Spil » Barn & familie

Yatzy2 download

Spil det klassiske terningspil yatzy med op til 4 spillere med det danskudviklede computerspil Yatzy2 fra Flembo, som kan downloades gratis til Windows!

Kender du det klassiske terningspil yatzy? Hvis du ikke har prøvet det, så er der nok en god chance for, at du alligevel har hørt om det. Det spilles ofte med et raflebæger, en bunke terninger, en blyant og en blok papir. Det er et hyggeligt spil, hvor de forskellige spillere skiftes til at slå med terningerne, hvorefter de opnåede antal point noteres på papiret, men nu har du altså også mulighed for at spille det på computeren med det danske Yatzy2!

I Flembos Yatzy2-spil spiller man med 5 terninger, og der er mulighed for at være op til 4 forskellige spillere. Du bestemmer selv, om du ønsker at spille mod virkelige personer eller mod computeren, så hvis du en dag ikke har mulighed for at være sammen med familien og vennerne, så kan du altså udfordre de computerstyrede spillere i stedet!

Yatzy2 er udviklet til Windows, og her på siden kan du læse mere om spillet ud fra vores erfaringer med det. Vi har selv testet spillet på en PC med Windows 11.

Hent og installer spillet

Hvis du ønsker at prøve Yatzy2, så kræver det selvfølgelig, at du henter og installerer spillet. Medmindre din harddisk er helt fuld, så skal du ikke bekymre dig om pladsproblemer, for Yatzy2 fylder meget lidt. Du kan selvfølgelig også altid bare uinstallere spillet igen, hvis du en dag ikke længere har lyst til at spille det.

Det første skridt er at trykke på download-knappen her på siden, hvorefter bliver du viderestillet til Flembos hjemmeside. Herinde kan du hente den nyeste udgave af spillet.

Når filen er downloadet, så åbner du den selvfølgelig bare for at starte installation, som i vores test kun tog et øjeblik. Under installationen kan du vælge, om du ønsker en genvej til Yatzy2 på skrivebordet, men alternativt kan du selvfølgelig også bare åbne spillet gennem startmenuen.

Sådan spilles Yatzy2

Som vi har nævnt tidligere, så kan du med Yatzy2 både spille mod virkelige personer og computerstyrede spillere. Det er dog desværre ikke muligt at spille Yatzy2 over internettet, så hvis du fx gerne vil spille mod 3 venner, så skal I alle sammen sidde i det samme rum foran den samme computerskærm. Det er lidt ærgerligt, synes vi, for hvis man alligevel bliver nødt til at være i det samme rum, så kan man jo også bare spille yatzy på klassisk hvis med et raflebæger og nogle terninger.

Hvis du ikke foretager sig noget, men du bare ønsker at komme i gang med et spil med det samme, så er der fra starten allerede oprettet 3 fiktive computerespillere, som du kan dyste i mod. Du starter spillet ved at kaste terningerne for første gang ved at klikke på knappen “Kast 1”. Hvis du kender spillets regler, så ved du også, at du ligeledes har et kast nummer 2 og et kast nummer 3, hvorefter turen rykker videre til en af de andre spillere.

Hvis du gerne vil ændre på deltagerne i spillet, så gør du det ved at klikke på “Deltagere” oppe i toppen af programmet og herefter trykke på knappen “Vælg deltagere”. Et nyt vindue åbnes nu, som det ses på nedenstående skærmbillede, hvor du kan ændre på spiller-indstillingerne.

Hvis du fx gerne vil bytte en eller flere af de fiktive computerestyrede spillere ud med rigtige personer (fx familiemedlemmer eller venner), så har du mulighed for at gøre det. Hvis du i stedet gerne vil fortsætte med at spille mod computeren, men du ønsker at ændre på spillernes niveauer, så er det også en mulighed. Der er nemlig en række af forskellige indstillinger, som du har mulighed for at justere på.

Hjælp til spillets regler

Har du aldrig spillet yatzy før? Eller er du simpelthen bare i tvivl, om du kan huske alle spillets regler? Det behøver du heldigvis ikke bekymre dig om, for programmet indeholder nogle brugbare hjælpesider, hvor du kan læse alt om, hvordan du spiller spillet og bruger alle funktionerne i Yatzy2.

For at åbne hjælpesiderne, så skal du trykke på “Information” oppe i toppen af programmet. Herefter kan du klikke på “Yatzy information” for at få hjælp til spillet. Alternativt kan du klikke på punktet “Meldings vejledning”, hvis du er i gang med et spil, men du er i tvivl om, hvordan du bedst kan registrere dine point med de terninger, som du har slået.

Vores vurdering af Yatzy2

Ud fra vores lille test af Yatzy2 på Windows 11, så synes vi overordnet set, at det er sjovt lille spil. Det er en god computerudgave af det klassiske yatzy-spil, og vi har ikke oplevet nogle problemer med Yatzy2.

Vi synes dog, at det er lidt ærgerligt, at man ikke kan spille Yatzy2 med sine venner over internettet, og så ser spillets brugerflade måske også lidt gammeldags ud. Yatzy2 ligner nemlig på ingen måde et super moderne spil, men der er måske også en hvis charme ved det lidt gammeldags og børne-agtige udseende.

Så hvis du savner et godt spil yatzy, og du ønsker at spille det på computeren, så synes vi bestemt, at det er værd at prøve Yatzy2! God fornøjelse med spillet!

Flere spil fra Flembo

Her på Download.dk kan du også læse om mange andre spil fra den danske udvikler Flembo. Eksempelvis kan vi nævne spillet Kryds og Bolle, der ligesom Yatzy2 også er til Windows og helt gratis at downloade. Spillet er en interessant slags kombinationen mellem at være et kryds og bolle-spil og et quiz-spil, og du kan få fornemmelse af det på nedenstående GIF-billede.

Du kan også tage et kig på Spørgsmålsleg, der også er et relativt simpelt spil. Her bliver man stillet en masse spørgsmål (lidt som i “Hvem vil være millionær?”), hvor der er 4 forskellige svarmuligheder, og så handler det selvfølgelig om at svare rigtigt på så mange spørgsmål som muligt!

Nyheder i version 2.0: Det er version 1.2 af Yatzy2, som vi har anmeldt og viser skærmbilleder af her på siden, men spillet er sidenhen blevet opdateret, hvilket du kan læse mere om på udviklerens hjemmeside. I version 2.0 er brugerfladen blevet opdateret, og det er nu også muligt at tilføje sit helt eget billede til sin spiller!

Nyheder i version 2.1: I brugerfladen er det nu muligt at vælge mængden af data, som du ønsker at få vist!

DownloadYatzy2 2.1
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.637

2.1

https://www.flembo.dk/sendmail.asp
Windows

24.1 Mb

Freeware

10-08-2016
Kontakt os via email

Klik her

Flembo

Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
1.637
2.1
Kontakt os via email
24.1 Mb
Freeware
10-08-2016
Kontakt os via email
Klik her
Flembo
25-08-2023

0 0 1
100 kr
0

Afinstallering af Yatzy2

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Yatzy2 fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Yatzy2, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Yatzy2 være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.