Software Shop

Navnet på vores side siger det hele. Her kan du downloade. I vores software-shop fungerer det på samme måde. Køb det stykke software, som du har brug for. Download programmet med det samme, få licensen via din e-mail og spar fragten ¬og ventetiden selvfølgelig. Vi synes selv det er en smart måde, at handle software på, og vi håber du synes det samme samt at du får glæde af de spændende titler, som vi tilbyder her på siden.

Alle produkterne herunder udbydes i samarbejde med producenterne deraf. Herved er du sikker på, at du ikke får en pirat-kopi, du er sikret dansk assistance fra Download.dk og selvfølgelig decideret teknisk support fra producenten. Videre vil du ofte kunne få software til rabat-priser her på siden da vi forhandler aftaler på vegne af vores mange brugere direkte med software-producenterne.

Har du spørgsmål inden et evt. køb, så tøv ikke med at kontakte os på .

Udvalg af software

  • Amacsoft iPad to Mac Transfer download

    Amacsoft iPad to Mac Transfer lader dig overføre musik, film, TV shows, Podcast, lydbøger, ebøger, fotos, ringetoner, spillelister, memoer m. v. fra din iPad til din Mac. Når du har mistet indholdet i dit iTunes, eller når du ønsker at lave backup af din iPads filer, i tilfælde af dine filer beskadiges eller slettes, så er Amacsoft iPad to Mac Tr…

    Læs mere

    Pris: 267 kr