Spil » Adventure

Crossout download

Download det episke Crossout gratis her.

Crossout er et online krigsspil, som kaster dig i ødelandet. Årstallet er 2021 og verden som vi kender den, er helt ødelagt. Det er din opgave at bygge unikke køretøjer, som kan slås med andre spillere fra overalt i verden. Der er en masse af varianter af våben, rustning og så videre. Alt fra motorsave til raketskyder kan placeres på dit køretøj. Spillet er udviklet af Gaijin Entertainment, som i mange år har udviklet succesfulde og yderst underholdende spil. De har blandt andet udviklet spillet War Thunder, som vi også tidligere har anmeldt og kan læses lige her.

Med de rige muligheder for at gøre dit køretøj unikt, betyder det at alle spillere altid vil have en unik oplevelse af spillet. Du kommer hurtigt til at kunne genkende, når dine venner begynder at angribe dig. Hvis du kommer under beskydning af fjender, kan du med det samme mærke hvordan det har påvirket dit køretøj. Derefter bliver du muligvis nødt til at ændre din angrebsstrategi.

I bund og grund er Crossout et fremragende spil, vi fandt ikke noget som vi virkelig savnede eller følte at spillet manglede. Som sagt så er spillet helt gratis, så der er ingen grund til ikke at give det en chance.

DownloadCrossout 1.0.3.18
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

898

1.0.3.18
Windows

4000 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Gaijin Entertainment
Detaljeret Information
898
1.0.3.18
Kontakt os via email
4000 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Gaijin Entertainment
5 0 2
0

Afinstallering af Crossout

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Crossout fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Crossout, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Crossout være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.