Spil » Abandonware

Deer Drive 3D download

Download en gratis demo af Deer Drive lige her, der lader dig dyrke din hobby indendørs

Er du glad for at gå på jagt? Så kunne det her spil muligvis være super oplagt for dig, da det netop handler om, at du skal jagte dyr og skyde dem med dit gevær. På den her måde kan du kommer til at dyrke din yndlingshobby, uden at du behøver at træde uden for en dør og blive våd, træt og beskidt. Du kan i stedet hygge dig med det indenfor, hvis du ikke lige føler for at tage helt ud til jagtskoven lige i dag.

Nu kan du rigtig komme til at slappe af med jagten, uden at det kommer til at kræve noget af dig fysisk, da du netop bare kan sidde i sofaen eller i kontorstolen. Du mister selvfølgelig mange ting ved det, men det kan være et rigtig godt alternativ, hvis du eksempelvis har en sløj dag, hvor du ikke har overskud til så meget. I sådanne tilfælde vil du i den grad komme til at sætte pris på Deer Drive, da det giver dig muligheden for at slappe af, når du er mest presset. Men du kan netop stadig komme til at dyrke din hobby.

Naturalistiske dyr og omgivelser

Hvis du skal have noget ud af sådan et spil, så skal det selvfølgelig helst være så naturalistisk som muligt, ellers så kan det slet ikke sammenlignes med at tage på jagt ude i en rigtig skov. Dette har udarbejderen af Deer Drive været fuldt opmærksom på, og derfor er spillet blevet udført meget naturalistisk. På den her måde kan du rent faktisk få følelsen af, at du er ude på jagt, da det ligner de omgivelser, du er vant til fra ude i naturen.

Det er selvfølgelig ikke kun omgivelserne, der er naturalistisk udført. Det gælder også de dyr, som du har som mål. På den her måde bliver det pludselig lidt sjovere at skulle gå på jagt efter disse dyr, da de rent faktisk ligner dem, du kunne se i virkeligheden. Sådan her skal det nok blive som en virkelig oplevelse for dig, og det vil formentlig kunne hamle bare en lille smule op med en rigtig jagttur. Du kan i hvert fald ”give det et skud” og se om det ikke kunne kompensere for nogle af de mange timer, du bruger ude i skoven. Måske kunne det være en god mellemvej i ny og næ.

Dyr med forskellige points

Når du skal i gang med jagte de dyr, der er i spillet, vil du opdage, at du ikke får lige mange points for de dyr, som du skyder. Nogle af dem vil være flere points værd, end nogle af de andre er.  Du skal dermed gøre op med dig selv, hvor du i bund og grund stiller efter med dette spil, da du enten kan vælge at gå den sikre vej, eller du kan vælge at satse lidt mere. Der vil nemlig være nogle af dyrene, som du kan være så godt som sikker på, at du vil ramme, hvis du forsøger. Men der vil også være dyr, som er ekstremt svære at ramme, men til gengæld er de rigtig mange points værd.

Der kan derfor være meget at satse, når du vælger, om du sal gøre det ene eller det andet. Du kan ende med lige præcis 0 points, hvis du slet ikke rammer alle de svære dyr, som du sigter efter, men du vil heller aldrig få en super høj score, hvis du kun går efter de lette dyr. Det er dermed nogle overvejelser, du skal gøre dig, når du spiller Deer Drive.

Andre spil

Vi har selvfølgelig anmeldt en masse andre spil, som du måske kunne være interesseret i. Der er rigtig mange, så der er mulighed for at finde nogle spil, der minder om Deer Drive, men det er også muligt at finde spil, der er en helt anden kategori. Så dit valg afhænger af, hvorvidt du gerne vil prøve noget og afveksle lidt, eller om du hellere vil prøve noget lignende.

Du kan eksempelvis gå i gang med Albion, der dog ikke minder ret meget om Deer Drive. Her skal du redde en planet fra nogle monstre, så du kan formentlig få brug for din gode præcision i skydning. Der kan derfor være dele af spillet, som minder bare en smule om det, som du finder i Deer Drive. Du skal dog ikke forvente noget naturalistisk af Albion, da spillet finder sted et helt andet sted i universet, og det minder derfor slet ikke om den skov, som du har tættest på dig. Du kan derfor godt forvente, at din fantasi kan få lov til at slippe lidt løs, når du er i gang med dette spil.

Hvis du gerne selv vil undersøge, hvad der er af spilmuligheder, så kan du altid klikke her og læse en masse om de andre spil, som du kan downloade gratis på vores hjemmeside. Vi giver dig en grundig anmeldelse, så du kan bedømme hurtigt, hvorvidt du skal downloade programmet eller ej.

Konklusion

Dette spil er til dig, der i den grad holder af jagt so din hobby. Med Deer Driver får du nemlig mulighed for at dyrke lige præcis den sport bag en skærm, hvilket kan have visse fordele. Du ender eksempelvis ikke med at blive udkørt af at skulle gå rundt ude på marken eller i skoven, men du kan i stedet sidde på lur bag buskadset hjemme på din sofa.

Der vil være rig med udfordringen i spillet, selv om det måske kan lyde til at være det modsatte, hvis du bare skulle sidde på lur. Men spillet handler også om, at du skal score så mange points, som muligt ved at skyde de dyr, der netop kan give dig den højeste score. Du kan dermed udfordre dig selv løbende og se, om du ikke lige kunne gøre det en smule bedre, end du gjorde sidst. Alt i alt er spillet rigtig fint, hvis du gerne vil have et alternativ til dine mange jagtture.

DownloadDeer Drive 3D 1.52
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

10.906

1.52

deerdrive@deerdrive.net
Windows

24.2 Mb

Demo

05-05-2006
Kontakt os via email

Klik her

SCS Software

Detaljeret Information
10.906
1.52
Kontakt os via email
24.2 Mb
Demo
deerdrive@deerdrive.net
05-05-2006
Kontakt os via email
Klik her
SCS Software
03-10-2019

4 0 13
0

Afinstallering af Deer Drive 3D

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Deer Drive 3D fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Deer Drive 3D, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Deer Drive 3D være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.