Drivers » Opdater alle drivers » Driverstyring

DriverFinder download

DriverFinder er et super smart program, der automatisk opdaterer alle drivers på din PC.

Det er ikke altid nemt, at finde ud af hvordan computeren skal vedligeholdes, hvis man ikke i forvejen er bekendt med den tekniske verden. Det kan derfor være nødvendigt at få de forskellige programmers funktioner samt fordele og ulemper forklaret. En driver er kort fortalt en software, som binder styresystemet og hardwareenhederne sammen, så det kan fungere med hinanden.

Det har stor betydning, at styresystemet og hardwareenhederne kan kommunikere med hinanden, da man ellers kan risikere at printeren f.eks. ikke vil virke og man derfor er nødt til at printe ting på studiet eller arbejdet.

Hardwareenhederne er de løse ting ved siden af eller foran computeren, som stadig kun fungerer i forbindelse med computeren. Det kan f.eks. være printeren, tasteturet og højtalerne. Et styresystem har helt fra begyndelsen nogle indbyggede drivere, som gerne skal kunne fungere i starten. Det kan dog ske, at man køber noget nyt hardware, som ikke vil lade sig forbinde med styresystemet, og derfor kan det blive nødvendigt at installere nye hardwaredrivere. Dine komponenter har også behov for at blive holdt opdateret. Hvis for eksempel din grafikkorts driver ikke er opdateret, så får du ikke den bedst mulige ydeevne. 

Husk at opdatere dine drivere

Hvis computeren begynder at blive langsom eller laver andre kunster, som den ikke skal, så skal man altid prøve at opdatere sine drivere først, hvis man ikke allerede har gjort det. De ikke opdaterede drivers kan være ødelagte, mangle noget eller bare være for gamle.

Derudover giver de ikke opdaterede drivers også nem adgang til malware og hacking. DriverFinder er et program, der kan hjælpe dig med at holde dine drivers opdaterede. Programmet sørger for, at søge efter de fejl, der måtte være og derefter rette op på dem. Programmet retter op på fejlene ved at finde de nyeste drivers og erstatte de gamle drivers med de nyeste i stedet for. De nye drivers kan desuden forbedre hardwareenhederne, så disse kan fungere optimalt sammen med styresystemet. Man kan godt selv forsøge at søge efter eventuelle fejl i driverne og opdatere derefter, men dette kan tage lang tid og det kan være svært at få til at virke korrekt. Derfor er det meget hurtigere, nemmere og mere effektivt at bruge et program som DriverFinder til at holde dine drivere opdaterede.

Funktionerne i DriverFinder

DriverFinder er et oplagt program for de knap så tekniske, da det er så nemt at finde rundt i. Vi vil dog alligevel kort forklare dig programmets funktioner her. DriverFinder begynder automatisk at scanne din computer i højst 30 sekunder, så snart man har åbnet for programmet.

DriverFinder finder på den måde de ikke opdaterede drivers, som man får en oversigt over, så man er klar over, hvor driverne er forældede. I forhold til programmets udseende, når man åbner det op, findes der en menu boks i venstre side, som har nogle forskellige kategorier. Under kategorierne kan man gå ind på ’Backup Drivers’, som hjælper i tilfælde af, at de nye drivere ikke vil installeres.

DriverFinders fordele og ulemper

DriverFinder har den fordel, at det er et af de bedste softwares til at opdatere computeren for drivere, og at det er nemt at bruge programmet. Til gengæld har DriverFinder den ulempe, at programmet godt kunne bruge en knap til at fikse det hele med ét tryk.

Hvilke alternativer findes der?

DriverScanner: DriverScanner minder på mange områder om DriverFinder, så dette er blot et bud på et lignende program. Man kan få det gratis uden at være fyldt med en hel masse ubrugelig malware. Når du har downloadet programmet til din computer, skal du dobbeltklikke på det og trykke på ’Start scan’, hvis man gerne vil gøre det med det samme. Hvis man gerne vil have den fulde version af DriverScanner, der henter alle de nyeste drivere, så bliver man nødt til at købe det. I den fulde version kan man trykke på ’Hent alle’, for derefter at vælge imellem de drivere man gerne vil opdatere. De kan også hentes gratis på internettet, hvis man selv vil bruge tid på det. DriverScanner har udviklet 32-bit og 64-bit versioner til Windows styresystemer.

Advanced Driver Updater 2017:  Et af de nyeste programmer til at opdatere dine drivere er Advanced Driver Updater 2017. Det er et gratis program, hvilket gør det optimalt for den studerende, der lever på SU. Programmet scanner computeren igennem for ikke opdaterede drivers helt automatisk, når man åbner programmet. Efter programmet har fundet frem til de drivere, der har brug for at blive opdateret, skal man blot klikke én enkelt gang og så er de opdateret med nye drivers. Selvom programmet har et langt navn, skal man ikke være bange for at bruge det, da det har fået mange gode anmeldelser af andre brugere og erfarne IT-mennesker.

Hvis du endnu ikke er afklaret med hvilket program, der passer til lige netop dine behov, har så har vi her hos Download.dk et ret bredt udvalg af driveropdateringsværktøjer i denne kategori.

Konklusion

DriverFinder passer til alle, der gerne vil have et program til at opdatere computerens. Programmet er især ideelt til de mindre tekniske anlagte mennesker, der bare gerne vil have et nemt og overskueligt program, som kan gøre det hele for dem. Samtidig er programmet sikkert og derfor skaber det ikke bekymring om, hvorvidt programmet fylder på computeren, medfører virus eller ødelægger computeren på anden vis. DriverFinder beskytter derimod mod malware og sørger for, at computeren ikke er langsom og har mangle på opdateringer. Man behøver ikke selv at bruge tid og ressourcer på at lede efter forældede drivere, da programmet gør det hele for dig. Når man har fået opdateret de forældede drivere, bliver hardwareenhederne samtidig forbedret, så de kan fungere sammen med styresystemet. Hvis man leder efter et andet program til samme formål, vil vi anbefale programmet Advanced Driver Updater 2017, som er et nyere program til opdatering af drivere.

Download DriverFinder 3.7.1
Screenshots
Detaljeret Information
13.787

3.7.1

Windows XP/Vista/7/8/10

0.3 Mb

Trialware
Kontakt os via email

Klik her

Driver Finder

Detaljeret Information
Windows XP/Vista/7/8/10
13.787
0.3 Mb
3.7.1
Trialware
Kontakt os via email
Klik her
Driver Finder
4 0 10
0

Afinstallering af DriverFinder

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere DriverFinder fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find DriverFinder, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle DriverFinder være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.