Spil » Diverse

Microsoft DirectX (Dansk) download

Hvis du er spilentusiast, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her kan du nemlig downloade den nyeste version af programmet DirectX – helt gratis. Det er den velkendte producent, Microsoft Corporation, der står bag udviklingen af DirectX 11 – et interface til spilprogrammering og spiloptimering, der bidrager til at optimere hele din spiloplevelse. Det er AMD, der har udviklet et grafikkort til programmet, der arbejder sammen med DirectX teknologien for at forbedre det visuelle udtryk af spil, når du gamer 

 

Hvorfor overhovedet downloade DirectX?  

Måske sidder du lige nu og tænker, hvorfor netop DirectX er et program, der er yderst relevant for dig. Der er efterhånden blevet udviklet et væld af programmer, der fungerer som spiltilbehør til alle spilentusiaster. I den forbindelse kan flere og flere mennesker i dag stolt kalde sig for passionerede gamere, og er du én af dem, så kan du med stor sandsynlighed nikke genkendende til, hvor vigtigt det visuelle udtryk er for hele oplevelsen foran skærmen. Med andre ord er god grafik altså essentielt i spil, og det er her programmet DirectX kan hjælpe dig. 

 

Sådan kommer du godt i gang med DirectX 

Vi vil kort give dig et indblik i installationsprocessen af DirectX. En installationsproces skal gerne forløbe gnidningsfrit, hvorfor det på forhånd kan være relevant at vide lidt om denne, inden du giver dig i kast med at downloade ny software. Installationen af DirectX tager ikke mere end få minutter, og kan klares via blot få kliks, hvilket er noget, som rigtig mange brugere vil sætte stor pris på. Du vil under installationen blive bedt om at tage stilling til, om du har lyst til at downloade Bing Bar samtidig med programmet DirectX. Dette bestemmer du helt selv, om du har lyst til. 

 

 

Når installation er fuldført, er du klar til at få glæde af DirectX og de features, der følger med værktøjet.  

 

Hvordan fungerer DirectX?  

Nu har du et indblik i, hvordan installationsprocessen af programmet forløber. Som det næste, vil vi overordnet præsentere dig for, hvordan DirectX fungerer, så du har et bedre indtryk af, om programmet er noget for dig. Du skal først finde programmet på din computer. Dette gør du ved at bruge ’Kør’ funktionen, som du kan se illustreret i nedenstående billede. DirectX bruger ’dxdiag’ som navn. 

 

 

Når du først har fundet programmet, kan vi komme lidt tættere på, hvad DirectX egentlig kan gøre for dig. Programmet hjælper din computer med at få dine spil til at se mere livagtige og realistiske ud. Dette bliver gjort gennem forskellige hovedelementer i programmet. Et af de vigtigste hovedelementer i programmet DirectX er uden tvivl 3D funktionen, der kaldes Tesselation. 3D funktionen Tessalation får objekterne i dine spil til at være mere skarpe i deres udtryk. Objekter i spil er typisk opbygget af en polygoner, og 3D funktionen gør, at objekterne vil bestå af flere polygoner end tidligere. Desuden vil objekternes form også blive ændret ved hjælp af 3D funktionen. Programmet fungerer altså som en driver til grafik, du bestemt ikke vil undvære, hvis du sætter pris på en visuel fremstilling af høj kvalitet. 

 

Når du har åbnet værktøjet DirectX, kan du nemt skabe dig et overblik over de DirectX komponenter, der er blevet installereret. Kort sagt består proceslinjen øverst af forskellige element: ’System’, ’Skærm’, ’Lyd’ og ’Input’. Under ’Skærm’ finder du eksempelvis en oversigt over de funktioner i DirectX, som er aktiveret. Herunder 3D funktionen Tessalation, som vi præsenterede ovenfor. Der følger fede features med i DirectX, som vi varmt kan anbefale dig at udforske. 

 

 

Inden vi går videre med anmeldelsen, vil vi gerne understrege, at du også kan bruge DirectX i forbindelse med andet, og ikke kun i forhold til spil. AMD, har sørget for at grafikprocessoren kører med en højere hastighed, hvilket for dig betyder, at almindeligt software på din computer også vil køre med en højere hastighed – særligt hvis du bruger Windows 7. 

 

Support 

Hvis du står i en situation, hvor du har nogle spørgsmål til DirectX og programmets funktioner, er der heldigvis mulighed for support. Producenten har nemlig sørget for, at du kan få hjælp til problemer angående DirectX i selve programmet. Når du har programmet åbent, kan du benytte dig af feltet ’Hjælp’, der befinder sig nederst i venstre hjørne.  

 

 

Via ’Hjælp’ funktionen, kan du særligt få svar på de grundlæggende problemer, som folk støder på, når de bruger DirectX.  
 

En udvikler med stor erfaring  

Microsoft Corporation står bag udviklingen af programmet DirectX. Det er en it-virksomhed, der har været førende på markedet i mange år, og som de fleste også har stiftet bekendtskab med. Microsoft Corporation er altså en producent, der har stor indsigt i, hvad der er vigtigt ved udviklingen af ny software. Hvis du er interesseret i at læse mere om Microsoft Corporation og de andre produkter, som producenten tilbyder, kan du besøge den officielle hjemmeside via linket 

 

Har du mulighed for at downloade programmet DirectX? 

Du har mulighed for at downloade DirectX, hvis du ejer en computer med et Windows styresystem. Det er vigtigt, at du installerer den version af programmet, som passer til den version af Windows, du har. På producentens officielle hjemmeside kan du læse nærmere, samt finde relevante oplysninger om blandt andet opdateringer og nye versioner af programmet.  

 

Supplerende programmer, der er oplagte for dig, hvis du er spilentusiast 

Som tidligere beskrevet findes der mange forskellige former for spiltilbehør på markedet, som du kan vælge mellem. I vores underkategori ’Diverse’ finder du et stort udvalg af forskellige programmer, der kan være spændende for dig at downloade.  

Mange gamere sætter desuden pris på at være en del af et spilfællesskab, og disse findes der heldigvis også mange af. Et eksempel på et spilfællesskab, som vi også varmt kan anbefale, er Uplay. Her kan du blandt andet dele dine spiloplevelser med andre brugere på platformen, og få de seneste spilnyheder.  

 

Konklusion – kan vi anbefale DirectX?   

Programmet DirectX er en gratis software, der kan hjælpe dig med at optimere hele din spiloplevelse. Det visuelle udtryk i dine computerspil vil blive optimeret ved hjælp af forskellige komponenter, herunder særligt 3D funktionen Tesselation. Med denne funktion vil objekter og andre elementer i din spil fremstå mere virkelighedstro end tidligere. DirectX er en software, som vi varmt kan anbefale, hvis du er interesseret i at downloade et stykke software, der gør det visuelle udtryk af dine computerspil bedre. 

DownloadMicrosoft DirectX (Dansk) 11
Screenshots
Detaljeret Information
Windows

96 Mb

Freeware

20-01-2001
Kontakt os via email

Klik her

Microsoft Corporation

Detaljeret Information
136.479
11
Kontakt os via email
96 Mb
Freeware
20-01-2001
Kontakt os via email
Klik her
Microsoft Corporation
24-04-2019

4 0 439
0

Afinstallering af Microsoft DirectX (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Microsoft DirectX (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Microsoft DirectX (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Microsoft DirectX (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.