Spil » Abandonware

Pocket Tanks download

Download Pocket Tanks gratis lige her. Dette krigsspil vil med garanti bringe dig timevis af underholdning.

Pocket Tanks er et gratis spil og vil med sikkerhed være et af de sjoveste artillerispil, som du vil komme til at spille. Det er et hurtigt og nemt spil, som er meget simpel i sin opbygning. Dog skal du ikke være i tvivl om, at det bliver spændende. Spillet går ud på, at du skal forsøge at lobbe missiller over en bunke jord uden for mange komplicerede detaljer, som der er i mange andre lignende artillerispil. Helt enkelt skal du vælge en vinkel, din fart og hvilket af de 40 våben du vil skyde afsted for at få ram på fjenden

. Derudover finder du også en våbenbutik, som du kan besøge inden du skal ud i kamp, og en ”Target Practice” som sikrer variation og udvikling i spillet.

Når du spiller Pocket Tanks kan du finde dig selv underholdt for flere timer.

Fordelene ved Pocket Tanks

Med dette artilleri spil har du mulighed for at spille online. Du kan udfordre din modspiller til at kæmpe og derefter se hvem der først bomber den anden spiller i stykker. Spillet vil bringe en nostalgisk følelse frem i dig, da brugerfladen er meget retro med sine 80’er farver og grafik. Grafikken og bevægelserne i dette spil er meget simple, hvilket derfor også gør det nemt at spille for alle. Spillet er tur-baseret hvilket vil sige, at hver spiller skiftes til at vælge våben, vinkel og kraft på våbnets skud.

Som sagt lærer man hurtigt spillet at kende, da der er enormt brugervenligt. Spillet kan derfor spilles af folk i alle aldre og uafhængig hvor høj grad man besidder teknologiske færdigheder. På den måde når spillet også ud til en bred målgruppe. Pocket Tanks handler mere om præcision og strategi end det handler om hvilket våben man bruger. Hvis du rammer forkert og derfor ikke får ram på modstanderen, så har han mulighed for at få ram på dig og dermed vinder han. Derfor er det vigtigt at være præcis i sine skud. De klare fordele ved Pocket Tanks er altså, at spillet er nemt at lære at kende uanset erfaring og teknologiske færdigheder.

Spil online

En anden fordel ved Pocket Tanks er, at du kan spille online. Når du spiller online betyder det, at du spiller via et netværk og derfor kan kommunikere og interagere med andre mennesker som også sidder bag en skærm. Onlinespil dækker over alt fra singleplayer spil via internettet til 3D-spille verdener som eksempelvis Counter Strike, hvor du både kommunikerer verbalt og på skrift. Hvis du er singleplayer og ikke har nogen at spille imod, kan du gå online og finde modstandere der, hvilket i sig selv er ret smart, da man så altid har nogen at spille mod. På den måde går spil som disse også i nogen grad fra at være et singleplayer spil til en multiplayer spil, da man altid kan finde nogle at spille imod, som ikke er robotter.

I Pocket Tanks har du mulighed for at udfordre både venner, familie eller andre online spillere. Du har altid mulighed for ar spille Pocket Tanks, da du både kan spille mod robotter eller mennesker. Spillet er derfor altid tilgængeligt.

Alternativer til Pocket Tanks

Der findes mange alternativer til Pocket Tanks, da stort set alle programmer og spil konstant bliver ændret og forbedret, hvilket resultere i nye versioner og beslægtede spil. Pocket Tanks er en shareware softwarelicens som betyder, at spillet kun kan anvendes i en begrænset prøveperiode inden der bliver opkrævet betaling. Det gode ved shareware er, at du har mulighed for at afprøve spillet inden du beslutter dig for om du vil købe det.

Et godt alternativ til Pocket Tanks er ”Call of Duty: World at War”. Call of Duty er et skydespil ligesom Pocket Tanks også er. Det er selvfølgelig to vidt forskellige former for skydespil. I Call of Duty handler det om, at du skal overleve de to sidste dage i 2. Verdenskrig. Her vælger du om du vil være en US marine soldat eller en russisk soldat. I spillet får du lov til at være en del af missionerne, hvor du får indblik i kampvariationer, lokationer, taktikker og våbenvalg. Du bevæger dig igennem steder alt fra ruiner i Vesteuropa til vådområder i Japan. Call of Duty kan spilles online, men på en anden måde end Pocket Tanks, da du med dette spil kan kommunikere verbalt.

Hvis du er til spil som giver dig følelsen af nostalgi, ligesom Pocket Tanks, bør du overveje at prøve ”Super Mario 3: Mario Forever”. Super Mario 3 er nærmest identisk med det Super Mario vi kender fra 80’erne. Super Mario er et underholdningsspil, der ligesom Pocket Tanks ikke kræver store teknologiske færdigheder. Grafikken i dette spil minder meget om grafikken i Pocket Tanks. Grafikken og bevægelserne er igen meget simple. I denne version finder du nye levels, da spillet er en revideret udgave af den fra 80’erne. Super Mario 3 er bestemt en klassiker og kan anbefales at afprøve hvis du er til simpel grafik og bevægelser ligesom i Pocket Tanks.

Der findes utallige alternativer inden for spilleverden – både i forhold til selve spillet, men også i forhold til anvendte styresystemer. Pocket Tanks kan eksempelvis både downloades til Mac og iPhone. Man kan altså sige, at programmørerne bag Pocket Tanks i stor grad har tænkt over hvor nemt tilgængeligt spillet skal være. Dette er et kæmpe plus, da alle kan spille det uanset alder, erfaring og hvilket styresystem man anvender.

Konklusion af Pocket Tanks

Pocket Tanks får stor ros herfra. Det er imponerende og dejligt at se, hvor meget programmørerne har tænk over spillets tilgængelighed. I dag findes der mange spil, som enten kun er tilgængelig for Windows eller Mac (eller PC og tablets). Programmøerne bag spillet har skabt versioner til alle enheder. Dette skal de have stor ros for. Derudover er Pocket Tanks et ekstremt brugervenligt spil. Her er der både tale om selve spillets funktioner, men også selve billedet. I og med Pocket Tanks er en shareware, og der derfor er en gratisprøveperiode uden binding, ser vi ingen grund til ikke at prøve dette spil. Pocket Tanks er et spil, som varmt kan anbefales.

Du kan også få Pocket Tanks til Mac. Klik her for at downloade Pocket Tanks til Mac OS. Har du en iPhone, så kan du downloade Pocket Tanks til din iPhone her.

DownloadPocket Tanks 0.1
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

33.466

0.1

mpw@blitwise.com
Windows

2.9 Mb

Shareware

21-06-2004
Kontakt os via email

Klik her

BlitWise Productions, LLC

Detaljeret Information
33.466
0.1
Kontakt os via email
2.9 Mb
Shareware
mpw@blitwise.com
21-06-2004
Kontakt os via email
Klik her
BlitWise Productions, LLC
24-04-2019

4 0 75
0

Afinstallering af Pocket Tanks

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Pocket Tanks fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Pocket Tanks, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Pocket Tanks være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.