Programmer » Browsere » Browsere

Vivaldi download

Download gratis en browser der er tilpasset til dig, som du bruger nettet. Vivaldi er din nye surfer-ven på både Windows, Mac, Linux og Android!

Vivaldi er en spændende browser fra udvikleren Jon Stephenson von Tetzchner, der også stod bag browseren Opera. Den stræber efter at være en lynhurtig browser, der samtidig indeholder en række brugbare funktioner, som du ellers ikke finder i andre browsere. Desuden er Vivaldi både tilgængelig til Windows, Mac, Linux og Android.

Vivaldi giver dig en masse muligheder, som du her på siden kan læse mere om, mens du nederst kan hente programmet helt gratis ved at klikke på vores download-knap. Herefter bliver du ført videre til Vivaldis officielle side, hvor den nyeste version kan downloades.

Vivaldis automatiske tilpasning

En af fokuspunkterne for udviklerne af Vivaldi var, at brugerne skulle være i centrum. Det skinner også tydeligt igennem i den automatiske tilpasningsfunktion, der er integreret i browseren. Som tiden går vil Vivaldi nemlig tilpasse sig efter dine browser-vaner, så du eksempelvis på browserens forside vil få de sider, du har mest brug for. Dermed giver Vivaldi dig redskaberne til at lynhurtigt kunne navigere mellem websider i en browser, der er specialdesignet til dig.

Skræddersy din oplevelse

Du får udover den automatiske tilpasning selvfølgelig også en masse manuelle tilpasningsmuligheder. I indstillingsmenuen finder du et hav af justerbare indstillinger, som du kan modificere efter eget behov. Du kan eksempelvis selv bestemme, hvor browserens adressefelt skal placeret. Normalt er det placeret øverst i browseren, hvilket mere eller mindre er en uskreven regel i browser-design. Denne går Vivaldi dog imod nu, hvor du kan placere den nederst eller i en af siderne. 

Det samme gør sig gældende for fane-linjen. Dennes placering kan også ændres efter eget behov. Som det ses får du muligheden for at ændre fane-linjens placering første gang, du åbner Vivaldi. En anden funktion ved fanerne er grupperingsfunktionen. Med denne kan du gruppere alle de faner, du ønsker i en gruppe under et navn. Dermed fylder de langt mindre i din brugerflade, og du kan derfor have en masse faner åbne, som ikke optager plads i fane-linjen. Dette gør også, at du sparer en masse tid, når du skal ind på en ny side, hvis du allerede har den åben i en fane. Udover tilpasningen af fane-linjen ses det også, at du ved velkomsten til Vivaldi får muligheden for at tilpasse browserens tema. Der kan du vælge mellem de mange temaer, der allerede findes i programmet, eller søge efter flere temaer online. 

Bliver du på et tidspunkt træt af dit valgte tema, eller ønsker du blot at prøve noget nyt, kan du tilgå temaerne i indstillingsmenuen.

Sidepanelet

En anden spændende feature er sidepanelet. Dette findes i venstre side af browseren, og giver dig en masse muligheder. Her kan du finde dine bogmærker og tilgå downloads simpelt, mens der også findes note-menuen. Med note-menuen kan du lynhurtigt oprette noter i din browser, så du kan få tanker og andet ned på papir på få sekunder.

Længere nede finder du en genvej til indstillingerne, mens du nederst finder sidepanelets ikon. Trykker du på dette slår du sidepanelet til og fra. Dermed kan du gemme sidepanelet væk, hvis du ønsker at benytte de ekstra centimeter af skærmen til noget andet, og lynhurtigt slå det til igen, når du skal bruge funktionerne.

Tastaturgenveje

Vivaldi giver dig også muligheden for at gøre brug af de mange tastaturgenveje. Programmet har fra start af en række genveje, som du kan finde i indstillingsmenuen. Disse gør det muligt lynhurtigt at navigere rundt på nettet og foretage valg, mens du selvfølgelig også har rig mulighed for selv at ændre i genvejene eller oprette nye. Dermed behøver du ikke spilde tid på at klikke dig rundt med musen. I stedet surfer du lynhurtigt med tastaturets hjælp.

Vivaldi til Android

Her på siden er det primært computer-udgaven af Vivaldi, som vi fokuserer på. Som tidligere nævnt, så er browseren dog også tilgængelig på smartphones, der kører styresystemet Android. Hvis du vælger at bruge Vivaldi både på din computer og din smartphone, så skal ikke vende dig til en anden browser, hver gang du skifter mellem dine enheder. Download-knappen her på siden fører dig til Vivaldis officielle hjemmeside, hvor alle udgaver af browseren er tilgængelig, men ønsker du specifikt at læse mere om Vivaldi til Android, så kan du gøre det på dette link.

Alternativ browsere

Der findes mange browsere, og det er derfor vigtigt, at du vælger den, der bedst opfylder dine behov. Derfor kan du med fordel tage et kig i vores browserkategori, hvor du finder alle browsere, som du her på siden kan downloade. Der finder du blandt andet den populære Google Chrome og konkurrenten Mozilla Firefox, mens Vivaldis moder-browser Opera også er at finde til download. De er alle ligesom Vivaldi gratis at downloade, og du kan derfor med ro i sindet tage et kig på dem.

Konklusion

Vivaldi er en fantastisk browser, der har brugerne i fokus. Du får en masse muligheder for at tilpasse browseren efter dine egne behov, mens den også selv automatisk justerer sig, så den passer bedst til dine browser-vaner. Den er lynhurtig og fås også til Android, så dine enheder kan være forbundet.

Download Vivaldi 6.4.3160.44 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.763

Version
6.4.3160.44

Tilføjet
03-02-2017
Kompatible systemer
Windows, Mac, Linux & Android

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Vivaldi
Detaljeret information
Downloads
1.763
Version
6.4.3160.44
Tilføjet
03-02-2017
Kompatible systemer
Windows, Mac, Linux & Android
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
28-11-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Vivaldi
5 0 3

Afinstallering af Vivaldi

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Vivaldi fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Vivaldi, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Vivaldi være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.