Spil » Abandonware

War Thunder download

Yderst underholdende gratis krigsspil kan downloades her.

Krigsspil er en klassiker, og er som regel meget populære hos spillere. War Thunder er ikke en undtagelse, med sine to millioner spillere kan du helt sikkert altid finde dig en kampzone at kæmpe i. Uanset om du er til luft, hav eller land-krigsførelse, så har War Thunder dig dækket. Spillet giver dig mulighed for selv at vælge din foretrukne krigsform, og du har over 800 forskellige kamptøjer at lege med.

De 800 forskellige kamptøjer inkluderer alt fra kanoner, biler, fly, skibe og så videre. Vi kunne ikke komme i tanke om noget som helst kamptøj, som vi følte at spillet manglede. Det eneste problem med War Thunder, som med så mange andre gratisspil. Er at du kan føle at du bliver nødt til at tilkøbe forskellige kamptøjer, der er dog en masse gratis køretøjer. Så det er ikke en nødvendighed at tilkøbe sig noget.

War Thunder er tilgængeligt på Windows, MacOS, Linux og Playstation. Du kan downloade Windows-versionen her på hjemmeside. Hvis du ønsker MacOS eller Linux version kan du hente dem ved at trykke her.   

DownloadWar Thunder 1.0.3.35
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.094

1.0.3.35
Windows, Mac OS, Linux

6.28 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Gaijin Entertainment
Detaljeret Information
1.094
1.0.3.35
Kontakt os via email
6.28 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Gaijin Entertainment
5 0 2
0

Afinstallering af War Thunder

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere War Thunder fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find War Thunder, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle War Thunder være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.