Drivers » Opdater alle drivers » Opdatering af Drivers

DriverHub download

Her kan du downloade DriverHub, som er er et smart program, der holder din computers drivers opdaterede for dig.

Løbende kontrollerer og opdaterer DriverHub din computers drivers for udløbne og fejlagtige drivers. Bl.a. dækkes din skærm, lydkort, højtalere, scanner, grafik/video kort, digitale kamera, modem/netværk, trådløst internet, printer og motherboard ind. Men praktisk talt alt blev opdateret da vi testede programmet, som virker lødigt og bedre end de hidtil bedste på markedet.

Et af de spændende elementer ved DriverHub ift. lignende software er, at det tager fordel i “Dynamisk Cloud teknologi”, hvilket gør det mere fuldendt og automatisk. Med andre ord kan du i højere grad lade dette program køre i baggrunden og sørge for at dine drivers altid er opdaterede uden at skulle tænke for meget over det selv. Programmet er videre certificeret af Microsoft.

Download DriverHub 1.05
Screenshots
Detaljeret Information
2.552

1.05

Windows XP, Vista, 7, 8 & 10

1 Mb

Trialware
Kontakt os via email

Klik her

SlimWare Utilities Inc.

Detaljeret Information
Windows XP, Vista, 7, 8 & 10
2.552
1 Mb
1.05
Trialware
Kontakt os via email
Klik her
SlimWare Utilities Inc.
5 0 2
0

Afinstallering af DriverHub

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere DriverHub fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find DriverHub, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle DriverHub være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.