Spil » Diverse

Uplay download

Download Uplay (dansk) gratis her

Uplay er en social platform til gaming som så mange andre vi kender i form af Steam og Origin. Her er det dog bare titler fra spilgiganten Ubisoft, der tilgængelige. 

Uplay er blot endnu et udtryk for en trend, de fleste af os har accepteret: at gaming er blevet en digital affære og fysiske kopier af spil bare ikke sælger som før. 

Få adgang til et stort katalog af spil

Uplay kan ligesom de mange andre platforme også tilbyde en stor mængde spil, der har opnået en form for anerkendelse de seneste par år. 

For eksempel er den berømte Anno strategiserie på Uplay, og andre sjove spil som Tropico, The Settlers, Rainbow Six Siege og meget mere. Der er altså rigeligt at tage fat på, hvis man er gaming interesseret. 

De sociale muligheder

Uplay fungerer langt hen ad vejen som de fleste andre platforme til gaming. Du får typisk et overlay, når du er inde i spillet, du kan bringe frem for at skrive med dine venner, joine dem og andre sjove ting. 

Lidt sjovt er det også, at man kan levelle op jo mere man spiller i forskellige spil, og klarer achievements. Så har man noget, man kan konkurrere med sine venner om. 

Er mange individuelle platforme fremtiden?

I kan måske huske engang, hvor den eneste sociale platform til gaming var Steam. Der var intet andet, og hvis et spil var noget værd, så blev det lagt på Steam. I dag er der dog mange af de store spilproducenter, der har indset, at der er penge i den form for forretning, og de vil have en bid af kagen. Kan man bebrejde dem det?

Ubisoft står bag Uplay. EA har Origin. Epic Games har Epic Launcheren osv osv. Gaming er blevet fragmenteret så at sige, og hvis du spiller mange forskellige spil, må du nok også vænne dig til, at du skal have flere launchers og platforme. 

Lækkert design der skriger simplicitet

Uplay er en utrolig simpel platform i ordets pureste mening. Der er ikke alt for mange ting at klikke på, generelt ser det hele nogenlunde rent og fint ud. 

Ud i siden er der forskellige sektioner, hvor du kan få adgang til dine spil og settings etc. Men det ser nu ikke rigtig ud til, der er en specifik butik i platformen, hvor du kan købe spil. Ubisoft spil bliver bare hostet der, ser det ud til. Det er nu også smart nok, for det hjælper dig med at holde styr på dine spil alligevel. 

Alternativ software

Som sagt bruger de fleste af de store spiludviklere deres egen platform til at gøre deres spil tilgængelige. Det tvinger os som er interesserede i disse spil at have flere af disse platforme. Uplay er én af dem, hvad kan man ellers downloade?

EA’s Origin er et rigtig godt bud på en alternativ gamingplatform. På Origin kan du få adgang til elskede titler såsom Battlefield, the Sims osv. Der er desuden også en form for “premium service”, hvor du billigt kan betale abonnement hver måned, og få adgang til alle spillene. Lidt a la Netflix eller HBO faktisk. Origin kan downloades gratis her.

Konklusion

Uplay er den ideelle gamingplatform til dig, der interesserer dig for spil udviklet af Ubisoft. Med dens simple design er det let at navigere rundt i programmet, og du får en fin interface til at holde styr på dine spil. Med det store udvalg af forskellige genre af spil, er der noget til enhver. Derfor kan Uplay anbefales.

DownloadUplay 73.1
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

987

73.1
Windows

84.8 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Ubisoft Entertainment
Detaljeret Information
987
73.1
Kontakt os via email
84.8 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Ubisoft Entertainment
5 0 2
100 kr
0

Afinstallering af Uplay

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Uplay fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Uplay, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Uplay være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.