Programmer » Browsere » Browsere

Waterfox download

Download den lynende hurtige browser Waterfox gratis her, denne browser sørger for at dit privatliv forbliver privat.

Der har i mange år været særligt to browsere, som har siddet som herskere over dem alle, nemlig Google Chrome og Mozilla Firefox. Grunden til deres popularitet er, at de præinstallerede browsere som regel ikke er helt dybdegående, og der mangler ofte en del ekstrafunktioner, som der i dag er standard. Men der er kommet endnu en spændende browser, som er aldeles konkurrencedygtigt med de eksisterende.

Waterfox er baseret på Mozilla Firefoxs kildekode, og ved første øjenkast minder den rigtig meget om Firefox. Waterfox er udviklet til at give dig en lynende hurtigt browseroplevelse, og den skuffer slet ikke. Selv installationen af Waterfox er hurtigt, og du er med det samme klar til at surfe internettet. Alle standard funktioner som bogmærker, download mananger, stavekontrol og så videre er selvfølgelig inkluderet i Waterfox.

Forskellen

Men hvordan adskiller Waterfox sig så fra de eksisterende browser herskere? For det første, så er Waterfox den hurtigste browser, som vi nogensinde har benyttet.

Uanset hvilken hjemmeside som vi besøgte, så var Waterfox lynende hurtig til at læse dem. Udover dette så har Waterfox også en del ekstrafunktioner, som de andre browsere ikke har.

De forskellige ekstrafunktioner indebære:

Automatisk blokering af reklamer, så du kan besøge dine favorit hjemmesider, uden at skulle blive spammet af diverse reklamer.

Popup blokering, som navnet antyder, forsøger at blokere diverse popups.

Sikkerhedskontrol, som giver fremragende beskyttelse mod virus og spyware, og dette er primært når du downloader forskellige filer. Hvis du er ved at downloade en truende fil, så advarer programmet dig, og du kan dernæst annullere din download, og på den måde slippe for truende malware.

Nemt at skifte

Alene navnet Waterfox lyder måske som en dårlige kopiering af Firefox, men Waterfox er faktisk ligesom Firefox, udviklet af Mozilla. Det er betryggende at Waterfox har en god udvikler bag sig, da erfaring helt sikkert er nøgleord når det omhandler browserudbydelse. Dertil, så har Mozilla været dygtige til at gøre det så nemt som muligt for dig at skifte til Waterfox fra din eksisterende browser. Langt de fleste har typisk diverse kodeord, bogmærker osv. gemt på deres eksisterende browser. Hvis du skifter til Waterfox så kan du helt automatisk synkroniserer dine kodeord, bogmærker, udvidelse og hvad du ellers har, fra Firefox til Waterfox.

Privatlivet forbliver privat

Udover den lynende hurtige hastighed, så er en af de ting som vi er mest imponeret over anonymiteten som Waterfox tilbyder. Waterfox har indbygget privatliv fordi at du kan navigere gennem diverse proxyforbindelse, og derved få en privat browsing på internettet.

Hvad er Proxyforbindelser?

En proxyforbindelse fungerer som en slags mellemled mellem den ønskede hjemmeside, og din private IP-adresse. Dette mellemled kaldes for en proxyserver. En proxyserver har en ’falsk’ geografisk placering i et andet land – eller blot en anden IP-adresse end din egen. Det betyder at når du surfer på internettet, så er det umuligt for uvedkommende at følge med i hvad du laver. Det overrasker de fleste hvor meget man bliver holdt øje med, når man surfer rundt på internettet. Waterfoxs anonymitet virker tilstrækkeligt for langt de fleste, men hvis du ønsker flere muligheder over for din proxyforbindelse, så anbefaler vi at benytte en VPN.

X-VPN  er gratis at benytte, og med denne VPN kan du selv vælge hvilket land din proxyserver skal have ’falsk’ geografisk placering i. Hvis du eksempelvis tilknytter dig en amerikansk server, så kan du besøge den amerikanske Netflix – eller andre streamingstjeneste, og bladre kæmpe det udvidet sortiment af film og serier.

Design og krav

Waterfox er som sagt udviklet af Mozilla, som også er dem, der har udviklet Firefox. Derfor er det ingen overraskelse af Waterfox er stærkt inspireret af Firefoxs design. Men dette skal slet ikke ses som noget negativt. Designet er minimalistisk og let at finde rundt i. Ting som bogmærker, udvidelser, filhentning osv. finder du lige der hvor du vil have, at de skal være. Waterfox vil uden tvivl se godt ud på din computer.

Det er Windows versionen af Waterfox, som du frit kan downloade herfra siden. Men Waterfox er også udviklet til MacOS, Linux og Android. Disse versioner er selvfølgelig også gratis, og du kan downloade dem ved hjælp af dette link og trykke på Advanced install options & other platform hvorefter du får følgende billede.

De velkendte browsere

Hvis Waterfox ikke lyder som noget for dig, og du egentlig bare er på udkig efter dine muligheder, så har vi her nogle gode forslag til alternative browsere, som måske passer dig bedre.

Google Chrome er den mest benyttede browser på nuværende tidspunkt, og det er af gode grunde. Browseren er udviklet af Google, som er et velkendt firma hos mange, og det giver en vis tryghed for mange brugere. Derudover, så er Google Chrome også en hurtig browser, og deres store udvidelsessortiment er ret dybdegående. Det er eksempelvis muligt at downloade udvidelser, som sørger for at blokere alle reklamer på de ønskede hjemmesider. Udvidelser er hurtige at downloade, og ligeså hurtige at fjerne igen. Derudover så er Google Chrome også en af de internetbrowsere med højst sikkerhed. Hvis du besøgende en truende hjemmeside, så bliver du med det samme advaret. Det gælder også download af filer. Hvis du er i færd med at downloade en fil, som indeholder trusler i form af malware, så fjerner Google Chrome også lynende hurtigt denne fil.

SuperBrowse udfordre de populære browsere, ved også at have en del ekstrafunktioner såsom proxyforbindelser. Dertil så har SuperBrowse et simpelt, men ret så flot design. Browseren er let at navigere rundt i, og er tilstrækkelig hurtig at surfe med. Det skal dog nævnes at SuperBrowse kun er tilgængelig til Windows styresystemer.

Konklusion

Uanset om du er på browserjagt – eller du ønsker at erstatte din eksisterende browser. Så er Waterfox helt sikkert værd at prøve. Waterfox er utrolig hurtig til alle slags opgaver, og det simple design passer til alle computere, og apropos alle computere. Så skal vi huske at Waterfox er udviklet til alle tænkelige styresystemer, så alle har mulighed for at være med. I bund og grund er Waterfox et fremragende alternativ til de herskende browsere, og vi anser at Waterfox umiddelbart kun vil stige i popularitet. Både download og installation tager kun et par minutter, og ved at browseren tilmed er gratis, så ser vi ingen grund til ikke at prøve den af og se om den er noget for dig. Waterfox giver konkurrence til herskende browsere, og får derfor en varm anbefaling af os.

Download Waterfox 56.2.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.635

Version
56.2.1

Tilføjet
18-10-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
69.6 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Waterfox
Detaljeret information
Downloads
2.635
Version
56.2.1
Tilføjet
18-10-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
69.6 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
25-10-2021
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Waterfox
4 0 5

Afinstallering af Waterfox

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Waterfox fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Waterfox, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Waterfox være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.