Software Shop

Navnet på vores side siger det hele. Her kan du downloade. I vores software-shop fungerer det på samme måde. Køb det stykke software, som du har brug for. Download programmet med det samme, få licensen via din e-mail og spar fragten ¬og ventetiden selvfølgelig. Vi synes selv det er en smart måde, at handle software på, og vi håber du synes det samme samt at du får glæde af de spændende titler, som vi tilbyder her på siden.

Alle produkterne herunder udbydes i samarbejde med producenterne deraf. Herved er du sikker på, at du ikke får en pirat-kopi, du er sikret dansk assistance fra Download.dk og selvfølgelig decideret teknisk support fra producenten. Videre vil du ofte kunne få software til rabat-priser her på siden da vi forhandler aftaler på vegne af vores mange brugere direkte med software-producenterne.

Har du spørgsmål inden et evt. køb, så tøv ikke med at kontakte os på .

Udvalg af software

  • WM Recorder download

    WM Recorder gør det muligt for dig at optage streamet video og lyd.Åben blot programmet, afspil den givne video eller lyd og så er det gemt på din PC automatisk. Alle populære streaming protokoller understøttes af WM Recorder og disse indbefatter: live flash, Windows Media, Real Media, MPEG, Quicktime samt Streaming MP3 (shoutcast) streams. Det og meget mere f…

    Læs mere

    Pris: 356 kr