Drivers » Opdater alle drivers » Opdatering af Drivers

Advanced Driver Updater download

Hold altid dine drivers opdateret med Advanced Driver Updater. Det er gratis at prøve, og kan downloades her.

Advanced Driver Updater er et næsten nødvendigt værktøj til Windows-systemer. Driveropdatering er en af de vigtigste ting, for at ens computer fortsat kan køre flydende og fejlfrit. Programmet skanner helt automatisk dine allerede installeret, og ikke installeret drivers. Derefter er du kun et enkelt klik væk, fra at opdatere dem alle sammen. Det kan næsten ikke være lettere.

Der eksisterer et hav af driver opdateringsværktøjer, men Advanced Driver Updater er et af de mest gennemførte, som vi har testet. Vi troede selv, at vi var dygtige til at holde vores computere opdateret, men ved installation af Advanced Driver Updater fandt vi en række drivers, som manglede opdatering. Programmet er desuden ikke begrænset til drivers, lige fra til dit lydkort til dit grafikkort bliver helt automatisk opdateret, hvilket betyder din computer bliver væsentlig hurtigere.

Advanced Driver Updater er udviklet af SysTweak, som er certificerede Microsoft partnere. Det betyder at Advanced Driver Updater er kvalitetstjekket, og efter vores test, kan vi konkludere at det er et af de bedste stykke software vi har benyttet.

Download Advanced Driver Updater 2.1
Screenshots
Detaljeret Information
3.189

2.1

support@systweak.com
Windows XP, Vista, 7 & 8, 10

5.69 Mb

Trialware 11-06-2013
Kontakt os via email

Klik her

SysTweak

Detaljeret Information
Windows XP, Vista, 7 & 8, 10
3.189
5.69 Mb
2.1
Trialware
support@systweak.com
11-06-2013
Kontakt os via email
Klik her
SysTweak
5 0 3
0

Afinstallering af Advanced Driver Updater

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Advanced Driver Updater fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Advanced Driver Updater, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Advanced Driver Updater være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.