Programmer » Browsere » Browsere

Microsoft Edge download

Download Microsoft Edge gratis her.

Microsoft Edge er den nyeste browser fra den velkendte softwareproducent Microsoft. Det er ikke første gang, at Microsoft har udviklet en internetbrowser, da de tidligere har udviklet og opdateret browseren Internet Explorer.

Derfor kan man retfærdigvis godt se Microsoft Edge browseren som en slags relancering for Microsoft og deres internetbrowser marked.

Relancering og opgradering

Det kan kun understreges, at Microsoft Edge er en meget bedre browser end Internet Explorer. Internet Explorer havde et famøst ry for ikke at være særligt veludviklet, og generelt en smerte i forhold til andre browsere såsom Mozilla Firefox og Google Chrome.

Microsoft Edge har et langt mere overskueligt design, som benytter sig af det velkendte fanedesign, hvor fanenavigation har en stor rolle at spille. Det resulterer i, at browseren er utroligt let at navigere rundt i.

Søgefunktion

Bing er en søgemaskine som er udviklet af Microsoft, og derfor er det ganske forståeligt, at Bing er standard søgemaskine på Microsoft Edge browseren.

Rent funktionelt så fungerer Bing fuldstændig ligesom Googles søgemaskine, man får dog selvsagt forskellige billedresultater, da Bing trods alt har sin egen database. Hvis man ikke har prøvet Bing i lang tid, så kan det godt anbefales at tage et glædeligt gensyn, da der er sket en del opdateringer og forbedringer hen over årerne.

Hvis man ikke kan fordrage Bing, så har man selvfølgelig mulighed for at skifte til f.eks. Google som søgemaskine inde i Microsoft Edges indstillinger.

Windows 10 som tema

Microsoft Edge blev udgivet sammen med Windows 10, og det er tydeligt at denne browser er designet til Windows 10 temaer og udseende. Browseren har det samme firkantede design og er i høj grad præget af minimalisme.

Når man første gang åbner Microsoft Edge, så vil imødekomme browserens feed. Feed er en forside, som er fyldt med relevante nyhedsartikler. Hvor relevante de er, er afhængigt af Microsoft algoritme, men efter test vil vi konkludere, at det fungerer overraskende godt.

Hvis man ikke gider at spammes med nyhedsartikler når man åbner sin browser, så kan man selvfølgelig godt indstille og personliggøre Microsoft Edge, så man fremadrettet bliver mødt af samme minimalisme som vi kender fra Google Chrome og Mozilla Firefox.

Udvidelser

Udvidelser til browsere er blevet en absolut nødvendighed, og det er heldigvis også muligt at tilføje udvidelser i Microsoft Edge. Der er dog et stort men. Microsoft Edges udvidelsesbutik er tilknyttet Microsoft Store, og mængder af tilgængelige udvidelser er mildest talt skuffende.

Det kan være at vi har vænnet os for meget til Mozilla Firefox og Google Chrome, men Microsoft Edges udvidelsesbutik er langt fra noget at juble over. Med det sagt, så fungerer den trods alt som den skal. Det er muligt at nedhente og tilføje alverdens udvidelser, og processen er generelt ret smertefri.

Anonym browsing

Efter Facebook-skandalen har privatliv på internettet fået enorm opmærksomhed, og især når det omhandler internetbrowsere, da det primært er gennem dem, at data bliver lagret.

Selvom Google Chrome har et exceptionelt dårligt ry for lagring af privatlivsdata, så har browseren også mulighed for at tilføje udvidelser, som kan begrænse mængden af data, som bliver opsnappet. Microsoft Edge har ikke helt samme mulighed, men det kan godt skyldes at Microsoft Edge slet ikke opsamler data i samme omfang som f.eks. Google Chrome, hvilket gør at privatlivsfunktioner ikke er relevante.

Med det sagt så lagrer Microsoft Edge selvfølgelig stadig data, og er langt fra hundredprocent anonym.

Konklusion

Hvis man primært bruger internettet til at læse nyheder, og foretage simple søgninger, så er Microsoft Edge et fremragende bud på en solid internetbrowser. Microsoft Edge har et simpelt og minimalistisk design, som passer perfekt ind på alle Windows 10 styresystemer. Programmet er utroligt let at navigere og finde rundt i.  

Download Microsoft Edge 119.0.2151.44 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.014

Version
119.0.2151.44

Tilføjet
12-08-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac, Linux, iOS, Android & Xbox

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Microsoft
Detaljeret information
Downloads
2.014
Version
119.0.2151.44
Tilføjet
12-08-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac, Linux, iOS, Android & Xbox
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
03-11-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Microsoft
5 0 1

Afinstallering af Microsoft Edge

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Microsoft Edge fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Microsoft Edge, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Microsoft Edge være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.