Software Shop

Navnet på vores side siger det hele. Her kan du downloade. I vores software-shop fungerer det på samme måde. Køb det stykke software, som du har brug for. Download programmet med det samme, få licensen via din e-mail og spar fragten ¬og ventetiden selvfølgelig. Vi synes selv det er en smart måde, at handle software på, og vi håber du synes det samme samt at du får glæde af de spændende titler, som vi tilbyder her på siden.

Alle produkterne herunder udbydes i samarbejde med producenterne deraf. Herved er du sikker på, at du ikke får en pirat-kopi, du er sikret dansk assistance fra Download.dk og selvfølgelig decideret teknisk support fra producenten. Videre vil du ofte kunne få software til rabat-priser her på siden da vi forhandler aftaler på vegne af vores mange brugere direkte med software-producenterne.

Har du spørgsmål inden et evt. køb, så tøv ikke med at kontakte os på .

Udvalg af software

  • Recover My Files Data Recovery Professional download

    Her kan du købe og downloade Recover My Files Data Recovery Professional med det samme. Det er et yderst velfungerende program, der kan hjælpe dig med at genskabe filer, der er forsvundet efter f. eks. en formatering, sletning eller pga. en korrupt harddisk. Programmet fungerer ikke bare til harddiske med også på USB drev, hukommelseskort fra kameraer og andre bærbar…

    Læs mere

    Pris: 892 kr