Drivers » Opdater alle drivers » Opdatering af Drivers

Driver Easy download

Med Driver Easy kræver det kun et klik for at opdatere alle sine drivers. Programmet er helt gratis at prøve, og kan downloades lige her.

Det er utrolig vigtigt at holde sine drivers opdateret, for hvis du ikke sørger for dette, så risikerer du at dine enheder/komponenter ikke virke som de burde. Eksempelvis hvis din driver til dit grafikkort ikke er opdateret, så er der høj chance for, at du ikke får den bedst mulige ydeevne ud af det. En typisk computer har omkring 20 forskellige drivers som skal vedligeholdes, og det kan virke fuldstændig uoverskueligt at holde styr på dem alle. Men et driveropdateringsprogram som Driver Easy lader dig foretage en skanning, og dernæst opdatere alle drivers med et klik. Et driveropdateringsprogram er helt essentielt for en velfungerende computer, og Driver Easy er et godt valg. Driver Easy understøttet på nuværende tidspunkt kun Windows styresystemer, så hvis du benytter dig af Mac eller Linux, så henviser vi til vores driverkategori. Der kan med garanti finde et program, som passer til dig og dit styresystem.

Hvad er en Driver?

En driver fungerer som et mellemled mellem dine komponenter/enheder og dit styresystemer. Hvis en driver ikke er ordentlig installeret eller opdateret, så virker dine komponenter/enheder ikke som de burde. Det kunne eksempelvis være hvis din printer, der ikke kan samarbejde med din computer, og du kan ikke udskrive noget som helst. Situationer som dette er ofte på grund af manglede drivers. Du kunne selvfølgelig altid besøge hjemmesiden for din printers producent, og dernæst manuelt finde den driver som passer netop til den model som du har. Eller du kunne installere et driveropdateringsværktøj, som gør alt arbejdet for dig. Ovenstående gælder også opdatering af interne komponenter såsom: lydkort og grafikkort.

Driveropdatering

Det er fuldstændig uoverskueligt at skulle downloade alle ens drivers manuelt, og ens styresystem kan ikke altid finde drivers til de komponenter/enheder som man har. Driver Easy har en database med over 8 millioner drivers liggende, hvilket vil sige at sandsynligheden for at programmet kan finde netop din driver, er ret lav. Det eneste du skal gøre er at trykke ’opdater alle’ og dernæst klare programmet resten.

Skanningsprocessen

For det første, så går installationen af Driver Easy lynende hurtig. Så efter din download af programmet herfra siden, så går der altså blot et minut eller to før, at du kan begynde din opdatering. For det andet, så er selve skanningsprocessen også uhyrlig hurtig til at finde forældede drivers. Efter din skanning, så fortæller programmet dig hvor mange drivers, der har behov for opdateringer.

Gratis – eller hvad?

Du kan sagtens benytte dig af Driver Easy helt gratis her hos os, men det er en begrænset udgave af programmet. Der er enkelte funktion som man først får adgang til hvis man køber Driver Easy Pro udgaven. Nedenstående illustreres forskellen i funktionerne i gratis og pro udgaven.

Det betyder at det kun er to funktioner, som du får med i denne gratisudgave, men det er også de eneste funktioner som er nødvendige for funktionalitet. Hurtigere download og opdater alle drivere med kun ét klik er for os de bedste funktioner som pro udgaven tilbyder. Hvis du ønsker pro udgaven skal du blot af med 193 DKK for et år, men denne licens kan også benyttes til tre forskelligere computere, så du kan sagtens dele licenserne med venner og kollegear – måske endda dele prisen mellem jer. Ved hjælp af det kan i komme ned på den attraktive pris ca. 63 DKK for én licens, som gælder et helt år.

Ekstrafunktioner

Med Driver Easy skal du ikke kun nøjes med at få opdateret dine drivers, programmet tilbyder nemlig en del ekstrafunktioner. Du kan eksempelvis klikke ind på Information om hardware, hvor du kan læse alt om hvilke komponenter som din computer indeholder. Denne funktion er ret så brugbar, især hvis du er så uheldig ikke at kunne finde en specifik driver.

Mulige alternative driveropdateringsprogrammer

Driver Easy er langt fra det eneste program, som er egnet til driveropdatering. I vores driverkategori har vi et hav af forskellige softwares til netop dette formål, og det er kun passende at liste vores favoritter.

DriverFinder fungerer nogenlunde ligesom Driver Easy, og DriverFinder er endda også udgivet på dansk. Designet er dog ret forskelligt, og personligt så foretrækker vi Driver Easys simple design. Med det sagt, så er DriverFinder uden tvivl et spændende alternativ, som kan klare langt de fleste driverrelaterede opgaver.

Driver Navigator er egentlig lidt ligesom ovenstående, og med Driver Navigator har du også en begrænset prøveperiode. Med det sagt, så er Driver Navigator en af de mest populære driveropdateringsprogrammer hos vores brugere, og derfor er det nødvendigt at nævne det. Driver Navigators design er en smule mere rodet end Driver Easy, men i sidste ende er det en smagssag hvilke af de programmer, som du har lyst til at benytte dig af.

Konklusion

Vi har benyttet os af mange forskellige driveroptimeringsprogrammer, og vi troede faktisk vi havde fundet vores favorit. Men Driver Easys lækre minimalistiske design, den hurtige skanningsproces og den attraktive pris var nok til at overtale os. Driver Easy er det bedste driveropdateringsprogram som vi har benyttet, og fremadrettet bliver denne software standard på kontorets såvel som hjemmets computere. Den eneste ulempe er at man er nødt til at have proversionen for at kunne opdatere alle drivers med ét klik. Vi kan dog sagtens forstå hvorfor Driver Easy har valgt at forbeholde denne funktion til købsudgaven, da den er tiltalende at bruge penge for at få hænderne i. Alt i alt, så er Driver Easy et fantastisk stykker software, som nu er helt essentielt for os på kontoret.

Vi giver Driver Easy en varm anbefaling, og du vil garanteret også få glæde af programmet. Du kan som sagt downloade det gratis, og se om det er noget for dig.

   

Download Driver Easy 5.6.2
Screenshots
Detaljeret Information
2.037

5.6.2

Windows XP/2003/Vista/Server 2008/7/8/10

3.84 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Easeware Technology

Detaljeret Information
Windows XP/2003/Vista/Server 2008/7/8/10
2.037
3.84 Mb
5.6.2
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Easeware Technology
5 0 3
0

Afinstallering af Driver Easy

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Driver Easy fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Driver Easy, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Driver Easy være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.