Spil » Abandonware

Need For Extreme 3D download

Spillet Need For Extreme 3D er et gratis spil, der giver dig muligheden for at prøve et anderledes men underholdende arcade racerløb. Download det gratis her.

Kan du godt lide at få pulsen lidt op, når du spiller? Så er Need for Extreme 3D lige noget for dig, da du i den grad vil kunne mærke spændingen, når du racer igennem de mange spændende baner, som spillet kan byde dig på.

Det bliver uanset hvad aldrig kedeligt, da du vil møde en masse konkurrence fra de andre spillere, og du vil med garanti blive grebet af stemningen og de andre, som bare kører derud af. Hvis du ikke ønsker at kede dig, når du spiller, så bliver du i hvert fald ikke skuffet, når du går i gang med Need for Extreme 3D. Du skal være beredt på, at adrenalinen vil nå godt og vel sit højeste, og du skal derfor være klar på at kunne stå imod presset fra de andre spillere og banerne, som uden tvivl vil komme til at udfordre dig på det højeste!

Klar banerne på tid

Som om at det ikke var pres nok at komme igennem banerne, så er der også tid på hvor lang tid du må være om at gennemføre de forskellige baner. Det kan virkelig få dig ud af starthullet, når du finder ud af, at du kun har et lille tidinterval til at klare den kæmpe udfordring, det er at komme igennem banen. Der vil være mange sving, som kommer til at sætte dig på prøve, og du vil hurtigt kunne miste en masse tid, hvis du ikke hurtigt klarer dig igennem.

På den måde kan du hurtigt blive rigtig presset, hvis du ikke kommer igennem de mange udfordringer på banerne uden at køre galt. Din bil kan ligefrem gå i flammer, og så er det først gået galt, hvis det sker. Du skal derfor have en hvis snilde for at klare det hele, men øvelse gør mester, og det er bestemt også selve udviklingen, der kan gøre det rigtig sjovt at spille. Lige pludselig er du blevet rigtig god med de mange timer, som du formentlig kommer til at lægge i spillet.

Kør mod konkurrenter

Det, som i den grad kan få din stressfaktor til at ringe, må være det faktum, at du skal kører imod andre spillere, imens du selv forsøger at komme igennem banen. Disse konkurrenter er formentlig mindst lige så opsatte på at komme først over målstregen, som du selv er, så du kan godt forvente, at der bliver kamp til stregen. Dine modstandere vil formentlig gøre alt for, at det vil mislykkes for dig at klare banen på kort tid, så du skal forberede dig på, at du kan blive rigtig presset.

På den anden side kan du også sagtens presse de andre spillere, da det selvfølgelig gælder begge veje. Så du må gøre alt, hvad du har i din magt for at presse de andre ud over banen eller andre småfeje tricks. På den måde kan du hurtigt få samlet dig et par sekunders forspring, som kan få en kæmpe betydning for din placering i spillet.

Opsaml bonusser på din vej

Spillet har forsøgt at hjælpe dig lidt på vej. Du vil opleve, når du kører hen ad banen, at du vil kunne samle nogle bonusser sammen, som kan give dig nogle forskellige fordele. Du kan eksempelvis være så heldig at samle en bonus, som giver dig mere fart, eller en bonus, som giver dig flere liv.

Der er derfor god grund til at jage de her bonusser, når du ser dem. De vil i den grad får en stor betydning for dit spil i den positive retning. Du vil tydeligt kunne mærke, at du får et lille boost, som hjælper dig i den rigtige retning. Selv følgelig kan de andre spillere også samle disse bonusser, så du vil formentlig også kunne mærke og se, når der er anden, der har fået en god bonus på sin vej.

Andre spil

Der findes selvfølgelig rigtig mange spil, der minder om Need for Extreme 3D. Så hvis du pludselig bliver træt af at køre de samme baner og de samme biler, så kan du sagtens finde et spil, som minder rigtig meget om. Det kan være en oplagt mulighed, hvis du stadig er rigtig glad for den høje fart og udfordringen i sig selv. Du kan eksempelvis prøve kræfter med Driving Speed Pro, som også går ud på at køre med høj fart, hvilket også ligger i navnet. Men vi har rigtig mange anmelderser og downloads af spil, der minder om, så måske vil det være en god ide for dig at se det store udvalg selv, hvilket du kan ved klikke her.

Du kan selvfølgelig også finde en masse andre former for spil, men det kan sagtens være gavnligt at se på nogle af de andre muligheder. Måske kan du finde noget, som du finder endnu sjovere, så lad dig endelig inspirere, når du scroller ned over vores mange muligheder. Det er aldrig skidt at have flere valgmuligheder, når du fornemmer, at du har lyst til at spille et spil for hyggens skyld. Det er trods alt ikke altid, at du har lyst til det samme.

Opsummering

I bund og grund er Need for Extreme 3D et spil, som er rigtig godt til dig, som godt kan lide noget fart over feltet, når du spiller. Der vil være rigelig med udfordring, så du kommer ikke til at kede dig imens spillet står på. Du vil nemlig møde udfordringer i form af fart, sving og andre konkurrenter. Der vil dermed være mange ting, du skal tage højde for, når du suser igennem banerne.

De andre spillere på banen vil formentlig gøre det meget besværligt for dig at komme igennem banen med ro og mag, da de i den grad vil forsøge at udfordre dig, så de kan få et forspring.

Spillet giver dig også mulighed for at opnå nogle bonusser i løbet ad banen. Her kan du være den heldige vinder af mere fart eller ekstra liv. Der vil derfor også være hjælp at hente i dette spil, hvis du selv formår at finde dem.

DownloadNeed For Extreme 3D 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

13.439

1.0

info@myplaycity.com
Windows

15.391616 Mb

Freeware

30-10-2005
Kontakt os via email

Klik her

My Play City

Detaljeret Information
13.439
1.0
Kontakt os via email
15.391616 Mb
Freeware
info@myplaycity.com
30-10-2005
Kontakt os via email
Klik her
My Play City
13-08-2019

4 0 29
0

Afinstallering af Need For Extreme 3D

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Need For Extreme 3D fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Need For Extreme 3D, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Need For Extreme 3D være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.