Spil » Abandonware

Angry Birds til PC download

Nu har du muligheden for at få det populære spil Angry Birds til PC - Som ellers er blevet fantastisk kendt fra spillet til iPhone og handler helt basalt om at skyde fugle af sted mod bygninger.

Angry Birds er i høj grad underholdende og har ligefrem gjort mange iPhone-ejere afhængige af spillet. Angry Birds går ud på at du har et vist antal vrede fugle til din rådighed, og det er nu din opgave at skyde dem af fra en stor slangebøsse hen imod nogle bygninger, hvor dine fjender har taget opstilling. Du skal ødelægge bygningerne med det antal fugle du har til rådighed for at gennemføre hvert niveau.

Desværre er Download.dk blevet bedt om ikke at udbyde Angry Birds til download mere af producenten, Rovio. Derfor bliver du nu videresendt til deres website, hvis du klikker download. Vi beklager.

Var vores anmeldelse af spillet ikke vred nok? Læs DLC.dk's ved at klikke her.

DownloadAngry Birds til PC 2018
Screenshots
Detaljeret Information
4
Klik her for at afgive din egen stemme

35.324

2018

support@rovio.com


42.5 Mb

Freeware

17-02-2011
Kontakt os via email

Klik her

Rovio

11-09-2018

Detaljeret Information
35.324
2018
Kontakt os via email
42.5 Mb
Freeware
support@rovio.com
17-02-2011
Kontakt os via email
Klik her
Rovio
11-09-2018

4 0 9
0

Afinstallering af Angry Birds til PC

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Angry Birds til PC fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Angry Birds til PC, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Angry Birds til PC være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.