Programmer » Utilities » Diverse utilities

Microsoft OneDrive download

Download Microsoft OneDrive (dansk) gratis her

Har du nogensinde oplevet, at du har mistet dine vigtige filer, fordi din computer f.eks. brød sammen? Det har de fleste af os, og det er intet mindre end noget af det mest frustrerende i verden, hvis man mister noget vigtigt til arbejdet eller studiet.

Men i dag har vi heldigvis måder, vi kan sikre os imod det. En af disse metoder er for eksempel igennem cloud storage: et sted du kan lagre din filer i “skyen”, så at sige. Så kan du altid hente dem ned igen på et nyt device. Microsoft OneDrive kan gøre dette for dig. 

Upload dine vigtige filer til ét sikkert lager

Hvorfor er det smart at have noget som OneDrive ved hånden? Svaret er ret simpelt. Normalt har vi mange af vores filer svømmende rundt på vores egne harddiske, og sjældent danner vi orden i dem. Hvis vores computer så går kaput en dag, bliver det en svær sag at få filerne reddet. 

Men ligger de i skyen, så har du jo sådan set adgang til dem over alt, på et hvilken som helst device. Det gælder endda din telefon. Så er man beskyttet mod hardwarefejl, og simple menneskelige fejl, såsom at glemme sin computer. No problem, det ligger i skyen, du har adgang til det over alt. 

De gratis OneDrive apps

Noget af det mest smarte ved Microsoft OneDrive er de gratis apps, man kan bruge sammen med sine kolleger eller medstuderende. Dette inkluderer online PowerPoint, Excel og Word. 

Enhver bruger med en Microsoft konto kan oprette et .docs dokument, f.eks. Dernæst kan linket deles med alle, du vil have til at skrive på det samme dokument og voila. Det er en super nem måde at udføre arbejdsopgaver på i fællesskab. 

At kunne dele et Excel ark online på sit arbejde er også utroligt smart, når det gælder at skulle uddelegere arbejdsopgaver til forskellige kolleger på forskellige tidspunkter.

Klassisk Microsoft design

Det er ret tydeligt Med Microsoft OneDrive at det er noget, vi har set før. Store ikoner i store menuer, som er så typisk for Microsofts nye stil. 

Microsoft OneDrive kan ses mange steder på din computer, men typisk vil det være på hjemmesiden, hvor du kan få et overblik over dine samlede filer etc. Du kan oprette mapper og genveje herinde, til at organisere dine filer etc. 

Du kan også dele filer med andre, hvis der er nogle noter eller andre dokumenter, der kunne være relevante for en, du kender. 

Alternativ software

Microsoft OneDrive er igennem årene blevet en rigtig stærk konkurrent på cloud storage området, og det er med god grund. Programmet har forbedret sig betydeligt. Men det helt originale program, som alle bare har haft det vidunderligt med, er Dropbox. Dropbox er et smooth og lækkert program, du kan bruge til at lagre dine filer i skyen med. Det fungerer ligesom OneDrive, men det har noget mere erfaring og en bedre brugerflade. Dropbox kan downloades gratis her.   

Konklusion

Microsoft OneDrive er et fantastisk værktøj til at holde sine filer sikre. Samtidig er det også et godt værktøj, når det gælder samarbejde mellem flere mennesker på forskellige steder. Det kan kun varmt anbefales.

Download Microsoft OneDrive her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
921

Version


Tilføjet
30-10-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac, iOS, iPadOS & Android

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Microsoft
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
921
Version
Tilføjet
30-10-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac, iOS, iPadOS & Android
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
10-03-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Microsoft
0 0 1

Afinstallering af Microsoft OneDrive

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Microsoft OneDrive fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Microsoft OneDrive, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Microsoft OneDrive være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.