Spil » Abandonware

Call of Duty: World at War download

I 'Call of Duty: World at War' skal du ganske enkelt se om du kan overleve de to sidste dage i 2. Verdenskrig.

Først skal du vælge hvilken side du vil være på. Vil du helst spille rollen som en US marine soldat, eller en russisk soldat der kæmper på stillehavet?

Du får lov til at spille rollen i et udvalg af europæiske, russiske og amerikanske infanteri-, fartøjs- og luftbårne missioner. Du får med spillet en unik oplevelse, når du ser en ny side af 2. verdenskrig, når du får et indblik i kampvariationer, taktikker, våben og ikke mindst lokationer. Man kommer til at bevæge sig igennem forskellige steder, lige fra ruiner i Vesteuropa til vanskelige vådområder i Kejserdømmet Japan.

DownloadCall of Duty: World at War
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

2.9348000 Mb

Demo
Kontakt os via email

Klik her

Activision
Detaljeret Information
2.934
Kontakt os via email
8000 Mb
Demo
Kontakt os via email
Klik her
Activision
3 0 3
0

Afinstallering af Call of Duty: World at War

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Call of Duty: World at War fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Call of Duty: World at War, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Call of Duty: World at War være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.