Spil » Abandonware

Driving Speed Pro download

Download det udfordrende og underholdende Driving Speed Pro racerspil gratis her.

Driving Speed Pro er udviklet af WheelSpin Studios og tidligere versioner af spillet har kostet penge for at spille det. Men i den nyeste version har de valgt at gøre spillet fuldstændig gratis. Selvom det er blevet gratis, så har de ikke skåret i funktioner og underholdning. Om du spiller mod vennerne eller computeren, så er du helt sikkert opslugt i spændende og nervepirrende situationer på de fire forskellige racerbaner.

Driving Speed Pro har en del funktioner, som er standarden i alternative racerspil. Du kan forsøge dig som professionel racerkører, hvor du kan tjene penge på organiseret begivenheder. Disse penge kan du efterfølgende bruge på nye biler, eller du kan opgradere din nuværende bil for at øge din chance for at vinde. I alt har du ni forskellige biler, som du kan vælge at tilkøbe dig. Disse biler kan du selvfølgelig benytte, når du spiller online mod vennerne.

Som konklusion vil vi sige at Driving Speed Pro leverer varen. Det er underholdende, udfordrende og giver helt sikkert mange timers underholdning. Da den nyeste udgivelse har gjort spillet helt gratis, så ser vi umiddelbart ingen grund til ikke at prøve det af. Du finder Windows-versionen af spillet her på siden. Der er også IPad, IPhone og Android versioner tilgængelig her.

DownloadDriving Speed Pro 1.10
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.550

1.10
Windows, Android, IPhone, IPad

119 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

WheelSpin Studios
Detaljeret Information
1.550
1.10
Kontakt os via email
119 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
WheelSpin Studios
5 0 2
0

Afinstallering af Driving Speed Pro

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Driving Speed Pro fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Driving Speed Pro, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Driving Speed Pro være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.