Drivers » Opdater alle drivers » Opdatering af Drivers

Driver Navigator (dansk) download

Download en gratis prøveperiode af det anmelderroste program Driver Navigator her.

Det er ekstremt vigtigt at holde sine drivers opdateret til ens computer. Hvis dine drivers ikke er blevet opdateret, så risikerer du at dine komponenter ikke fungerer korrekt. Komponenter såsom lydkort, grafikkort, mus, tastetur, headset osv.  Med Driver Navigator har det aldrig været lettere at holde styr på sine drivers til de forskellige komponenter. Efter den hurtige installation af programmet, så kan du starte en skanning, som dybdegående skanner alle din computers komponenter, og fortæller dig dernæst hvilke af dem, som har behov for at blive opdateret. Programmet finder dernæst selv de forskellige drivers online, så du behøver ikke selv at gøre noget som helst andet end at klikke et par gange.

Driveropdatering

En typisk computer har omkring 20 forskellige enheder/komponenter, som har behov for at blive holdt opdateret. Hvis man ikke har en god driversoftware, så kan det være ret uoverskueligt at holde alle enheder/komponenter opdateret, og samtidig holde øje med hvornår de har behov for den nyeste opdatering. Faktisk så er det meget typisk at man ikke får det meste ud af sin computer fordi, at man ikke ligger mærke til, at eksempelvis ens grafikkort ikke er helt opdateret, hvilket sløver din computer væsentligt. Heldigvis så er der softwares som Driver Navigator som gør det hele en smule lettere. Programmet er udviklet med brugervenlighed i tankerne, og er beregnet til at gøre din opdateringsproces smertefri. Selvom vi rutinemæssigt forsøger at holde vores drivers opdateret, så lykkedes det alligevel for Driver Navigator at finde et par stykker, som ikke var optimal opdateret.

Brugervenlighed og design

Et hjælpeværktøj skal gerne være overskueligt, og samtidig let at benytte for alle brugere. Heldigvis for os, så er Driver Navigator utrolig let at finde rundt i, og alle funktioner/knapper er placeret lige der hvor vi ønsker dem. Efter installation, så skal man faktisk kun klikke to forskellige steder før, at man har påbegyndt sin driveropdateringer. Designet er dog en smule gammeldags at se på, og har ikke fulgt det moderne minimalistiske design. Men på trods af dette, så passer vinduet ganske fint til ens resterende softwares. Programmet udskiller sig en smule, men vi vælger at tro at udvikleren har prioriteret funktionalitet fremfor design. Derudover, så har programmet også ganske fornuftig support. Ved at besøge udviklerens side, så kan du nemt kontakte dem med spørgsmål, om end det er software relateret, eller om det handler om betaling. Uanset hvad, så er de klar til at hjælpe dig, og de svarer forholdsvis hurtigt. Driver Navigator er desuden oversat til dansk, så hvis dit engelsk ikke er det skarpeste, så kan du sagtens være med. Oversættelser til forskellige sprog er for os, også en indikation på at udvikleren har interesse i deres kunder, og gerne vil gøre programmet så brugervenligt som muligt.

Se om det er noget for dig!

Udviklerne af Driver Navigator har været så flinke, at de giver os mulighed for at teste softwaren uden at vi behøver at bruge en eneste krone. Den gratis prøveperiode kan du downloade her på siden, og hvis du bliver ligeså positivt overrasket som os, så koster programmet blot 250 DKK for en licens, som gælder et år og den licens kan endda benyttes til tre forskellige computere. Så alle computere i huset kan holde deres drivers opdateret, eller du kan dele licensen til venner og kollegaer, hvis de har klaget over at deres computer er blevet sløv med tiden.    

Opdateringer

Et program hvis formål er at holde noget opdateret, skal gerne helst selv opdateres, ellers kan det hele være ligegyldigt. Derfor giver det os ro i maven at Driver Navigator bliver hyppigt opdateret, og databasen af tilgængelige driveropdateringer bliver umiddelbart også udvidet konstant. På den måde sikre du dig, at softwaren altid kan understøtte dine komponenter/enheder.

Mulige alternativer

Driver Navigator er langt fra det eneste driveropdateringsprogram, og derfor ville det være unfair ikke at liste nogle spændende alternative muligheder for jer. Den mest oplagte og direkte konkurrent til Driver Navigator er uden tvivl DriverScanner. DriverScanner har samme funktioner som Driver Navigator har, og er også en trialware, altså du har en gratis prøveperiode at prøve programmet i. Dog, så har Driver Navigator den fordel at det koster 50 DKK mindre end DriverScanner gør. Hvis man ikke ønsker at bruge en eneste krone, så kan vi kigge på et andet alternativ. Driver Easy er ganske gratis at benytte, men en licens kan også tilkøbes. Forskellen på gratis og licens udgaven er, at man i gratisudgaven kun kan opdatere én driver af gangen. Men hvis man er snedig, så kunne man downloade Driver Navigator og udnytte prøveperiode til at opdatere alle ens drivers, og dernæst benytte sig af Driver Easy, til at holde øje med når de enkelte drivers har brug for opdatering. Hvis alle ens drivers i forvejen er opdateret, så er Driver Easy ret brugbart, også i gratisversion. Hvis ingen af de ovenstående softwares har fanget din interesse, så henviser vi til vores driverkategori, som du finder her.

Konklusion

Mange af os kan nok huske hvordan besværligt det var at holde sine drivers opdateret engang. Men brugervenlighed er evigt stigende, og driveropdatering har aldrig været lettere. Der eksistere et hav af driveropdateringsværktøjer, men Driver Navigator er et af de mest veludviklet vi har benyttet. Det er fuldstændig ligegyldigt om din CPU er AMD, dit grafikkort Nvidia og din mus Logitech. Uanset mærke, komponent eller enhed, så skal Driver Navigator nok finde den rigtige opdatering klar til dig. Softwaren er derudover lynende hurtigt, både til at skanne alle ens drivers, og dernæst til at download de nødvendige opdateringer.

Download Driver Navigator (dansk) 3.6.9
Screenshots
Detaljeret Information
13.246

3.6.9

supports@drivernavigator.com
Windows

0.3 Mb

Trialware 08-03-2011
Kontakt os via email

Klik her

DriverNavigator

Detaljeret Information
Windows
13.246
0.3 Mb
3.6.9
Trialware
supports@drivernavigator.com
08-03-2011
Kontakt os via email
Klik her
DriverNavigator
4 0 6
0

Afinstallering af Driver Navigator (dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Driver Navigator (dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Driver Navigator (dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Driver Navigator (dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.