Spil » Sport

Forza Street download

Det nyeste spil i Forza racer-serien kaldes Forza Street, og kan downloades gratis her.

Microsofts anmelderroste og ekstremt populære racer-spilserie Forza har fået et nyeste medlem. Det kaldes Forza Street, og er fuldkommen gratis at spille. 

Du kan her på siden læse mere om det og nederst downloade det. Spillet fås desværre ikke på dansk, men indeholder dog en lang række af andre sprog.

Gaderæs i højeste gear

Spillet følger en historie, som du kommer videre i ved at vinde gaderæs. Hver gang du vinder et ræs, låses næste del af historien op. Det er super simpelt at styre bilerne, og du skulle derfor helst ikke blive sur og træt af spillet, hvis du ikke klarer et level, som man ellers ofte kender det fra denne type spil.

Det er derudover enormt nemt at bevæge sig rundt i de forskellige menuer i spillet, mens du selvfølgelig også kan ændre i indstillingerne, hvis du eksempelvis ønsker at spille i et vindue på din skærm, i stedet for fuld skærm. Når du vinder gaderæsene, klarer du undervejs også en række challenges. Disse indbringer dig in-game-currency, som du kan bruge på eksempelvis at opgradere og specialdesigne dine biler.

Saml på ikoniske biler

Netop bilerne, som lige blev nævnt, er omdrejningspunktet for spillet. Du låser nemlig gradvist op for flere og flere biler, som historien skrider frem. 

Derved opnår du en samling af de mange ikoniske biler, som altså kun bliver større og større jo mere du spiller spillet. Disse kan du som nævnt opgradere og modificere, så længe du klarer challenges nok til at kunne betale dig fra det.

Perfekt til rejsen

Forza Street er helt sikkert udviklet med tablets og smartphones in mente. Spillet er perfekt til at have med på farten, eftersom at ræsene er forholdsvis korte, og du derfor altid lige kan klemme et ind, når du har et minut eller to til overs. Sidder du i toget, i et venterum eller lignende, så kan Forza Street holde dig med selskab i timevis.

Tilgængelighed

Som nævnt er telefoner og tablets altså en del af målgruppen, men spillet er dog endnu ikke i skrivende stund udkommet til disse. Microsoft har dog lovet, at det er lige på trapperne. I skrivende stund er spillet tilgængeligt på Xbox og Windows, mens at Android og iOS altså snart tilføjes.

Alternativer

Er du generelt til sportsspil, som Forza-serien hører ind under, kan du finde mange af slagsen her på siden. Du finder den fulde liste af sportsspil ved at følge dette link, hvor du blandt andet kan finde spillet SuperTuxKart, der er meget inspireret af det utroligt populære Mario Kart. Du kan selvfølgelig også se alle spil på siden her, ved at klikke på spil-fanen øverst på siden.

Konklusion

Forza Street er et helt nyt og meget interessant spil, der garanterer timevis af underholdning. Det er helt gratis at downloade her på siden, og meget simpelt at komme i gang med. Du skal klare gaderæs for at komme videre i historien, mens du samler på biler. Denne samling bliver større og større, jo længere i historien du kommer, mens du kan opgradere og personliggøre bilerne som du ønsker.

DownloadForza Street 1
Video
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.149

1
Windows

5000 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Microsoft Studios
Detaljeret Information
1.149
1
Kontakt os via email
5000 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Microsoft Studios
5 0 1
0

Afinstallering af Forza Street

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Forza Street fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Forza Street, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Forza Street være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.