Programmer » Internet / Netværk » Internet Telefon

Skype download

Download den seneste version af Skype gratis her. Med Skype kan du tale med gratis med mennesker over hele verden.

Skype er det mest populære kommunikationsværktøj, og det er af gode grunde. Programmet udkom for første gang i august, 2003 og har siden da beholdt sig plads som hersker. Det skyldes blandt andet at Microsoft valgte at opkøbe programmet, og har siden da udgivet hyppige opdateringer i form af hastighed og design forbedringer.

Det eneste krav for at ringe gratis rundt er at begge parter skal have Skype installeret, og selvfølgelig have oprettet en Skype-konto hvilket selvfølgelig også er gratis. Når dette er gjort, så er der ingen begrænsning på hvor meget du kan ringe rundt.

Skypes lange levetid

August, 2003 var to iværksættere fra Danmark og Sverige endelig færdige med Skype, og alle fik lov til at opleve det. Lige fra dag et var Skype helt gratis for alle at benytte, hvilket selvfølgelig betød at der var reklamer, men det var en lille pris for det fantastiske stykke software. Skype havde en kæmpe succes, en succes der var så stor at det blev for overvældende for de to iværksættere. I 2005 valgte de to iværksættere at sælge Skype til eBay for det flotte beløb på omkring 18 milliarder DKK. eBay lavede nogle fremragende forbedringer, og der var ingen tvivl om at opkøbet af Skype var bedst for produktet. I 2011 blev Skype købt af Microsoft for 44 milliarder DKK.  Siden 2003 er Skype blevet downloadet over 250 millioner gang og der er over 600 millioner brugerprofiler.

Forbind din telefon

Med Skype er det også muligt at tilknytte din konto dit telefonnummer. Dette gør det muligt at ringe til almindelige telefoner via Skype, men dette koster en smule. På samme måde kan du få tilknyttet et nummer til din Skype-konto, så andre kan ringe til din Skype via en almindelig telefon.

Hvis du har en smartphone, uanset om det Android, Windows eller iPhone så kan du også besøge din applikationsbutik og downloade Skype gratis der.

Funktioner

Skype er ikke udelukkende opkald. Du kan også nøjes med at sende beskeder frem og tilbage, starte en videosamtale, telefonmøder, voicemail, viderestilling, nummervisning, opkaldsoverførelse, gruppevideosamtaler, skærmdeling, filoverførelse, SMS og meget mere.

Der er et hav af muligheder med Skype, og vi var meget imponeret over hvor god kvalitet både almindelig opkaldt og videoopkald er. Selvom programmet tillader at oprette en forholdsvis stor gruppesamtale, så kan det godt være presset nogle gange. Hvis der er mange tilknyttet samtalen, så kan det godt påvirke kvaliteten af opkaldet.

Design

Denne version af Skype har fået et helt nyt og minimalistisk design. Et design som helt sikkert er udviklet, så det passer ind til Windows 10 computere. Men det er en god ting. Vi kan stadig huske det gamle Skype design og hvor forfærdelig kedeligt det efterhånden var blevet at se på. Det nye design er væsentligt mere brugervenligt, og meget let at finde rundt i. Det nye design er uden tvivl udviklet således, at selv dem uden den største teknologiske viden, kan være med.

Sprog og versioner

Skype er udviklet til stort set alle tænkelige sprog, og det er den danske, som du finder her på siden. Udover dette, så er der selvfølgelig også et hav af versioner. Du kan finde en Android og iOS i deres applikationsbutikker eller benyt dette link.

Du finder en tablet-version lige her.

Det er Windows-versionen som du kan downloade her på siden, hvis du benytter Mac eller Linux, så bedes du benytte dette link.   

Sikkerhed

Der er altid sikkerhedstrusler med programmer, som kræver internettet for at fungere. Det er dog blevet væsentlig forbedret, og i de nyeste versioner så advare Skype hvis en filoverførelse er risikabel for dit system. Hvis du er uheldig, så kan du også risikere at blive tilføjet af lumske brugerprofiler. Det er dog ret tydeligt at se hvis brugerprofilen er falsk, og før de overhovedet kan kontakte dig, så kan du acceptere dem. Så, så længe du bare ignorerer dem, så møder du nok ikke nogle problemer.

Konklusion

Det er mange år siden at to iværksættere fra Danmark og Sverige udviklede Skype, og alle de år har været gode ved programmet. Gennem årene er Skype blevet forbedret gang på gang, og i denne seneste version er programmet næsten perfekt. Kvaliteten af opkaldene er blevet væsentlig forbedret, og det nye redesign er en behageligt og overskueligt at kigge på. Der er god grund til at de fleste kender Skype i dag, det er uden tvivl et af de bedste kommunikationsværktøjer derude. Det bliver hvert fald ved med at overraske os, selv efter så mange år. Der er ingen tvivl om at det var bedst for Skypes udvikling at blive overtaget af Microsoft. Der er et dedikeret hold af udviklere bag Skype, så der er altid hjælp hvis du møder problemer. Der er enkelte fanereklamer i Skype, og de er ikke rigtig til at undgå. Reklamerne er umiddelbart nødt til at være der, i og med det er et gratis program. De er dog langt fra irriterende, og der er ingen pop-ups. Faktisk var vi nødt til at åbne Skype en sidste gang, for at bekræfte at der overhovedet var reklamer på det. Vi har benyttet Skype lige siden 2003 og har aldrig været skuffet. Det er en varm anbefaling fra os.

Download Skype her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
26.075

Version


Tilføjet
13-09-2005
Kompatible systemer
Windows, Mac, Linux, iOS, iPadOS, Android & Xbox

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Microsoft
https://support.skype.com/en/
Detaljeret information
Downloads
26.075
Version
Tilføjet
13-09-2005
Kompatible systemer
Windows, Mac, Linux, iOS, iPadOS, Android & Xbox
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
10-03-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Microsoft
4 0 22
100 kr

Afinstallering af Skype

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Skype fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Skype, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Skype være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.