Drivers » Opdater alle drivers » Driverstyring

DriverScanner download

Download DriverScanner gratis og opdatér alle dine Windows-drivere. Nemt og sikkert.

Med denne hurtige og meget grundige scanning kan du finde alle de drivere, som lige præcis du har brug for til at opnå den maksimale systemhastighed på din computer. DriverScanner øger nemlig din computers ydeevne hurtigt og nemt ved at scanne, downloade og installere opdateringer af drivere på alle dine forskellige computerenheder. På den måde holder du din maskine velopdateret og hurtigt.

Hvad er drivere?

DriverScanner scanner efter drivers, som ikke er opdateret, de installeres derefter på din computer for at øge ydevenen. Disse drivere er software-kodestykker, som Windows-operativsystemet skal bruge til at kommunikere med de enkelte hardwareenheder, der er tilsluttet din computer.

Drivers hjælper altså dit styresystem og andre software-programmer med at kommunikere med de hardware enheder, som f.eks:

 •  Skærm, mus, tastatur, cd/dvd
 •  Lyd- og grafikkort
 •  Bundkort og BIOS, USB, modem og netværkskort
 •  Kamera, printer, scanner og andre plug & play-enheder

Hvad gør DriverScanner?

Din computer har og gør brug af ufatteligt mange drivere, og derfor er den nærmest umuligt at holde styr på dem og få tjekket op på dem alle helt selv. Derfor er det innovative og smarte produkt DriverScanner fra Uniblue den perfekte løsning på dine driveropdateringsproblemer. Programmet søger nemlig efter alle de installerede drivere på din computer, samtidig med at programmet krydstjekker dem med Uniblues bibliotek over godkendte drivere. På den måde kan DriverScanner holde øje med om du har eventuelle forældede drivere på din computer, som bør opdateres eller fjernes. Programmet indeholder smarte værktøjer til at opdatere din computer med de nyeste udgaver, således at computerens og dens eksterne enheders ydeevne og stabilitet forbedres.

Fordele med DriverScanner

Udover at Driverscanner hjælper med at holde dine drivers velopdateret, så er din computer og dens komponenters ydeevne i topform. Driver opdatering har også andre fordele. Når du har installeret DriverScanner, vil den gøre sit bedste for at opdatere og installere alle de drivers din computer har brug for, for at fungere på bedst mulig vis. Programmet hjælper med at fjerne eventuelle fejl i forbindelse med drivers, og sørger for at din computer, software og hardware enheder fungerer stabilt og forbedres.

Alt efter hvilke drivers der opdateres, kan du få bedre hardwarekompatibilitet og reducerede systemkonflikter, samt forbedret enhedsydelse of nye enhedsfunktioner.

Hvorfor bør jeg opdatere mine drivere?

Ligesom med så meget anden software opgraderes og opdateres drivere af producenten for at fjerne fejl, tilføje ekstra funktionalitet til hardwaren eller forbedre enhedens ydeevne generelt. Hvis ikke du opdaterer dine drivere regelmæssigt, kan du godt ende med at imødekomme problemer. Du kan risikere at din hardware ikke fungere optimalt, hvilket er et forholdsvis lille problem, sammenlignet med større problemer som hardwarefejl, konflikter og hele systemnedbrud, som også kan forekomme hvis du ikke opdatere dine drivere. Producenterne bag hardware enheder, opdatere også løbende deres drivers, for at kunden kan få maksimal ydeevne. Nye drivers kan hjælpe med at rette eventuelle eksisterende problemer med hardware enhedernes funktionalitet. Producenterne vil gerne fremme deres nyeste teknologiske fremskridt, og der bliver dette ofte en del af de nye drivers, og er derfor en del af hardware producenternes strategi for at holde sig på marked. Desuden er det altid en fordel med opdaterede drivers, da de fastholder hardwarens stabilitet og imødekommer eventuelle ændringer i f.eks. styresystemet.

