Spil » Diverse

Uplay download

Hold dig opdateret med spil og spilnyheder med Uplay. Det er gratis, og kan downloades her.

Uplay er en socialplatform, som på mange områder minder om Steam. Men Uplay er udviklet af Ubisoft og derfor er det kun Ubisoft spil, som du finder på den. Denne platform har en række forskellige kategorier, som du kan udforske. Du har dit spilbibliotek med alle dine Ubisoft spil tilgængelig til at blive spillet. Du finder også butikken, hvor du kan købe og downloade diverse Ubisoft titler. Samt en nyhedskategori som deler de nyeste og mest relevante nyhedsartikler. Programmet er kun tilgængeligt til Windows-systemer.

Det er en socialplatform, så der er selvfølgelig også en del sociale funktioner. Du kan tilføje dine venner og bekendte, derefter kan I skrive og holde øje med hinanden, som I har lyst. Der er også diverse udfordringer inden for de forskellige spil, så dig og vennerne kan udfordre hinanden og se hvem der kan klare flest.

Det er ganske forståeligt at Ubisoft ønsker deres egne spil, på deres egen platform. Det ville være lettere hvis det hele var samlet på én. Men på trods af dette, så virker Uplay som det skal.

DownloadUplay 73.1
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

308

73.1
Windows

84.8 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Ubisoft Entertainment
Detaljeret Information
308
73.1
Kontakt os via email
84.8 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Ubisoft Entertainment
5 0 2
100 kr
0

Afinstallering af Uplay

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Uplay fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Uplay, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Uplay være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.