Programmer » For virksomheder » Organisering

Slack download

Hold kontakten på arbejdet - download Slack gratis her

Den moderne arbejdsplads har brug for aktiv kommunikation, for at overleve og udvikle sig. Med en øget tendens til digitalisering, og med flere og flere firmaer, der tillader deres ansatte at arbejde hjemmefra, er det endnu vigtigere end nogensinde at folk kan komme hurtigt (og sikkert) i kontakt med hinanden. Slack er et medie, som kan bruges til at holde kommunikationen ved lige - og derudover har programmet en masse indbyggede værktøjer og funktioner, som gør, at det er yderst populært blandt professionelle firmaer. 

En kort introduktion til brug af programmet

Slack fungerer rundt om en tvedeling af kommunikation. På den ene side har du kanalerne, som bruges som åbne forummer for bestemte dele af virksomheden, eller for alle ansatte. Den anden side indeholder private samtaler, som kun eksisterer mellem dig og en anden person. 

Hvert firma kan skabe deres egen gruppering af sociale kanaler, så alle salgs folkene for eksempel har deres egen kanal, hvor generel information publiceres, mens hver underafdeling også har en kanal til deres specifikke brug - og salgs folkene kan skrive internt med hinanden, uden at andre har adgang til det.

Det er både muligt at dele dokumenter, beskeder, opkald, GIFs, billeder, og meget mere i Slack - og derfor vælger rigtig mange firmaer også at bruge det som deres primære in-house eller interne kommunikationsløsning. 

Professionel kommunikation i komprimeret form

Slack har et overordnet simpelt og rent udseende, hvilket gør det perfekt til korporativ kommunikation. Det kan dog godt tage lidt tid at forstå alle Slacks muligheder og funktioner. 

For eksempel indeholder programmet en citat-funktion, som gør, at du kan besvare en bestemt besked. Derefter bliver der åbnet et lille separat vindue op, hvor alle beskeder der relaterer til den originale besked, vil kunne findes. 

Dette er en af måderne hvorpå programmet er i stand til at gøre kommunikation nem og effektiv i virksomheden. I stedet for at begrave samtaler i ekstra informationer, så bliver de lagt i separate ‘lag’, som derefter kan åbnes og gennemses, når dette ønskes. 

Kommunikationsprogrammer er der nok af

Her på siden har vi allerede skrevet om en lang række af forskellige programmer, som skal gøre det nemmere at kommunikere med folk, på trods af geografiske forskelle. 

De fleste mennesker kender allerede programmet Skype og har måske også brugt det i mange år. Skype er også gratis at bruge, men er ikke så gruppeorienteret, som nogle af de andre kommunikationstjenester, vi har nævnt / nævner i denne artikel. 

Microsoft Teams fungerer på mange måder som en blanding mellem skype og slack, men hvor der er lagt særligt fokus på muligheden for at kommunikere mundtligt og visuelt gennem videosamtaler.

Slack er på mange måder superior til de andre programmer, hvis du kun skal bruge programmet til intern, hurtig, professionel kommunikation. Det er nemlig her, at programmet brillerer, som vi også har pointeret i løbet af denne artikel. 

Konklusion

Vi vil helt sikkert anbefale andre firmaer at bruge Slack til deres interne kommunikation, da programmet virker fejlfrit, har en god sikkerhed og tilbyder en masse lækre funktioner, som andre kommunikationsprogrammer enten mangler eller ikke gør lige så godt. 

Med muligheden for at vælge hvor åbne eller skjulte kanaler og beskeder skal være, kan du og dit firma sørge for at konfidentiel information forbliver således. Med muligheder for at inkorporere andre programmer og tjenester, såsom Google Drive, er det endnu nemmere ikke blot at kommunikere, men også at dele vigtig information internt. 

Download Slack 4.23.0 her

Video
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
251

Version
4.23.0

Tilføjet
23-02-2022
Kompatible systemer
Windows, MacOS, iPad, iOS, Android

Størrelse
91 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Slack
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
251
Version
4.23.0
Tilføjet
23-02-2022
Kompatible systemer
Windows, MacOS, iPad, iOS, Android
Størrelse
91 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
08-03-2022
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Slack
0 0 1
100 kr

Afinstallering af Slack

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Slack fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Slack, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Slack være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.