Brugervenlighed

DriverScanner er både nemt at installere og nemt at navigere rundt i, og så kan du selvfølgelig få programmet på dansk. Når du scanner din computer for eventuelle forældede drivers, vil programmet give dig et detaljeret indblik i, hvad der bør opdateres, og præcis hvilke enheder/komponenter der er tale om. De forskellige funktioner er nemme at tilgå og finde rundt i, så enhver bruger kan være med, uanset teknisk snilde.

Installation og brug af DriverScanner

Programmet er yderst nemt at installere, og som med de fleste andre programmer, guides du nemt igennem selve installationen, så du hurtigt kan komme i gang med at scanne. Så snart programmet er installeret og du starter DriverScanner, vil programmet automatisk begynde at scanne Windows for drivers der skal opdateres. Selve scanningen tager kun mellem 30-60 sekunder, og herefter vil DriverScanner give dig et overblik over de hardware enheder som har forældede drivers installeret, der bør opdateres. Den detaljerede og brugervenlige oversigt vil vise dig præcist hvilke enheder det drejer sig om, og du kan herefter sikkert få opdateret dine drivers.

Systemkrav

Selvom de fleste af de populære styresystemer er understøttet af DriverScanner, er der nogle systemkrav, som anbefales for at få den optimale udnyttelse af programmet, samt have mulighed for at tilgå de forskellige funktioner. Følgende systemkrav anbefales, som et minimum:

 • 300 MHz Pentium kompatibel eller bedre CPU
 • 256 MB RAM
 • 8 MB ledig harddisk plads
 • Skærmopløsning på 800 x 600 pixel eller bedre
 • Du bør have forbindelse til Internettet

Alternative programmer

Der findes en del forskellige programmer der kan hjælpe med driver opdatering, så det gælder bare om for dig at finde dit favorit program. Hvis du gerne vil tjekke et andet program end DriverScanner, kan du prøve Advanced Driver Updater- 2017 som helt automatisk scanner din allerede installerede drivere og tjekker om du bør opdatere, eller eventuelt installere nogle nye. Advanced Driver Updater er et meget gennemført opdateringsværktøj, og tjekker ikke kun dine drivers, men sørger også for at alt fra lydkort til grafikkort bliver velopdateret. Du kan også bruge programmet DriverHub som løbende kontrollere og opdaterer dine drivers. Programmet holder alt opdateret, inklusive drivers til dine hardwareenheder, DriverHub benytter sig af Dynamisk Cloud Teknologi, som eftersigende gør programmet mere fuldent og automatisk.

Konklusion

DriverScanner er et godt program til dig, der ikke vil sidde og bruge al din tid på at finde og opdatere dine drivers manuelt. Programmet finder forældede og eventuelle fejlbare drivers, som trænger til en opdatering eller udskiftning. Programmet burde virke upåklageligt og hjælper dig med at holde din computers og hardware enheders ydeevne helt i top. DriverScanners funktioner er nemme at bruge og du får nemt en overskuelig indsigt i, hvilke drivers du bør få opdateret. Alt i alt, så er opdateringer af sine drivers helt essentielt, for at holde sin computer i topform. Hvis du ejer en computer, som har nogle år bag sig, så kan en hurtig driveropdatering højst sandsynligt give dig systemforbedringer.

Screenshots
Detaljeret Information
18.388

4.2.1.0

contact@umiblue.com
Windows XP, Vista, 7, 8 & 10

7.5 Mb

Trialware 09-11-2009
Kontakt os via email

Klik her

Uniblue

Detaljeret Information
Windows XP, Vista, 7, 8 & 10
18.388
7.5 Mb
4.2.1.0
Trialware
contact@umiblue.com
09-11-2009
Kontakt os via email
Klik her
Uniblue
4 0 13
0

Afinstallering af DriverScanner

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere DriverScanner fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find DriverScanner, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle DriverScanner være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.