Programmer » For virksomheder » Organisering

Microsoft Teams (dansk) download

Download Microsoft Teams (dansk) gratis og hold kontakten

Over de sidste par år er behovet for programmer, som er i stand til at forbinde os med hinanden steget gevaldigt i popularitet. Særligt chat med mulighed for at se hinanden (facetime og lignende) har skubbet sig frem som et alternativ til fysisk fremmøde, eller hvis man bare gerne vil catche up med sine venner hurtigt. 

Den digitale kommunikation er kommet for at blive, og med Microsoft teams får du alle de chat og snakke-muligheder, som du har ledt efter, samlet i ét program, som derudover også er brugervenligt. 

Chat med emojis og gifs eller start et videomøde

Microsoft Teams er et kommunikationsprogram, som kan bruges til at holde forbindelsen mellem mange mennesker (eller få) på én gang. Ud over at programmet giver dig mulighed for at ringe til folk fra (næsten) hele kloden, kan du også sende beskeder til folk - du kan endda også sende filer og billeder, hvilket gør det endnu nemmere at samarbejde med hinanden online. 

Hvis du godt kan lide at udtrykke dig på andre måder, så er der også indbygget et emoji- og gif-bibliotek, som du kan gå ind og søge i, for at finde lige netop den reaktion, der passer bedst til situationen eller beskeden, du har modtaget. 

Kan både bruges professionelt og privat

Mange professionelle organisationer, hvad end der er tale om virksomheder eller sociale institutioner, såsom universiteter og gymnasier, så vælger rigtig mange professionelle at gøre brug af Microsoft Teams. 

En af grundene til dette, er fordi det gør det nemmere at arbejde sammen, selv hvis man ikke er det samme sted fysisk. At kunne samarbejde i realtid er en enorm bonus for rigtig mange firmaer og institutioner. Derudover er mange som arbejder med kontorarbejde eller som studerer, ofte allerede indrullet i Microsoft universet, på den ene eller anden måde, hvilket gør overgangen (og adgangen) til dette program nem og overskuelig, i stedet for at skulle til at bruge et program fra en anden udgiver. 

Men flere folk bruger det også privat; det er især smart, hvis man er en vennegruppe med folk som bor i udlandet, eller hvor folk er flyttet væk fra hinanden, da det giver mulighed for at holde kontakten og have den visuelle repræsentation af dem, man holder af, hvilket er bedre end ingenting. 

Organisering af dine møder, samlet ét sted

Endnu en af grunden til, at mange godt kan lide at bruge Microsoft Teams, er fordi det fungerer som en gruppe løsning. Når du downloader teams får du nemlig også en kalender med, som hjælper dig ved at give dig overblik over alle dine kommende møder. 

Du kan invitere folk til møder (eller selv blive inviteret til møder) direkte i appen, og hvis en person endnu ikke har installeret det gratis Team program, så kan man også sende invitationen på email. 

Andre programmer, som er del af Office 365

Microsoft 365 (som førhen hed Office 365) er en abonnementsbaseret tjeneste, som gør det muligt for dig at gøre brug af de fleste af Microsofts digitale produkter til én fælles og relativt lav pris. 

365-abonnementet er eftertragtet, fordi det giver dig adgang til alle Microsofts mest populære programmer. Du får alt fra Microsoft Outlook og OneDrive til Powerpoint, Word, Excel, og nu også Teams, med mere. 

Konklusion

Microsoft Teams er en super god måde at forbinde alle folkene i dit firma på, i et samlet program, hvorfra det også er muligt at organisere aktiviteter såsom møder og workshops. 

For folk på diverse uddannelser kan programmet også være meget brugbart, hvis der skal udarbejdes gruppearbejde uden for skolen, eller hvis man er syg eller på anden vis ikke er i stand til at møde op til den fysiske undervisning. 

Hvis du savner dine venner, eller har bekendte eller familie som bor i udlandet, er det også en fantastisk måde at holde kontakten på (uden at dine telefonregning ender med at eksplodere helt vildt). 

Hvis du allerede har et Microsoft 365 abonnement giver det sig selv, at du skal installere dette program, men selv hvis du ikke har, kunne det være værd at undersøge om du ikke kunne få noget ud af et personligt abonnement, i det mindste. Pakken koster mellem 55 og 80 kroner om måneden (betales på årlig basis), hvilket ikke er meget, når man tænker på alle de programmer, du får med oven i pakken. 

Download Microsoft Teams (dansk) 2021 her

Video
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
365

Version
2021

Tilføjet
18-10-2021
Kompatible systemer
Windows, MacOS, iOS, Android

Størrelse
80,2 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Microsoft
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
365
Version
2021
Tilføjet
18-10-2021
Kompatible systemer
Windows, MacOS, iOS, Android
Størrelse
80,2 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
20-07-2022
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Microsoft
0 0 1

Afinstallering af Microsoft Teams (dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Microsoft Teams (dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Microsoft Teams (dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Microsoft Teams (dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.