig. Før i tiden, når man arbejdede med PDF-programmer, var det et problematisk foretagende.

Du kunne ikke tage noter i selve dokumentet, du kunne ikke redigere frit i det, som det passede dig. I realiteten kunne det kun bruges som en lagringsmetode for at holde styr på alt sit papirarbejde

Med Adobe Reader er dette problem dog ikke eksisterende længere, og i modsætning til de mange andre gratis alternativer til denne type software, får du muligheden for at arbejde med dine dokumenter digitalt lidt mere som du vil. Det er en fantastisk frihed at have, og det kan spare dig megen tid og plads.

Simpelt og ligetil design med finesse

Adobe Reader er et program, der fra bunden er bygget logisk op i alle henseender. Adobe Reader er delt op i to forskellige menuer: en i toppen og en ude til venstre side. Menuen i toppen har som udgangspunkt to vinduer: en genvej til startsiden og sektionen til forskellige værktøjer.

Navigerer man derind, får man en fint opstillet liste med alle de ting, du kan bruge til at redigere dine dokumenter. Åbner du en PDF-fil vil den også blive vist som en “tab” i topvinduet. Du kan desuden have flere filer åbne på samme tid.

Menuen ude til venstre har funktionerne, der tillader dig at åbne PDF-filer, dele dem med andre og til at tilføje dine filer til skyen, så du altid er sikker på, du ikke mister dem i tilfælde af nedbrud i dit hardware.

Sammenfattet er det utroligt nemt at navigere rundt i programmet og bruge det effektivt fra start af. Alt er logisk og ligetil bygget op, og så ser det endda flot ud samtidigt. Meget mere er svært at bede om.

Supplerende software

Der findes adskillige værktøjer, der kan gøre din oplevelse med behandling og arbejde af PDF-filer nemmere og mere behagelig. Én af de funktioner, som Adobe Reader overraskende mangler er muligheden for at sammensætte to forskellige dokumenter (programmet kan dog redigere i dem og indsætte billeder, vel at mærke).

Med PdfJumbler får du dog denne mulighed. Det er et ganske lille program, der er dedikeret til at sammensætte op til mange forskellige PDF-filer. Det kan betragtes som et lille supplerende værktøj til arbejdet. PdfJumbler kan downloades gratis her.   

Konklusion

Adobe Reader er det essentielle program at have i sit arsenal, hvis man har i sinde at arbejde med PDF-filer på en regulær basis (hvilket man også gør mere og mere disse dage). Med de adskillige og brugbare funktioner står man nærmest aldrig i en situation, hvor ens arbejde med PDF-filer kompliceres eller besværliggøres, og derfor kan Adobe Reader kun anbefales.

Download Adobe Reader 2019.008.20071 (dansk) her

Video
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
112.092

Version
2019.008.20071 (dansk)

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows & iOS

Størrelse
155 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Adobe
Detaljeret information
Downloads
112.092
Version
2019.008.20071 (dansk)
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows & iOS
Størrelse
155 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
24-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Adobe
4 0 270

Afinstallering af Adobe Reader

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Adobe Reader fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Adobe Reader , markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Adobe Reader være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.