Spil » Strategi

2048 download

Prøv det vanedannende spil 2048. Du kan downloade det gratis lige her.

Spillet 2048 blev lynhurtigt meget populært, da det i 2014 udkom til iPhone og Android. Verden over forsøgte folk at nå den sagnomspundne 2048-brik, mens highscores blev slået dagligt.

Her på siden kan du nu downloade spillet helt gratis til din computer.

Spillet formål

Kender du ikke allerede spillet, lærer du det hurtigt. Spillet går ud på at bevæge brikkerne rundt, så to brikker med samme værdi smelter sammen til en. Dette skal du så gøre, indtil du smelter to brikker med værdien 1024 sammen, så du rammer den eftertragtede 2048-brik.

Du styrer ved hjælp af piletasterne, hvor alle brikker der kan bevæge sig i den retning du trykker, gør dette. Dermed handler det også om ikke altid at bevæge brikkerne en retning, blot fordi man kan, eftersom at du til tider gerne vil holde brikker med en høj værdi gemt lidt væk i et hjørne.

Game over

Som sagt vinder du spillet, når du opnår 2048-brikken. Heldigvis slutter spillet dog ikke her, hvis du ønsker at spille videre. Du kan nemlig efterfølgende spille lige indtil, at du ikke kan bevæge en eneste brik.

Leaderboards

I toppen af skærmen kan du se din nuværende highscore, mens du også kan følge med i de point, du har i det spil, du er i gang med. Derudover gemmes alle dine forsøg også i Leaderboards i din egen personlige fane.

Du kan dog også se highscores fra andre spillere verden over, så du kan måle dig mod de bedste og forsøge at slå deres rekorder.

Andre spil

Her på siden kan du downloade mange flere spil end blot 2048. Du finder den fulde liste over alle spillene ved at følge dette link. Der finder du blandt andet populære spil som Angry Birds og Bloons TD Battles, der ligesom 2048 også startede som populære mobilspil.

Konklusion

2048 er et glimrende spil, der er simpelt at komme i gang med, og som du hurtigt kan bruge mange timer på. Det handler om at rykke brikkerne sammen, så de plusser, indtil du rammer 2048-brikken og, spillet er vundet. Derudover kan du også gå efter at få så høj en highscore som muligt, så du kan udfordre venner og andre spillere verden over til at slå din rekord.

Download2048 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.258

1.0
Windows

63 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

ketchappstudio
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
1.258
1.0
Kontakt os via email
63 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
ketchappstudio
0 0 1
100 kr
0

Afinstallering af 2048

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere 2048 fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find 2048, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle 2048 være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.