Programmer » Browsere » Browsere

SuperBrowse download

Ny browser udfordre Google Chrome og Mozilla Firefox. SuperBrowse er gratis, og downloades lige her.

SuperBrowse er et alternativ til andre webbrowsere, og det er let at finde rundt i. De giver nogle ekstra funktion, som du normalt ikke finder ved alternativerne. SuperBrowse giver mulighed for at skabe en Proxy forbindelse, indeholder en RSS læser, indbygget beskyttelse mod phishing, FTP klient og en simpel task mananger.

Men hvad SuperBrowse ikke har sparet på funktion, har de sparet på design. Ved første øjekast af denne browser, bliver du mindet om Internet Explorer fra 2002. Det ser klodset og overskueligt ud, men efter lidt tilvænning bliver du hurtigt sat ind i det. Vi har benyttet denne browser i nogle dage, og vi bliver ved med at finde ekstra funktioner. RSS læseren finder selv relevante nyheder og opdatere os, hvilket er helt fantastisk. Proxy forbindelsen virker smertefrit, og efter opsætning er der mulighed for at browse eksempelvis den Amerikanske Netflix.

Google Chrome og Mozilla Firefox har længe siddet på tronen over Windows browsere. SuperBrowse giver dem helt sikkert en kamp til stregen, så hvis du går ind for funktionalitet fremfor design, så er SuperBrowse lige noget for dig.     

Download SuperBrowse 2.1.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.176

Version
2.1.0

Tilføjet
27-07-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
2.22 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
allMotti
Detaljeret information
Downloads
2.176
Version
2.1.0
Tilføjet
27-07-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
2.22 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
29-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
allMotti
3 0 3

Afinstallering af SuperBrowse

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere SuperBrowse fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find SuperBrowse, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle SuperBrowse være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.