Drivers » Opdater alle drivers » Driverstyring

DriverUpdate download

Download den nyeste software inden for driveropdatering DriverUpdate, som er udviklet af SlimWare Utilities.

Ens PC kan have op til 30 forskellige drivers, som alle skal vedligeholdes og opdateres så snart det er muligt. Hvis man manuelt skal downloade de 30 drivers, så er det fuldstændig overskueligt, for slet ikke at tale om tidsspild. Derfor er der udviklet driveropdateringsværktøjer, som er der for at gøre hele processen lettere. Foruden design og brugervenlighedsforskelle – så varierer det også meget hvor brugbare de forskellige værktøjer er. Vi har ført oplevet opdateringssoftware, som har haft et alt for lille sortiment af opdateringer i deres database, så deres software var ikke tilstrækkelig til at foretage ordenlige opdateringer.

DriverUpdate er ny på markedet, og umiddelbart et spændende og konkurrencedygtigt driveropdateringsprogram, som vi skal kigge lidt nærmere på.  

Hvad er det ny en driver er?

Hvorfor er det nu, at det er vigtigt at holde sine drivers opdateret? Og hvad er en drive i det hele taget?

En driver er en form for mellemled mellem dit styresystemer og dine enheder og komponenter. Dine enheder er alt fra mus til printer, og dine komponenter er eksempelvis dit grafikkort eller lydkort – i bund og grund næsten alt der er indeni din PC. En driver er en stykke software, som sørger for at alt virker mellem dit styresystemer og dine enheder eller komponenter.

Hvorfor skal de så holdes opdateret? Det skal de fordi, at hvis du har drivers, som er for gamle på din PC, så virker dine komponenter eller enheder ikke så optimalt som de kan gøre. Hvis du eksempelvis ikke har opdateret din driver til dit grafikkort, så får du ikke den bedst mulige ydeevne ud af kortet. Hvilket ville være en skam.

Driveropdateringsværktøj

Nu har vi styr på hvad og hvorfor vi skal bruge drivers, men hvordan opdaterer og holder vi dem opdateret?

Et driveropdateringsværktøj som DriverUpdate skanner din computer, og efter skanningen får du en oversigt over hvilke drivers, som skal opdateres – eller hvilke, som måske slet ikke er installeret.

Ovenstående ses et eksempel på denne nævnte skanningsproces i DriverUpdate. Selve skanningen gennemgår dine enheder og komponenter lynhurtigt, og dernæst får du en oversigt over hvilke drivers, som har behov for opdatering. Det skal siges, at det ikke er muligt at automatisk opdatere sine drivers med denne version af DriverUpdate. Denne funktion kræver den fulde version af programmet. Hvis du forsøger at trykke på opdater, så vil du blive henvist til SlimWares hjemmeside, hvor man bliver bedt om at tegne et abonnement, som giver adgang til den fulde version. DriverUpdate er derfor ikke særlig brugbar til selv opdateringsprocessen, men kan anvendes gratis til at finde ud af hvilke drivers, som har behov for opdatering. Dernæst skal man desværre gå i gang manuelt, medmindre at man tegner et abonnement.

Hvad kan vi så med DriverUpdate?

Udover at finde de ikke opdaterede drivers, så er der også stadig mulighed for at lave backup og gendannelsespunkter af drivers. Disse funktioner er forholdsvis brugbare, da det dækker dig, hvis nu at der skulle gå noget galt med din driveropdatering. I og med at programmet ikke foretager driveropdateringen for dig, så skal du gøre det manuelt – hvilket kan ende i fejl installationer. Med backup og gendannelsen skal du altid gå tilbage, og sørge for at fejlen ikke sker igen i fremtiden.

Derudover har du mulighed for at planlægge din næste driveropdateringsproces. Du kan vælge tidspunkt på dagen, samt hvor ofte opdateringerne skal forekomme.

Igen, en ret brugbar funktion hvis programmet foretog opdateringerne selv. Men en mindre brugbar funktion til skanningsprocessen, da den alligevel kun tager få sekunder for at skanne.

Database

Når et driveropdateringsprogram skal downloade drivers for dig, så finder henter det dine drivers fra udviklerens database. Det er derfor vigtigt at vælge et driveropdateringsprogram, som har et stort sortiment af drivers – både gamle og nye, så du ikke risikerer at programmet ikke kan finde de ønskede drivers.

DriverUpdate er udviklet af SlimWare, som har udviklet en lang række brugbare softwares, og deres database er ligeså brugbar. Databasen med drivers er enorm, og det betyder at du højst sandsynligt kan få opdateret alle dine drivers uanset hvor gamle eller nye de er.

Gratis og køb

Som nævnt, så er der særlig én rigtig brugbar funktion, som man ikke kan benytte sig af, med mindre man køber premium udgaven. Hvis du køber denne udgave, så har du også adgang til chatsupport. Denne supportfunktion sikre hurtig besvarelse af spørgsmål, uanset om det er betaling eller funktionalitetsrelateret.

Ovenstående ses forskellen på premium og gratisversionen.

Alternative driveropdateringsprogrammer

Der eksisterer en del driveropdateringsprogrammer, og her er nogle spændende alternative programmer, hvis DriverUpdate ikke er noget for dig eller hvis du blot ønsker at udvide din horisont yderligere.

Driver Navigator (Dansk): Er dansk udviklet, og kan nogenlunde det samme som DriverUpdate kan. Denne software skanner også din computer for ikke opdaterede drivers, men sørger dertil også for at få dem opdateret. Programmet er dog ikke gratis, men kan benyttes gratis i en begrænset prøveperiode.

Driver Easy (Dansk): Er også dansk udviklet, og kan det samme som de to nævnte – eller næsten. Driver Easy kan desværre heller ikke opdatere alle drivers på én gang, og minder derfor rigtig meget om DriverUpdate på det punkt. Driver Easy har dog den fordel, at programmet giver en overskuelig informationsliste over din hardware.

Konklusion

DriverUpdate minder på mange områder om lignende driveropdateringsværktøjer, og så ikke helt. Den største fordel ved DriverUpdate er, at programmet har et fremragende stilrent design, som gør at programmet ser attraktivt ud på de fleste computere. Der er heller ingenting at klage over i forhold til funktioner – men det er en skam, at vi ikke kan opdatere vores drivers uden at skulle tegne et abonnement. Heldigvis, så er DriverUpdates abonnementsplan i den lave ende, og kommer kun til at koste dig omkring 10.5 DKK for én måned. Hvis DriverUpdate har fanget din interesse, og du gerne vil vide mere om deres abonnementsplaner, så bedes du benytte dig af dette link.  

Alt i alt, så er DriverUpdate et fint driveropdateringsprogram. Formålet med programmet er at opdatere dine drivers, og det kan det sagtens klare. Derudover får du en række forskellige brugervenlige funktioner, som umiddelbart kun er et plus.  

Download DriverUpdate 5.6.4
Screenshots
Detaljeret Information
1.606

5.6.4

http://support.slimware.com/
Windows

0.925 Mb

Freeware 30-07-2018
Kontakt os via email

Klik her

SlimWare Utilities

Detaljeret Information
Windows
1.606
0.925 Mb
5.6.4
Freeware
http://support.slimware.com/
30-07-2018
Kontakt os via email
Klik her
SlimWare Utilities
5 0 2
0

Afinstallering af DriverUpdate

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere DriverUpdate fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find DriverUpdate, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle DriverUpdate være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.