Programmer » For virksomheder » Organisering

Monday download

Download Monday (Monday.com) og samarbejd med dit team

Monday er et program, som du og dit firma kan bruge for at danne et overblik over de ansattes forskellige arbejdsopgaver, og til at uddelegere disse. Det er et fantastisk program, hvis du arbejder med project management, eller hvis du bare gerne vil skabe mere transparens på din arbejdsplads mellem de ansatte. 

Få dannet dig et overblik med Gantt charts - eller et andet system, du foretrækker

Monday tilbyder dig en masse forskellige måder at se dine informationer og projekter på. Et af de meget populære visuelle elementer er Gantt charts, som både tilbyder farvekodede informationsrækker, samtidig med at du kan danne dig et tidsmæssigt overblik over hvad der skal ske. 

Omvendt er det måske smartere i visse situationer (bl.a. når du håndterer økonomi og regnskab) at gøre brug af cirkel- eller søjlediagrammer, og også dette kan du klare med dette program. 

Kom hurtigt i gang med skabeloner

Der findes nærmest ikke noget bedre end skabeloner når det kommer til computerarbejde. Skabeloner gør det både hurtigere og nemmere at komme i gang med ens arbejde, og især hvis du skal i gang med at bruge et helt nyt program.

Dette har Monday tænkt på og derfor finder du i programmet en lang række af skabeloner, som du kan sortere dig igennem og som du endvidere kan tilpasse til lige netop dine arbejdskriterier. 

Tilgængelighed på andre enheder

Du kan tage Monday med dig hvorend du går, ved at downloade appen på din laptop, Macbook eller til din telefon. Mobil appen kan både bruges af Apple brugere, såvel som diverse Android enheder

Hvis du ikke har lyst til at downloade Monday, så kan du faktisk også tilgå programmet direkte gennem din browser, på deres hjemmeside. 

Monday arbejder nemt sammen med andre programmer

En af de positive ting ved Monday (og en af grundene til at så mange firmaer vælger at bruge denne tjeneste) er, at der er rigtig godt samspil mellem Monday og mange af de programmer, som mange mennesker bruger hver dag. 

Faktisk har de et efterhånden ret udbredt bibliotek, som viser de mange forskellige kombinationsmuligheder der findes. 

Du kan for eksempel lave automationer for programmer til e-mails såsom Gmail/Outlook og andre programmer som Onedrive, eDigital Signatures, Cash Flow (Collection), Twitter/Facebook, LinkedIn, Microsoft Teams/Zoom, Google Drive, Slack, og mange flere. 

Hvert program kan tilbyde noget forskelligt, men fælles for dem alle er, at de bliver nemmere at bruge når du implementerer dem i Mondays automatiserings system - særligt hvis du bruger mere end ét af programmerne i din dagligdag. 

Lidt omkring prisen

Du kan prøve Monday gratis i 30 dage med alle egenskaber låst op, så du kan få en fornemmelse af om det er det rette program for dig og dit team. På den måde risikerer du ikke noget - hvis du ikke synes, at programmet lever op til din standard / til de ting, du skal bruge det til, har du ikke brugt penge på det. 

Derefter kan du købe et abonnement på måneds- eller årsbasis, og hvilken en du skal vælge afhænger af hvad du gerne vil bruge Monday til. Derudover kan du købe flere på én gang, der afregnes nemlig per ‘seat’, eller med andre ord, per bruger. På denne måde kan du skaffe dig en god købsaftale til dig og dit hold. 

Hvis du er del af et stort firma (+40 på samme kontor) kan det være nødvendigt at skrive direkte til folkene bag Monday, da de dermed vil kunne komme med et tilbud baseret på hvor mange, I kan stille med. 

Konklusion

Monday er et virkelig godt program, selv hvis du ikke har brugt et organiseringsværktøj som dette før. Det er meget brugervenligt og indeholder samtidigt nogle kraftige værktøjer, som du og dit team kan bruge. 

Et af de vigtigste funktioner, som du får med Monday, er ikke alene appens imponerende arsenal af funktioner, men i stedet dets muligheder for at arbejde sammen med andre programmer, som du muligvis allerede bruger til dagligt. 

På denne måde bliver organiseringen af dit daglige private - såvel som professionelle - liv, gjort meget nemmere og overskueligt. 

Download Monday 1.0.11 her

Video
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
617

Version
1.0.11

Tilføjet
03-01-2022
Kompatible systemer
Windows, MacOS, iOS, Android

Størrelse
192 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Monday.com
https://monday.com/help
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
617
Version
1.0.11
Tilføjet
03-01-2022
Kompatible systemer
Windows, MacOS, iOS, Android
Størrelse
192 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
18-07-2022
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Monday.com
0 0 1
100 kr

Afinstallering af Monday

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Monday fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Monday, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Monday være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.