Spil » Puzzle

Simple Sudoku download

Elsker du at løse Sudokuer? For så har vi et program til dig, der hedder Simple Sudoku. Programmet lader dig både lave dine egen Sudoku, men også løse Sudokuer genereret af programmet. Du kan downloade programmet nedenfor helt gratis.

NB: Spillet kan desværre ikke længere downloades. I stedet kan vi dog anbefale dig at læse vores anmeldelse af Microsoft Sudoku!

Sudokuer er blevet meget populære, hvor man finder dem på nettet og i aviserne, men ofte også i forskellige udgaver og sværhedsgrader. Derfor har vi testet Simple Sudoku på vores Windows 7 computer for at se, hvor god programmet er til at løse de små hjernevridere.

En af de ting, som man først ligger mærke til er, hvor simpelt programmet er. Du har nogle forskellige valgmuligheder bestående af: at indsætte din egen Sudoku, generere en Sudoku og gemme den, hvor det fungerer som et checkpoint, hvis du vil starte forfra. En anden rigtig sej funktion er, at du kan til- og fravælge mistake highlighteren, som markerer dine fejl ved at markere feltet med rødt.

Simple Sudoku er et rigtig fedt program, som er værd at prøve, hvis du kan lide at løse disse til tider udfordrende puslespil. Alle spillere vil kunne bruge programmet, da det er utroligt nemt at finde ud af og kombineret med mistake highlighteren, så er du dækket rigtig godt ind.

DownloadSimple Sudoku 2.1.2
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.799

2.1.2
Windows XP, Vista, 7 & 8

Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Simplest Solutions
Detaljeret Information
1.799
2.1.2
Kontakt os via email
Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Simplest Solutions
5 0 2
0

Afinstallering af Simple Sudoku

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Simple Sudoku fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Simple Sudoku, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Simple Sudoku være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.