Programmer » Browsere » Browsere

Google Chrome download

Download den mest populære internetbrowser Google Chrome gratis her.

Google Chrome er den mest benyttede internetbrowser på nuværende tidspunkt.

Google Chrome bliver hyppigt opdateret, så det er en god idé at få downloadet den nyeste version, så du dermed altid er beskyttet mod de seneste trusler. Derudover, så er de nyere versioner typisk også en smule hurtigere at benytte.

Udvidelser

Der er mange grunde til at Google Chrome er så populær en internetbrowser. Men hvis vi skal starte et sted, så må det blandt andet være de mange unikke funktioner, som browseren tilbyder. Især muligheden for at tilføje udvidelser til sin Google Chrome. Disse udvidelser kan variere meget i hvad de kan gøre, men en af de mest populære er Adblock.

En tilføjelse som helt automatisk fjerner alle reklamer fra alle hjemmesider. Det gælder desuden også videoer, så kan du med lethed starte en YouTube video uden at skulle se en reklame først. Udvidelserne finder du oppe i højre hjørne af Google Chrome, og derigennem kan du besøge Google Webshop, som har et hav af mulige udvidelser liggende. Du kan desuden også vælge at downloade temaer, som gør at din Google Chrome bliver helt unik og personlig for dig. Når man installere en udvidelse skal man selvfølgelig lige agree to the terms, før man lov til at benytte sig af den.

Der er så mange fantastiske udvidelser, at det er helt umuligt at nævne dem alle sammen. Men det skal siges, at der er alt fra spil, skriveværktøjer, brugervenligheds hjælp eller hjælp til hverdagen i form af påmindelses systemer. Så uanset hvilken udvidelse, som du har brug for, så finder du den helt sikkert i webshoppen. Størstedelen af udvidelserne er desuden også gratis at downloade og benytte.

Lynende hurtig og fremragende design

En af de mest grundlæggende ting for en internetbrowser er hastighed. Google Chrome er uden tvivl lynende hurtig til at loade diverse hjemmesider, og det har helt sikkert været med til at bidrage til populariteten. Selv med et hav af faneblade åbne, så er Google Chrome stadig ekstrem hurtig til at loade. Det er altid en mulighed for de fleste internetbrowsere at vælge hvilken hjemmeside man ønsker som startside. Standard startsiden for Google Chrome er selvfølgelig Googles søgemaskine, du kan dog altid ændre din startside. Programmet er bygget omkring at gøre Googles søgemaskine så hurtigt tilgængeligt for alle, og derfor er Google Chrome helt sikkert den hurtigste internetbrowser til at lave en hurtigt google søgning. Derudover, så har Google Chrome også et fantastisk design. Det er meget overskueligt, og let at finde de funktioner, som man ønsker. Designet er egentlig meget simpelt, hvilket kun bidrager til overskueligheden. Selv med en masse forskellige bogmærker, og fanesider åbne så formår internetbrowseren at være simpel at se på.

God udvikling

Som navnet antyder, så er Google Chrome selvfølgelig udviklet af Google selv. Google er på mange måder internettets herskere, og det er derfor oplagt at de skulle udvikle en internetbrowser til alle deres brugere. Google har gode grunde til at deres internetbrowser skal være så let tilgængelig som muligt, da det er sådan at de tjener deres penge. Det betyder også at Google Chrome altid bliver udviklet og forbedret. Hvilket sikre at du altid er beskyttet mod de seneste trusler, og de forskellige udviklinger kan også betyde at internetbrowseren bliver hurtigere og hurtigere. Udover dette, så er Google Chrome også lavet til en del forskellige sprog, så hvis dit engelsk ikke er det stærkeste, så er det altid mulighed for at have Google Chrome på dansk.

Sikkerhed

Sikkerhed skal altid være en prioritet når man benytter internettet, og med Google Chrome er du altid sikret, også selvom du ikke har et stærkt antivirus program. Hvis du besøger en hjemmeside, som virker mistænkelig, så stopper Google Chrome trafikken og giver dig besked på at et besøg på den hjemmeside kan være en risiko for din sikkerhed.

Du kan selvfølgelig vælge at ignorere beskeden, og fortsætte dit besøg på den ønskede hjemmeside, hvis du er helt sikkert på at den er risikofri. Det gælder også download af filer, efter at du har downloadet en fil, så vil Google Chrome helt automatisk skanne den, og fortæller dig derefter hvis den hentede fil udgør en fare for din sikkerhed. Selvom sikkerheden i Google Chrome er mest tilfredsstillende og umiddelbart yderst gennemarbejdet, så skal det dog ikke antages som om at Google Chrome er et alternativ til et godt antivirusprogram. Hvis du skulle mangle et antivirus program, kan du finde masse forskellige her på siden ved at benytte dette link. De er alle sammen anmeldt og benyttet af os herfra, og der er både gratis og købsversioner tilgængelige til dig.

Google Chrome blokerer desuden også irriterende popups. 

Alternativer

Der skal ikke fremgå nogen tvivl om at der eksistere et hav af alternative internetbrowsere. Google Chrome er dog den mest populære, og derfor den internetbrowser som vi typisk vil anbefale. Men selvom Google Chrome er et stærkt valg, så har browseren også mødt kritik. Det er meget velkendt at Google Chrome er meget krævende for dine ram, så det er en mulighed at hvis du benytter en ældre computer, så vil du muligvis ikke have samme oplevelse af Google Chrome som vi har. Heldigvis, så er der mange alternativer at vælge imellem, og du finder mange af dem lige her på siden. Fx Mozilla Firefox og Microsoft Edge. Begge er gode og hurtige browsere, hvis man ikke skulle være fan af Google Chrome. Du kan finde vores anmeldelse af Mozilla Firefox her samt vores anmeldelse af Microsoft Edge her. Du kunne også tjekke vores browserkatagori på dette link, så må det næsten lade sig gøre at finde den optimale browser til dig!

Konklusion

Som konklusion, så er det ganske forståeligt at Google Chrome er så populær en browser. Google Chrome er brugervenlig og simpel at benytte, og har tilmed en masse ekstrafunktioner, der er manglede fra de alternative browsere. Sikkerheden er i top, og browseren er lynende hurtig. Så hvis du mangler en god browser, så download chrome, den får hvert fald en varm anbefaling herfra.

Download Google Chrome 119.0.6045.106 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
22.319

Version
119.0.6045.106

Tilføjet
21-09-2012
Kompatible systemer
Windows, Mac, Linux, iOS & Android

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Google
Detaljeret information
Downloads
22.319
Version
119.0.6045.106
Tilføjet
21-09-2012
Kompatible systemer
Windows, Mac, Linux, iOS & Android
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
03-11-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Google
4 0 149

Afinstallering af Google Chrome

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Google Chrome fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Google Chrome, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Google Chrome være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.