Spil » Abandonware

Albion download

Download den gamle klassiker Albion gratis her

Måske har du engang spillet Albion, men det er ved at være længe siden? Det kunne sagtens være tilfældet, da spillet efterhånden har et par år på sig, siden sin udgivelse i 1995.

Måske blev du fanget af det spændende univers, da du var yngre, og nu har du lyst til at genopleve det på ny, efter du er blevet lidt ældre. Det kommer uden tvivl også til at give dig en helt anden oplevelse af spillet, når du prøver det anden gang. Spillet har en god, men kompliceret historie indbygget, så det vil uden tvivl gavne, hvis du har bedre forudsætninger for at forstå det store billede i spillet. På den måde vil du kun blive endnu mere optaget af det.

Den komplekse historie

I bund og grund er fortællingen i Albion måske ikke så kompliceret, når du først har fundet hoved og hale i den. Men hvis du ikke har været mere end måske 8 år, da du spillede det første gang, så giver det god mening, hvis du ikke helt fangede det hele i første omgang.

Spillet handler om en pilot, Tom Driscoll, der er på rejse ude i rummet i år 2227. Driscoll er afsted på sit rumskib Toronto, hvor han er ude at observere de mange planeter ude i universet, og han er derfor langt væk hjemmefra. han oplever problemer på sit rumskib, og han bliver derfor nødt til at nødlande sit rumskib, hvor han tilfældigvis lander på planeten Albion. Driscoll vidste ud fra nogle data, at denne planet skulle være som en ørken, men det er noget helt andet, han møder. Planeten er i stedet fyldt med en masse liv, som byder på nogle hemmeligheder og overraskelser. Livet består af nogle høje, slanke og kattelignende mennesker og nogle andre mennesker, der er blevet taget til fange.

Da Driscoll har lavet denne opdagelse må han informere det andet mandskab på Toronto og menneskerne hjemme på hans egen planet, så de kan forberede sig på det, der er på Albion og hjælpe med at redde menneskerne der.

Tæt kamp

Igennem spillet vil du komme til at møde mange forskellige karakterer, som vil kunne hjælpe dig igennem spillet. Dette vil ske igennem samtale og længere stykker tekst, som du enten kan skimme dig hurtigt igennem eller læse mere detaljeret – du skal nok komme igennem spillet uanset hvad. Du vil dog ikke kun møde karakterer, der vil dig det godt, men du vil selvfølgelig også møde de mere ondsindede og eksempelvis monstre. Her vil du opleve, at du nok skal ud i en kamp for at besejre dem, så du kan komme videre i spillet.

Denne kamp vil foregå således, at I skiftevis har træk. Her giver du dine karakterer besked på, hvad de skal gøre, og du kan ligeledes vælge nye våben i deres rygsæk, hvis du har samlet nogen sammen. Du vil ligeledes kunne finde portioner af magi, som eksempelvis kan hjælpe med at genopfylde karakterens energi.

Grafik

Grafikken i spillet Albion er ret speciel, da udgiverne har valgt at verdenen skal ses på to forskellige måder. Når du som spiller skal udforske store og ukendte områder, såsom huse, vil du opleve at se en grafik i 2D, hvilket skulle gøre det lettere for dig at orientere dig rundt og opdage. Men når scenen skal blive mere spændende, så vil du opleve, at præsentationen af stedet vil skifte over i en 3D grafik, som gør det mere flydende.

Dette kan eksempelvis ske, når du skal i gang med at udforske fangehuller, hvor der i forvejen er mørkt. Du vil komme til at opleve disse steder igennem karakterens, Driscolls, øjne. Dette vil gøre det mere spændende at se, om du kan finde vej igennem med meget lidt hjælp fra få fakler. Albion er det eneste PC spil med rollespil, som kan give dig denne oplevelse af blandingen af 2D og 3D.

Modtagelse

Der har været en overvejende god modtagelse af spillet. Det er blandt andet blevet udtalt fra PC Gamer US, at spillet er sjovt og giver mulighed for indlevelse, da det byder på alle de gode elementer fra et rollespil. Ligeledes har en fra Computer Gaming World udtalt, at personen virkelig nød dette lange spil og i den grad ville anbefale det til andre, der er glade for spil, der indeholder rollespil. Spillet har ligeledes fået en titel som det bedste rollespil for PC i det pågældende år. Det er blot nogle af de gode anmeldelser, der har været af spillet i sin tid.

Der har selvfølgelig også været mennesker, der ikke kunne lide spillet. Det kommer meget an på, hvad man som person godt kan lide i et spil. Hvis du er mere til korte spil, der hurtigt er afsluttet, så er dette i hvert fald ikke et spil for dig. Det er dermed op til den enkelte, hvorvidt det er et spil, der er værd at bruge tid på.

Konklusion

Hvis du ønsker at forstå den beskrevet komplekse historie i spillet Albion, så kan det være en god ide, at du prøver dig frem med at spille det endnu en gang, selv om du har prøvet det en gang for lange siden. Det kan muligvis give dig en ny oplevelse af spillet. Hvis du vælger at gøre det, så kan du se frem til flere tætte kampe med mange forskellige monstre, hvor du skal finde ud af, hvad dit bedst mulige træk er i den pågældende kamp.

Når det kommer til grafikken, vil du muligvis blive overrasket over det skiftende imellem 2D og 3D grafik. Men du vil også opdage, hvilken effekt det har på din oplevelse af spillet, da du hurtigt vil kunne mærke, at en 3D præsentation giver en helt anden spænding, som der ikke var med 2D.

Når du engang er færdig med spillet, vil du formentlig hurtigt kunne bedømme, hvorvidt du er enig med de gode modtagelser af spillet, eller om du er en af dem, som ikke regner med at vende tilbage til spillet, da du er til nogle lidt andre typer af spil.

DownloadAlbion (final)
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

700

(final)


37 Mb

Abandonware
Kontakt os via email

Klik her

Blue Byte Software GmbH
Detaljeret Information
700
(final)
Kontakt os via email
37 Mb
Abandonware
Kontakt os via email
Klik her
Blue Byte Software GmbH
5 0 2
0

Afinstallering af Albion

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Albion fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Albion, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Albion være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.