Programmer » For virksomheder » Tekstbehandling

PDF Annotator download

PDF Annotation er et program, som kan bruges til at tage noter direkte i PDF filen på den måde behøver du ikke at have et separat Word dokument åbent imens. Du kan downloade en gratis prøve af programmet nedenfor.

PDF Annotation er alt, hvad du har brug for når du arbejder med PDF filer og det er uanset om det er i virksomheden eller i skolen, da dette program er et uundværligt redskab. Vi testede programmet på vores Windows 7 computer, hvor vi straks blev meget begejstrede for, hvor lækkert og intuitivt PDF Annotation egentligt er.

Du får værktøjer fra både Word og Paint, hvor de indbefatter overstregningstuscher, blyanter og stempler af forskellig art. Derudover, så kan du også tilpasse størrelsen og faconen på dem, så de passer til dine behov. Programmet har en masse figurer, såsom pile, cirkler og firkanter, som du kan bruge i PDF filen. Du kan også flytte rundt på afsnit og slette dem når de først er indlæst i programmet. Når du så er færdig med redigeringen, så kan du gemme dokumentet i den originale PDF eller lave en ny modificeret version, som du altid kan lave om på.

 PDF Annotation indeholder en masse forskellige funktioner, som får det til at føles som om, at man skriver i hånden igen og er i gang med at udnytte hele penalhuset. Dog føles det ekstra godt på en touch-skærm eller med en Pen, hvor følelsen minder meget om at skrive i hånden. Dette er dog langt fra nødvendigt, da det er helt tilstrækkeligt med en mus for at udnytte programmets fulde potentiale.

Download PDF Annotator 4.0.0.402 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.390

Version
4.0.0.402

Tilføjet
17-10-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
22.1 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
GRAHL software design
Detaljeret information
Downloads
1.390
Version
4.0.0.402
Tilføjet
17-10-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
22.1 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
24-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
GRAHL software design
5 0 2

Afinstallering af PDF Annotator

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere PDF Annotator fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find PDF Annotator, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle PDF Annotator være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.