Spil » Puzzle

Happy Glass download

Download det sjove spil, Happy Glass, gratis her

Står du og mangler et lille spil, der kan få tiden til at gå hurtigt, når du sidder i toget på vej til arbejde eller i bussen på vej i skole? Hvis du har en telefon og godt kan lide små fun puzzle games, så er Happy Glass nok noget for dig.

Happy Glass er et gratis puzzle game til både Android og iOS. Med mange forskellige levels og puzzels er der underholdning nok til flere timer. Lad os dykke mere ned i det. 

Draw lines - gør glasset glad

Formålet med Happy Glass, som nok ligger lidt i navnet, er at gøre et glas glad. Hvordan gør man det? Ved at fylde det med vand. Det lyder sådan set let nok, ikke? Men sådan er det ikke i virkeligheden. Vandet, der skal i glasset, kommer ud af et rør, der for hvert niveau skifter placering. Du skal tegne linjer, der sørger for, vandet ender i glasset.

Så man skal både holde øje med, hvor vandet kommer fra, og hvor det skal hen. Hvis nok vand når ned i glasset, så gennemfører du niveauet og kan fortsætte til det næste. Det bliver sværere og sværere. Men man skal passe på ikke at tegne for mange streger. Jo flere streger du tegner, des færre point og stjerner får du. Det er her, udfordringen ligger. 

Klassisk pen-and-paper design

Spillets design og interface er generelt simpelt og ligetil. Baggrunden er et stykke blokpapir med tern. Glasset, vandrøret og forskellige forhindringer og obstruktioner bliver så placeret rundt omkring på dette papir. For at tegne linjer bruger man blot sin finger, og her er programmet meget responsivt, og sætter stregerne lige, som du ønsker.

De forskellige niveauer afslutter sig selv, og viser dig statistikkerne for din performance. Efter det, bliver du automatisk sendt videre til det næste niveau efter en reklame naturligvis. Heldigvis er reklamerne ikke intrusive, og viser sig ikke, når du er i gang med at spille et niveau.

Alternativ software

Hvis du godt kan lide spil, der kræver, man lige vrider hjernen lidt, så kan Angry Birds også være noget for dig. Her tager du kontrollen over forskellige typer af sure fugle, der vil vælte en masse barrikader og befæstninger for at tilbageerobre deres land. Du kan få spillet til både iOS, Android og computeren. Hvis du vil læse mere om og downloade Angry Birds kan du gøre det her.

Konklusion

Happy Glass er et lille sjovt spil, du kan tage med dig på farten, når tiden bare går lidt for langsomt. Præmissen er simpel og det er spillestilen også, men det kræver alligevel lidt hjernevridning til nogle af de senere niveauer. Hvis det lyder som noget for dig, kan det klart anbefales.

DownloadHappy Glass 1.0.8
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

994

1.0.8
iOS & Android

414 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Lion Studios
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
994
1.0.8
Kontakt os via email
414 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Lion Studios
0 0 1
0

Afinstallering af Happy Glass

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Happy Glass fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Happy Glass, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Happy Glass være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.